Read the Official Description

Kurssin yhteenveto

Viihde on suuri osa elämää maailmanlaajuisesti monissa muodoissa, kuten musiikin, elokuvan, median, urheilun ja taiteen aloilla. Se on yhteiskunnan, populaarikulttuurin ja kaupankäynnin yhdistelmä, ja näiden vuorovaikutus lain kanssa tuottaa jännittävän nykyaikaisen kaupallisen aiheen, jossa on eklektisiä tuloksia. Se on alue, jota teknologinen kehitys ja yritysten sopeutuminen vaikuttavat syvästi. Kurssi yhdistää akateemisen analyysin ja viihdelain kaupallisten käytäntöjen osat kansainvälisestä näkökulmasta. Viihdelainsäädännön moninaisuus antaa sinulle mahdollisuuden seurata useita asiaankuuluvia erikoisaloja, jotka kaikki perustuvat sopimus- ja henkiseen omaisuuteen.

Kurssi sopii lakisääteisiin tai ei-oikeustieteen taustalla oleviin tutkintoihin, joilla on merkittävä kokemus. Kurssilla on ollut monia onnistuneita kansainvälisiä tutkijoita ympäri maailmaa. Se antaa sinulle mahdollisuuden tutkia uusia ideoita, ajatuksia ja akateemisia kokemuksia tukevassa ympäristössä.

Kurssin tavoitteena on kehittää ymmärrystäsi siitä, miten viihdeteollisuuden keskeiset kentät toimivat, arvioida lain vaikutusta niihin ja antaa sinulle käytännön taitoja, jotka ovat välttämättömiä viihde- ja medialain uran onnistumiselle.

Kurssin rakenne

Seuraavat moduulit viittaavat siihen, mitä opit tällä kurssilla.

Core-moduulit

 • Henkinen omaisuus viihdealalla
 • Väitöskirjaoikeuden väitöskirja
 • Viihdealan suhteiden sääntely

Optiomoduulit

 • Merchandising viihdealalla
 • Laki ja media: sisältö ja valvonta
 • Digitaalisen viihteen ja sosiaalisen median laki
 • Viihdeyritys: sääntely, lisensointi ja tapahtumat

Sisäänpääsyvaatimukset

Sinun pitäisi olla kunnianosoitus (ylempi tai alempi toisen luokan palkinto, joka on keskimäärin 55 prosenttia tai enemmän) lain mukaan tai tutkinto, jolla on ammattitaitoinen profiili, joka osoittaa kelpoisuuden oikeudelliseen tutkimukseen, mutta harkitsemme kypsiä hakijoita ilman vakiintunut pätevyys, jolla on merkittävä ammatillinen kokemus kyseisellä alalla.

Ota yhteyttä meihin epäviralliseen keskusteluun, jos kuulut standardiluokan ulkopuolelle. Kurssi on onnistunut hyvin monilla muilla kuin lakisääteisillä tutkinnoilla. Jos laki ei ole ensimmäisen asteen aihe, on annettava näyttöä lakiin perustuvista moduuleista tai asiaankuuluvasta kokemuksesta.

Jos ensimmäinen kieli ei ole englanti, tarvitset IELTS-pistemäärän 6,5, jossa kussakin osassa on 6,0 tai vastaava.

Työpaikat

Urapolku

Viihdelainsäädännön jatko-opiskelijana voit kehittää uraa monenlaisilla ammattialoilla viihdeteollisuudessa. Näistä suosituimmat ovat urheilun, musiikin sekä median ja viestinnän oikeudet. Aihe antaa nykyaikaisen reunan perinteisille oikeustieteellisille aiheille ja työnantajat kunnioittavat sitä hyvin.

Uraohjauskeskus

Työurakehityskeskuksemme on juuri valittu Best University Careers Service -palkinnoksi National Undergraduate Employment-palkinnoissa vuonna 2017.

Kasvava verkosto, jossa on yli 3 000 työnantajaa ympäri maailmaa ja joukko kokeneita urakonsultteja, olemme täällä auttaaksemme sinua menestymään.

Vuosina 2015–16 autoimme yli 1500 opiskelijaa löytämään työharjoittelua useilla eri aloilla, ja 250 työnantajaa osallistui 14 kampuksen ammattitaitoon ja uramessuille.

Westminsterin opiskelijana pääset käyttämään palveluitamme koko opintojen aikana ja sen jälkeen, kun olet valmistunut.

Me voimme auttaa sinua:

 • löytää kurssiin liittyviä työharjoitteluja
 • löytää osa-aikaisia / loma-, sijoitus- ja jatko-töitä, mukaan lukien vapaaehtoinen kokemus
 • löytää kansainvälisiä mahdollisuuksia parantaa työllistettävyyttäsi
 • markkinoida itseäsi tehokkaasti työnantajille
 • kirjoita parempia ansioluetteloita ja hakemuslomakkeita
 • kehittää haastatteluasi ja yritystuntemusta
 • suunnittele urasi urasi konsulttien kanssa
 • tavata työnantajia ja tutkia uramahdollisuuksiane työnantajamme messuilla, uran esityksiä ja verkostoitumistapahtumia ympäri vuoden
Program taught in:
Englanti

See 7 more programs offered by University of Westminster »

Last updated February 9, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
14,500 GBP
kansainvälinen - UK / EU: 12 000 puntaa (palkkiot lukuvuonna)
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä