close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 2 Oikeustieteen maisteria (LLM) Fuusiot ja yrityskaupatssa

Opiskelija, jolla on jatkokoulutus, oikeustieteen kandidaatti tai LLM, on jatkotutkinto. Useimmissa LLM-ohjelmissa on tasapaino työselostuksesta ja tutkimuksesta, ja joillakin voi olla opinnäytetyön vaatimus. Mikä on LLM sulautumisissa ja yritysostoissa? Sekä kirjanpidon että liiketoiminnan asiantuntemus edellyttää, että yrityssaneerauksiin ja yrityskauppoihin keskittyvät opintosuunnit… Lue lisää

Opiskelija, jolla on jatkokoulutus, oikeustieteen kandidaatti tai LLM, on jatkotutkinto. Useimmissa LLM-ohjelmissa on tasapaino työselostuksesta ja tutkimuksesta, ja joillakin voi olla opinnäytetyön vaatimus.

Mikä on LLM sulautumisissa ja yritysostoissa? Sekä kirjanpidon että liiketoiminnan asiantuntemus edellyttää, että yrityssaneerauksiin ja yrityskauppoihin keskittyvät opintosuunnitelmat ovat usein poikkitieteellisiä ja sisältävät dynaamisia kursseja. Yritysten hallintotapa, kauppasäännökset, verotus ja liiketoimintastrategia toimivat yleensä näiden ohjelmien selkärankaana, ja niissä valmistellaan opiskelijoita sitoutumaan korkean tason riskienhallintaan eri liiketoimintayksiköiden välisiin liiketoimiin. Koska monet tapahtumat suoritetaan maailmanlaajuisesti, opiskelijat voivat myös opiskella kansainvälisiä säännöksiä sulautumisista ja yritysostoista. Tyypillisesti perustason laskentatoimen ja talouden kursseja tarjotaan myös valinnaisina täydentääkseen opiskelijan oikeudellista ja yrityskoulutusta.

Ammattitaidon hankkiminen sulautuvien ja yritysostojen pääaineiden täydennyksestä voi auttaa opiskelijoita sekä urallaan että kotona. Merkittäviä piirteitä yhteisiä menestyksekkäistä tutkinnon suorittaneista ovat hyvin kehittynyt liikemiehen tuntemus, poikkeukselliset päättelykyvyt ja erinomaiset taloushallinnon taidot.

Laskentataulukon harkitsemisen ohella kannattaa huomioida kaikki luokkiin liittyvät laboratoriomaksut, sillä ne voivat vaikuttaa merkittävästi koulun budjettiin. Muita huomioitavia seikkoja ovat yliopiston sijainti, tutkinnon kesto ja siitä, osallistuvatko sinä verkossa vai henkilökuntaan.

Kun otetaan huomioon tutkinnon erityisluonne, useimmat tutkinnon suorittajat työskentelevät yksityisellä sektorilla, ja heillä voi olla monia korkean tason tehtäviä toiminnassa ja kirjanpidossa. Erityisiä uranäkymiä, jotka saattavat tulla opiskelijoiden saataville, ovat oikeusasiantuntijat, sulautumis- ja hankintaasiantuntijat, sääntöjen noudattaminen ja sääntelyneuvojat sekä yritysasiakkaat. Vaikka useimmat juridiset kannat vaativat lisää valtakirjoja, on olemassa useita urapolkuja, kuten asiakastyytyväisyyskonsultteja ja strategisia liiketoiminta-analyytikoita, jotka ovat saatavissa yritysmarkkinoilla niille, joilla ei ole laajaa oikeustilaa.

Kokonaisvaltaiset, osa-aikaiset ja kokopäiväiset ohjelmat LLM: ssä fuusioissa ja yritysostoissa ovat runsaat. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet

University Of Zurich - Faculty of Law
Zurich , Sveitsi

OTK Yrityskaupat ja yhtiöoikeus

OTK Yrityskaupat ja yhtiöoikeus -
OTK
Osa-aikainen
4 lukukaudet
Englanti, Saksan kieli
Kampus
 
Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt , Saksa

Toteuta tavoitteesi kansainvälisessä yritys- ja yritystoiminnassa - opiskelemalla johtavassa korkeakouluhallinnossa, jonka avulla voit työskennellä kokopäiväisesti (100%) opin ... +

Toteuta tavoitteesi kansainvälisessä yritys- ja yritystoiminnassa - opiskelemalla johtavassa korkeakouluhallinnossa, jonka avulla voit työskennellä kokopäiväisesti (100%) opintosi rinnalla. -
OTK
Osa-aikainen
4 lukukaudet
Saksan kieli
Loka 2020
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä