LAWSTUDIES.FI

Näytä kaikki 36 Suosituinta LLM-ohjelmaa Alankomaissa 2019/2020

Hollanti houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa jatko lain koulutusohjelmiin. Kun kansainvälinen opiskelijoita, Alankomaat pitää erilaisuutta. Opiskelijat nauttivat kaukonäköistä yhteiskunnan lukemattomia mahdollisuuksia kulttuurista kasvua ja henkinen stimulaatio koetaan kun asuu ja opiskelee Alankomaissa. Kun LLM Alankomaat, opiskelija ei ole pulaa asioita, nähdä, tehdä ja tutkia.

On olemassa runsaasti mahdollisuuksia saada asiantuntemusta tietyllä alueella lain puitteissa LLM Alankomaissa ohjelmissa. Erikoistuminen alueet LLM Alankomaat ovat EU, kansainvälisen oikeuden, verotus, rahoitus, rikosoikeus, liiketoiminnan, teknologian ja talouden ohella useita muita vaihtoehtoja. Tutkinnon LLM Alankomaiden ohjelmat voivat hyötyä laaja asiantuntijaverkosto, joita voidaan kehittää ja arvokasta kansainvälistä kokemusta, sekä tarjoaa kilpailuetua globaaleilla työmarkkinoilla.

Voit selata ohjelmia alta LLM Alankomaissa, joka sopii sinulle. Ota seuraava askel kohti tulevaisuuttasi tänään!

Tulokset Filter

LL.M kansainvälisessä ja eurooppalaisessa oikeudessa

Radboud University
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Alankomaat Nijmegen

Meidän LL.M. Kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden ohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ja tietämystä Euroopan unionin lainsäädännöstä pyrkien harjoittamaan laillista uraa, jolla on vahva kansainvälinen ulottuvuus.

Euroopan oikeus- ja taloustieteen maisteri (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Israel Haifa Saksa Hamburg Ranska Aix-en-Provence Puola Warsaw Alankomaat Rotterdam Italia Bologna Belgia Ghent Intia Mumbai Itävalta Vienna + 16 lisää

Tämä European Master Law and Economics (EMLE) -ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden poikkitieteelliseen tutkimuksia oikeustieteen ja taloustieteen kahden tai jopa kolmen eurooppalaisen ja ei-eurooppalaisia ​​yliopistoja. Kukin kumppani yliopistossa palkintoja maisteriksi (OTK / MA / M.Sc.).

Kansainvälisen kauppaoikeuden maisterin tutkinto: Ilmastonmuutos ja kestävyys

Vrije Universiteit Amsterdam
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Alankomaat Amsterdam

VU Amsterdam on Euroopan ensimmäinen korkeakoulu, joka tarjoaa tiettyä kansainvälistä kauppaoikeutta koskevaa tutkintoa, jossa yhdistyvät erinomainen, monipuolinen kauppatieteiden maisterin tutkinto, jossa keskitytään erityisesti päivän monimutkaisiin oikeudellisiin haasteisiin: kestävyyteen. Yritysmaailmalle kesti jonkin aikaa tunnustaa ihmiskunnan uhka uhkaava ilmastonmuutos. Mutta nyt kestävyys kulkee käsi kädessä liiketoiminnan menestyksen - ja liiketoiminnan selviytymisen kanssa. VU Amsterdam auttaa sinua tulemaan suuren kysynnän asianajajaksi sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Oikeustieteen maisteri: Kansainvälinen teknologiaoikeus

Vrije Universiteit Amsterdam
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Alankomaat Amsterdam

ITL on LLM-jatko-ohjelman kokopäiväinen, yhden vuoden erikoistuminen.

Kansainvälisen kauppaoikeuden maisterin tutkinto: Rahoitus ja käyttäytyminen

Vrije Universiteit Amsterdam
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Alankomaat Amsterdam

Tämä oikeudellinen maisteriohjelma on syvälle juurtuneita monialaisia ​​näkökulmia. Laki on mielikuvituksemme näkökulma. Klassilliset kentät, kuten sopimusoikeus, käräjäoikeus, yritysmuoto, maksukyvyttömyyslaitos ja sääntelylainsä, opetetaan perusteellisesti. Jotta voisit toimia kansainvälisessä yhteydessä, keskitymme periaatteisiin; yksityiskohtia kansallisista laeista ei käsitellä.

