LLM yritysrahoituslaissa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssin yhteenveto

Yrityspankkilainsäädännön tuntemus on välttämätöntä asianajajille, pankkiireille ja rahoittajille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoa yritysten varainhankinnassa, kaupparakenteissa ja transaktioiden hallinnassa. Kurssi tarjoaa tehostetun ammattitaidon ammattilaisille, jotka työskentelevät tai suunnittelevat työtä teknisesti vaativassa ja dynaamisessa globaalissa teollisuudessa. Se vetoaa sekä äskettäin valmistuneisiin että ammatinharjoittajiin, jotka harkitsevat eri työaloja, kuten lakia, investointipankkia, yritysrahoitusta, pääomasijoituksia, arvopapereita, investointeja, varainhoitoasetuksia, valtion virastoja ja kansainvälisiä rahoitusviranomaisia.

Kurssin rakenne

Seuraavat moduulit viittaavat siihen, mitä opit tällä kurssilla.

Optio-moduuleja suositellaan, jos haluat erikoistua rahoitusalaan. Jos valitset väitöskirjan, sinun on valittava neljä optiomoduulia. Jos valitset projektin, sinun on valittava viisi vaihtoehtomoduulia.

Huomaa, että optiomoduulit riippuvat opiskelijan kysynnästä ja henkilöstön saatavuudesta, joten kaikkia moduuleja ei tarjota samana lukuvuonna.Core-moduulit

 • Väitöskirja
 • Sijoituspankin periaatteet ja käytännöt
 • Yritysrahoituksen oikeudelliset näkökohdat
Optiomoduulit
 • Kansainvälinen pankkilaki ja asetus
 • Kansainvälinen hankerahoituslaki
 • Islamilainen rahoitus ja arvopaperistaminen
 • Rahanpesu ja yritysten petokset
 • Muiden jatko-opintojen moduulit

Sisäänpääsyvaatimukset

Sinun on pidettävä hyvä toisen luokan arvosanat (tai muu kuin Yhdistyneen kuningaskunnan vastaava), joka on keskimäärin 55 prosenttia tai enemmän lain tai siihen liittyvän aineen osalta. Harkitsemme myös hakijoita, joilla ei ole tavanomaista pätevyyttä, mutta joilla on merkittävä ammatillinen tai johtamiskokemus asianomaisella alalla.

Jos ensimmäinen kieli ei ole englanti, tarvitset IELTS-pistemäärän 6,5, jossa kussakin osassa on 6,0 tai vastaava.

Yliopisto tarjoaa etukäteen järjestettäviä kesäohjelmia, jos haluat parantaa englantia ennen kurssin aloittamista.

TyöpaikatUrapolku

Kurssi on hyödyllinen, jos haluat työskennellä missä tahansa tieteenaloissa, jotka liittyvät yritysrahoitusoikeuteen, mukaan lukien kirjanpito, yrityspankkitoiminta, yritysrahoitus, yritysoikeus, investointipankkitoiminta, pääomasijoitus ja pääomasijoitus. liittyvät kentät.Uraohjauskeskus

Työurakehityskeskuksemme on juuri valittu Best University Careers Service -palkinnoksi National Undergraduate Employment-palkinnoissa vuonna 2017.

Kasvava verkosto, jossa on yli 3 000 työnantajaa ympäri maailmaa ja joukko kokeneita urakonsultteja, olemme täällä auttaaksemme sinua menestymään.

Vuosina 2015–16 autoimme yli 1500 opiskelijaa löytämään työharjoittelua useilla eri aloilla, ja 250 työnantajaa osallistui 14 kampuksen ammattitaitoon ja uramessuille.

Westminsterin opiskelijana pääset käyttämään palveluitamme koko opintojen aikana ja sen jälkeen, kun olet valmistunut.

Me voimme auttaa sinua:

 • löytää kurssiin liittyviä työharjoituksia
 • löytää osa-aikaisia / loma-, sijoitus- ja jatko-töitä, mukaan lukien vapaaehtoinen kokemus,
 • löytää kansainvälisiä mahdollisuuksia parantaa työllistettävyyttäsi,
 • markkinoida itseäsi tehokkaasti työnantajille,
 • kirjoita parempia ansioluetteloita ja hakemuslomakkeita,
 • kehittää haastattelua ja yritystuntemusta
 • suunnittele urasi urasi konsulttien kanssa,
 • tavata työnantajia ja tutkia uramahdollisuuksiane työnantajamme messuilla, uran esityksiä ja verkostoitumistapahtumia ympäri vuoden.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lue lisää

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Näytä vähemmän