LAWSTUDIES.FI

Suositut LLM-ohjelmat Cayman Islands Online Caymansaarilla 2019/2020

Erikoistunut varatuomari tutkinto mahdollistaa asianajajien tehostamaan tai muuttamaan asiantuntemusta tietyllä alalla lain. Ovat joitden tietyllä alueella voi avata uusia mahdollisuuksia.

LLM on jatko oikeustieteellisen tutkinnon, jota harjoitetaan opiskelijat, jotka haluavat erikoistua tietyn alueen lain. Valmistuneet tämän erikoiskoulutusta usein pätevä toimimaan maailmanlaajuinen oikeudellinen ympäristöissä.

Caymansaaret ovat brittiläinen alue Karibianmerellä. Erilaisia ​​korkea-asteen ohjelmat ovat saatavilla koko kolmen-saari ketju, kuten lääketieteellisen koulun, eläinlääketieteellisessä oppilaitoksessa, ja lukuisia kandidaatin ja maisterin tutkinnot saatavilla sekä julkisia että yksityisiä yliopistoja.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja Cayman Islands Online Caymansaarilla 2019/2020

Tulokset Filter

LL.M / PGDip kansainvälisessä rahoituksessa: laki ja asetus

Truman Bodden Law School
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Lokakuu 2019 Caymansaaret Cayman Islands Online + 1 lisää

Ansaitse oikeustieteen maisteri (LL.M) tai jatkotutkinto (PGDip) International Financeissa maailman viidenneksi suurin finanssikeskus, joka on tunnettu rahoituspalvelujen alan asiantuntemuksesta ja siihen liittyvästä oikeudellisesta kehyksestä ja kansainvälisten vaatimusten noudattamisesta.