Master perusteet: valtioiden oikeudellinen tutkimukset

Vrije Universiteit Amsterdam
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Alankomaat Amsterdam

Ohjelman sisällä luennoitsijoita ja tutkijoita eri ulkomaalaistaustaisia ​​työskennellä yhdessä. Oikeustieteellisen tiedekunnan of Vrije Universiteit Amsterdam on erottuva ottaa yhtenäisenä EU Law, International Public Law, Internet Governance ja oikeudellisten teoriaa kaikki yhdessä yhteisen tutkimusohjelman. Tämä lähestymistapa mahdollistaa laaja, ja samalla perusteellisesti, analysointi ylikansallisten oikeudellisia kysymyksiä ...

Master perusteet: kansainvälinen muuttoliikkeet ja pakolaisoikeutta

Vrije Universiteit Amsterdam
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Alankomaat Amsterdam

Sotarikoksista, rikoksista ihmisyyttä vastaan ​​ja kansanmurhasta häiritä yhteiskuntien ja uhka kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle. Kehittäminen teorioita ymmärtää tätä ihmisten käyttäytymistä ja suunnitella tehokkaita strategioita reagoida näihin julmuuksiin on erittäin haastava. Kansainvälisten rikosten ja rikollisuuden on monitieteinen maisteriohjelman jossa opit miten mitata ja tutkia näitä ...

Euroopan oikeus- ja taloustieteen maisteri (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Ranska Aix-en-Provence Italia Rome Belgia Ghent Israel Haifa Itävalta Vienna Saksa Hamburg Alankomaat Rotterdam Puola Warsaw Intia Mumbai Espanja Barcelona + 18 lisää

Tämä European Master Law and Economics (EMLE) -ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden poikkitieteelliseen tutkimuksia oikeustieteen ja taloustieteen kahden tai jopa kolmen eurooppalaisen ja ei-eurooppalaisia ​​yliopistoja. Tulee yhteinen LL.M. Hampurin, Ghentin ja Rotterdamin yliopistojen ja kaikkien muiden kumppaniyliopistojen myöntämä tutkintokokonaisuus myöntää jatkotutkinnon (LL.M. / MA / MSc).

Advanced LL.M. kansainvälisessä riitojenratkaisussa ja välimiesmenettelyssä

Leiden University
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Leiden The Hague + 2 lisää

Leiden University kansainvälisten riitojenratkaisujen ja välimiesmenettelyjen syventävien opintojen maisteri (LLM) on korkean tason jatko-ohjelma, joka käsittelee kansainvälisen riidanratkaisun ja välimiesmenettelyn teoriaa ja käytäntöä kansainvälisessä oikeudessa.

Advanced LL.M. globaalissa ja eurooppalaisessa työlaissa

Leiden University
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Leiden The Hague + 2 lisää

Työlaki ei ole enää puhtaasti kansallinen kysymys. Siksi työlainsäädännön globaalien ja eurooppalaisten ulottuvuuksien tunteminen ja ymmärtäminen ovat välttämättömiä jokaiselle työlakimiehelle.

LLM Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Leiden University
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Alankomaat Leiden The Hague + 1 lisää

When human rights are violated by a particular state, is it more effective to use the national, regional or international human rights protection mechanisms to address the issue? And what mechanism will probably be most effective in addressing specific types of human rights violations?

LLM Advanced Studies eurooppalaisessa ja kansainvälisessä ihmisoikeuslaissa

Leiden University
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Alankomaat Leiden The Hague + 1 lisää

Euroopan ja kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön maisteriohjelma antaa monien ihmisoikeusmekanismien rinnakkaiseloa ja vuorovaikutusta tarkastelemalla niitä vertailevalla näkökulmalla.

LLM Kansainvälisten lasten oikeuksien suuntautumisvaihtoehtoja

Leiden University
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Leiden The Hague + 2 lisää

Lasten oikeuksien monitasoinen ja juridinen monitieteellinen luonne edellyttää erityisosaamista, jotta se voi arvioida sen merkitystä ja vaikutuksia lasten asemaan.

LLM Oikeustieteen erikoistumisopinnot

Leiden University
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 löydä juris doctor ‑tutkinto Syyskuu 2020 Alankomaat Leiden The Hague + 2 lisää

Leiden Law School on ylpeä voidakseen käynnistää intensiivisen yhden vuoden jatkotutkinnon lailla

LLM Oikeustieteen ja digitaalisten tekniikoiden jatkotutkinto

Leiden University
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Leiden The Hague + 2 lisää

Advanced Master's in Law ja Digital Technologies kattaa systemaattisella ja käytännöllisellä tavalla lailliset ja sääntelevät teoriat ja järjestelmät monista olennaisista aiheista.