LAWSTUDIES

Suositut LLM-ohjelmat A Coruña Espanjassa 2020/2021

Erikoistunut varatuomari tutkinto mahdollistaa asianajajien tehostamaan tai muuttamaan asiantuntemusta tietyllä alalla lain. Ovat joitden tietyllä alueella voi avata uusia mahdollisuuksia.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja A Coruña Espanjassa 2020/2021

Tulokset Filter

Maisteriksi lain

Universidade da Coruña
OTK
<
Täyspäiväinen
<
3 lukukaudet
Espanjalainen
Kampus

Masters laissa, joka antaa pääsyn taito testi asianajajan / a, annetaan yhdessä UDC ja ICACOR kautta School of Legal Practice "Iglesias Corral Dean."

Lue lisää

Master in Business juridinen neuvonta

Universidade da Coruña
OTK
<
Täyspäiväinen
<
3 lukukaudet
Espanjalainen
Kampus

Koulutuksessa opiskelijat Master in Business Legal Advice (Maxe) ohjataan syventää merkityksellisiä aiheita liiketoimintaa ja osaamista uusien resurssien laillinen ja muuten s ...

Lue lisää

Master Law: Euroopan unionin tutkimuksen

Universidade da Coruña
OTK
<
Täyspäiväinen
Espanjalainen
Kampus

Päätavoitteena Master EU koostuu ammattitaitoisen koulutuksen eurooppalaisen hallinnon ja johdon EU: n varojen ammattilaisia.

Lue lisää