LAWSTUDIES.FI

Näytä kaikki Suosituinta LLM-ohjelmaa Caymansaarilla 2019/2020

Kandidaatiksi yleisesti tunnettu OTK, on ​​kehittynyt jatko oikeustieteellisen tutkinnon. Ehdokkaat usein jo pitää ensimmäisen asteen perusteet ja ovat kiinnostuneita edistämään opintojaan lain. Hankkiminen varatuomari lla on useita selviä etuja.

OTK voit laillisesti katvealueiden tussles minkä tahansa alan uran erikoistumista. OTK antaa runsaasti tietoa, useimmat ihmiset, jotka valmistuvat tämän tutkinnon voi erikoistua tahansa alalla oikeusturvan.

Caymansaaret ovat brittiläinen alue Karibianmerellä. Erilaisia ​​korkea-asteen ohjelmat ovat saatavilla koko kolmen-saari ketju, kuten lääketieteellisen koulun, eläinlääketieteellisessä oppilaitoksessa, ja lukuisia kandidaatin ja maisterin tutkinnot saatavilla sekä julkisia että yksityisiä yliopistoja.

Pyydä lisätietoa Suosituimmat Oikeustieteen tutkinnot Caymansaarilla 2019/2020

Tulokset Filter

LL.M / PGDip kansainvälisessä rahoituksessa: laki ja asetus

Truman Bodden Law School
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Lokakuu 2019 Caymansaaret Cayman Islands Online + 1 lisää

Ansaitse oikeustieteen maisteri (LL.M) tai jatkotutkinto (PGDip) International Financeissa maailman viidenneksi suurin finanssikeskus, joka on tunnettu rahoituspalvelujen alan asiantuntemuksesta ja siihen liittyvästä oikeudellisesta kehyksestä ja kansainvälisten vaatimusten noudattamisesta.