126 LLM Ohjelmat sisään Hallinto-oikeuden opinnot 2024

LLM Ohjelmat sisään Hallinto-oikeuden opinnot 2024Filter
    • City of Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    OTK Corporate Governance -ratkaisu täyttää nykyisen erikoisosaamisen ja -taitojen kysynnän nopeasti kasvavilla kansainvälisen kauppaoikeuden ja hallinnointilain aloilla. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia perusteellisesti kansainvälisen liiketoiminnan ja hallinnon maailman oikeudellista sääntelyä. Akateemisesti tiukka LLM altistaa opiskelijat käytännön lain soveltamiselle reaalimaailmassa.

    • Los Angeles, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Bar Track LLM on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan LLM -tutkinnon, jotta he voivat osallistua baarikokeeseen Kaliforniassa ja/tai New Yorkissa. Loyolalla on yksi Kalifornian korkeimmista baareista, ja sen tiedekunnalla on laaja kokemus baarikokeen opiskelijoiden kouluttamisesta. Bar Track LLM hyödyntää tätä kokemusta ja tarjoaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen opintojakson, joka on luotu pitämällä mielessä erityiset haasteet, joita ulkomaalaiset oikeustieteen tutkinnon suorittavat valmistuvat baarikokeeseen. Huomaa, että Bar Track -ohjelma on saatavilla vain opiskelijoille, jotka aloittavat syksyllä.

    • Online

    Osa-aikainen

    94 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    LLM Legal Practice (SQE1&2) -kurssimme on suunniteltu valmistuneille, jotka haluavat päästä asianajajaksi käyttämällä uutta SQE-reittiä harjoitellakseen ja saada myös maisterin palkinnon. Keskitymme työnantajien hakemiin taitoihin, jotta voit parantaa akateemista osaamistasi valmistautuessasi elämän realiteetteihin lakikäytännössä, minkä vuoksi saat neljän viikon taatun Qualifying Work Experiencen (QWE) Legal Advice Clinic -klinikoillamme. Tämä kurssi varmistaa, että olet täysin valmistautunut asianajajan urallesi sekä menestymiseen SQE-kokeissa.

    • Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Bristolin yliopiston kansainvälisen oikeuden ja kansainvälisten suhteiden LLM on jännittävä ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa kansainvälisissä kansalaisjärjestöissä, julkishallinnon yksiköissä ja kansainvälisissä yrityksissä tai kansainvälisinä konsultteina. Se on erikoisohjelma, jonka avulla voit yhdistää sekä lakikorkeakoulun että sosiologian, politiikan ja kansainvälisten opintojen laitoksen tarjoamaan poikkeuksellisen opinto-ohjelman.

    • Fort Worth, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Jos olet koskaan harkinnut oikeustieteen maisterin ansaitsemista, ei ole parempaa aikaa kuin nyt ja parempi paikka kuin Texas A&M University School of Law . Oikeustieteen kandidaatti on edistynyt oikeustieteen tutkinto opiskelijoille, jotka ovat jo ansainneet JD: n tai vastaavan lain Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevasta lakikoulusta. 24 opintopisteen 1 vuoden ohjelma on tarkoitettu kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää erikoistumista tietty oikeusala; pyrkiä ymmärtämään Yhdysvaltain lakia ja menettelyjä, mukaan lukien ne, jotka saattavat haluta istua Texasin asianajajatutkimuksessa. Online LL.M. Tutkintovaihtoehdot ovat kansainvälinen vero, riskienhallinta, varallisuudenhallinta.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    107 viikkoa

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    • Sacramento, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Yhdysvaltain lain ja politiikan LLM on suunniteltu erityisesti kansainvälisille lakimiehille tai lakisääteisille tutkijoille, jotka pyrkivät yleiseen johdantoon Yhdysvaltain lainsäädäntöön. Tutki Yhdysvaltain lainsäädännön perustaa ja olla valmis osoittamaan työntekijöiden ja asiakkaiden tietämystä Yhdysvaltain lainsäädännöstä.

