$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 2 Oikeustieteen maisteria (LLM) EU-oikeusssa

Master in Laws -ohjelmat tarjoavat arvokkaita etuja. Kehittynyt koulutusmahdollisuus kestää yleensä vuosi tai kaksi. Ohjelmat antavat aihetta tarkastella tarkemmin laillisen painopisteen aloja, jotka tarjoavat koulutusta oikeustieteellisille opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa yhdelle tai kahdelle keskittymistä. Mikä on LLM EU-lainsäädännössä? Tämä koulutusohjelma tarkastelee Euroo… Lue lisää

Master in Laws -ohjelmat tarjoavat arvokkaita etuja. Kehittynyt koulutusmahdollisuus kestää yleensä vuosi tai kaksi. Ohjelmat antavat aihetta tarkastella tarkemmin laillisen painopisteen aloja, jotka tarjoavat koulutusta oikeustieteellisille opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa yhdelle tai kahdelle keskittymistä.

Mikä on LLM EU-lainsäädännössä? Tämä koulutusohjelma tarkastelee Euroopan unionin erityisiä oikeusjärjestelmiä. Oppijat voivat tutkia aineellisia ja menettelytapoja. Kurssit voivat sisältää taloudellisia, perustuslaillisia ja institutionaalisia perustuksia sekä hallinnollista ja rikosoikeutta. EU: n oikeus pyrkii korvaamaan tiettyjen kansakuntien lakien ja pääsemään kaikkiin lain aloihin.

Osallistumalla LLM: ään EU: n oikeusohjelmassa tutkijat saavat usein taitoja, jotka ovat hyödyllisiä heidän henkilökohtaisessa elämässään ja ammattiurassa. Esimerkiksi ohjelman osanottajat saattavat ymmärtää heidän lailliset oikeutensa tietyn maan kansalaisina ja Euroopan unionin kansalaisina.

On olemassa useita kansainvälisiä ja online-vaihtoehtoja ilmoittautumista varten, ja kustannukset heijastavat usein näitä eroja. On järkevää, että tulevat opiskelijat voivat ottaa yhteyttä akateemisiin laitoksiin ja kysyä kustannuksista ja muista ilmoittautumisongelmista.

Euroopan unionin lainsäädännössä oleva LLM tarjoaa johdanto odotetulle ammattitaidolle tuomioistuimissa ja oikeudenkäynneissä. Tutkinnon suorittaneet voivat löytää uran vaihtoehtoja kotimaassaan tai kansainvälisissä harjoitteluissa. Työmahdollisuuksiin kuuluu tyypillisesti yritys- ja yksityisoikeus, kansallinen julkinen palvelu (esimerkiksi virkamies tai diplomaatti), politiikan analyysi, hallituksen kannanotot, kansalaisjärjestöt ja akateemisten ja oikeudellisten tutkimusten tutkimus. Jotkut tutkinnon suorittaneet voivat löytää työpaikkoja eurooppalaisia ​​kysymyksiä käsittelevissä valvontaelimissä tai valtioiden rajat ylittävissä yrityksissä. Toiset voivat löytää työtä tutkijoina, jotka esitellään seminaareissa ja konferensseissa.

Luokat ovat saatavilla sekä verkossa että henkilökohtaisesti yliopistoissa ja muissa toimielimissä ympäri maailmaa. Löydät oikean koulun sinulle, etsi alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä johtava lomake. 

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Ghent University Law School
Gent, Belgia

Euroopan unionin oikeuden LLM: ssä esitellään Gentin oikeustieteiden korkeakoulun tunnetuin asiantuntemus EU: ssa

Euroopan unionin oikeuden LLM: ssä esitellään Gentin oikeustieteiden korkeakoulun tunnetuin asiantuntemus EU: ssa -
OTK
Täyspäiväinen
10 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Universidade da Coruña
A Coruña, Espanja

Päätavoitteena Master EU koostuu ammattitaitoisen koulutuksen eurooppalaisen hallinnon ja johdon EU: n varojen ammattilaisia.

Päätavoitteena Master EU koostuu ammattitaitoisen koulutuksen eurooppalaisen hallinnon ja johdon EU: n varojen ammattilaisia. -
OTK
Täyspäiväinen
Espanjalainen
Kampus