    • Hartford, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Vastatakseen kasvavaan kysyntään laillisesti koulutettujen vaatimustenmukaisuusvirkailijoiden suhteen UConn School of Law on hyödyntänyt huippuosaamistaan vaatimustenmukaisuuden ja vakuutusten alalla perustaakseen LLM:n hallinto-, riskienhallinta- ja vaatimustenmukaisuusasioissa.

    • Champaign, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Asetus, kestävyys ja vaatimustenmukaisuuden keskittyminen tarjoaa suunnatun, valinnaisen opinto-ohjelman LL.M. opiskelijat. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada alan erikoiskoulutusta ja valita luokat, jotka ovat tärkeimpiä heidän osaamisalueilleen. Transkriptioon ilmestyy keskittymämerkintä, joka antaa opiskelijoille kilpailuedun laillisilla työmarkkinoilla. Opiskelijat säilyttävät mahdollisuuden valita muutamia kursseja keskittymisensä ulkopuolella muihin kiinnostaviin alueisiin tai valmistautua asianajajakokeeseen.

    • Zürich, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti, Saksan kieli

    Tämä erikoistumisala tarjoaa syvällistä jatkokoulutusta kansallisessa ja kansainvälisessä finanssimarkkinalainsäädännössä ja tarkastelee nykyisiä yksityisoikeuden ja sääntelyn perusteita sekä pankki-, vakuutus- ja rahoituslainsäädännön ehtoja.

    • Luxembourg City, Luxemburg

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli

    Master en Droit Bancaire et Financier Européen on yksi Manner-Euroopan johtavista alan ohjelmista. Toisen vuoden toisella lukukaudella järjestettävä opintojakso "Sijoitusrahastolainsäädäntö" on Euroopassa ainutlaatuinen oikeudellinen tutkinto. https://www.uni.lu/fdef-en/study-programs/master-en-droit-bancaire-et-financier-europeen/

  • Täysaikainen

    4 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli

    • Washington, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    GW Law on julkisia hankintoja koskevan lain kurinalaisuus. Tiedekuntamme arvostetut jäsenet tunnustetaan alan ajattelijoiksi, jotka tuottavat stipendiä, joka muuttaa maailman ajattelutapaa ja puhetta julkisista hankinnoista. Kokemuksellinen, käytäntöön perustuva opetussuunnitelma valmistaa opiskelijoita monimutkaisen hankintalain käytännön vaatimuksiin. Tarjoamme vertaansa vailla olevia tutkintoja koulutukseen osallistuville asianajajille, asianajajille ja muille kuin asianajajille, joilla on kokemusta julkisista hankinnoista.

    • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Suunniteltu olemaan mahdollisimman joustava vastaamaan tarpeitasi, tämä kurssi ja kaikki arvioinnit toimitetaan kokonaan verkossa ilman live-luokkia, joihin voit osallistua. Jos olet suorittanut oikeustieteen tutkinnon, lakimieskurssin, asianajajan ammattikurssin tai asianajajan ammattikoulutuskurssin (BPTC), voit opiskella tätä täydennyskurssia mistä päin maailmaa tahansa, jotta voit hankkia päällikön kirjoittamalla väitöskirja tietystä lakialasta.

    • Vienna, Itävalta

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Vertailevan perustuslakioikeuden maisterin opetussuunnitelma kattaa perustuslaillisen hallituksen kehittämistä ja toimintaa koskevat kysymykset laajemmassa poliittisessa, yhteiskunnallisessa, historiallisessa, alueellisessa ja kansainvälisessä kontekstissa. Perusopetussuunnitelma keskittyy vertailevan perustuslakioikeuden peruskysymyksiin perustuslain laatimiseen ja perustuslailliseen suunnitteluun, perustuslailliseen hallintoon (horisontaalinen ja vertikaalinen vallanjako) ja perustuslaillisten oikeuksien suojaamiseen johtavissa, kehittyvissä ja taantuvissa perustuslaillisissa demokratioissa ympäri maailmaa.