LLM viihdeoikeudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssin yhteenveto

Viihde on suuri osa elämää maailmanlaajuisesti monissa muodoissa, kuten musiikin, elokuvan, median, urheilun ja taiteen aloilla. Se on yhteiskunnan, populaarikulttuurin ja kaupankäynnin yhdistelmä, ja näiden vuorovaikutus lain kanssa tuottaa jännittävän nykyaikaisen kaupallisen aiheen, jossa on eklektisiä tuloksia. Se on alue, jota teknologinen kehitys ja yritysten sopeutuminen vaikuttavat syvästi. Kurssi yhdistää akateemisen analyysin ja viihdelain kaupallisten käytäntöjen osat kansainvälisestä näkökulmasta. Viihdelainsäädännön moninaisuus antaa sinulle mahdollisuuden seurata useita asiaankuuluvia erikoisaloja, jotka kaikki perustuvat sopimus- ja henkiseen omaisuuteen.

Kurssi sopii lakisääteisiin tai ei-oikeustieteen taustalla oleviin tutkintoihin, joilla on merkittävä kokemus. Kurssilla on ollut monia onnistuneita kansainvälisiä tutkijoita ympäri maailmaa. Se antaa sinulle mahdollisuuden tutkia uusia ideoita, ajatuksia ja akateemisia kokemuksia tukevassa ympäristössä.

Kurssin tavoitteena on kehittää ymmärrystäsi siitä, miten viihdeteollisuuden keskeiset kentät toimivat, arvioida lain vaikutusta niihin ja antaa sinulle käytännön taitoja, jotka ovat välttämättömiä viihde- ja medialain uran onnistumiselle.

Kurssin rakenne

Seuraavat moduulit viittaavat siihen, mitä opit tällä kurssilla.Core-moduulit

 • Henkinen omaisuus viihdealalla
 • Väitöskirjaoikeuden väitöskirja
 • Viihdealan suhteiden sääntely
Optiomoduulit
 • Merchandising viihdealalla
 • Laki ja media: sisältö ja valvonta
 • Digitaalisen viihteen ja sosiaalisen median laki
 • Viihdeyritys: sääntely, lisensointi ja tapahtumat

Sisäänpääsyvaatimukset

Sinun pitäisi olla kunnianosoitus (ylempi tai alempi toisen luokan palkinto, joka on keskimäärin 55 prosenttia tai enemmän) lain mukaan tai tutkinto, jolla on ammattitaitoinen profiili, joka osoittaa kelpoisuuden oikeudelliseen tutkimukseen, mutta harkitsemme kypsiä hakijoita ilman vakiintunut pätevyys, jolla on merkittävä ammatillinen kokemus kyseisellä alalla.

Ota yhteyttä meihin epäviralliseen keskusteluun, jos kuulut standardiluokan ulkopuolelle. Kurssi on onnistunut hyvin monilla muilla kuin lakisääteisillä tutkinnoilla. Jos laki ei ole ensimmäisen asteen aihe, on annettava näyttöä lakiin perustuvista moduuleista tai asiaankuuluvasta kokemuksesta.

Jos ensimmäinen kieli ei ole englanti, tarvitset IELTS-pistemäärän 6,5, jossa kussakin osassa on 6,0 tai vastaava.

TyöpaikatUrapolku

Viihdelainsäädännön jatko-opiskelijana voit kehittää uraa monenlaisilla ammattialoilla viihdeteollisuudessa. Näistä suosituimmat ovat urheilun, musiikin sekä median ja viestinnän oikeudet. Aihe antaa nykyaikaisen reunan perinteisille oikeustieteellisille aiheille ja työnantajat kunnioittavat sitä hyvin.Uraohjauskeskus

Työurakehityskeskuksemme on juuri valittu Best University Careers Service -palkinnoksi National Undergraduate Employment-palkinnoissa vuonna 2017.

Kasvava verkosto, jossa on yli 3 000 työnantajaa ympäri maailmaa ja joukko kokeneita urakonsultteja, olemme täällä auttaaksemme sinua menestymään.

Vuosina 2015–16 autoimme yli 1500 opiskelijaa löytämään työharjoittelua useilla eri aloilla, ja 250 työnantajaa osallistui 14 kampuksen ammattitaitoon ja uramessuille.

Westminsterin opiskelijana pääset käyttämään palveluitamme koko opintojen aikana ja sen jälkeen, kun olet valmistunut.

Me voimme auttaa sinua:

 • löytää kurssiin liittyviä työharjoituksia
 • löytää osa-aikaisia / loma-, sijoitus- ja jatko-töitä, mukaan lukien vapaaehtoinen kokemus,
 • löytää kansainvälisiä mahdollisuuksia parantaa työllistettävyyttäsi,
 • markkinoida itseäsi tehokkaasti työnantajille,
 • kirjoita parempia ansioluetteloita ja hakemuslomakkeita,
 • kehittää haastattelua ja yritystuntemusta
 • suunnittele urasi urasi konsulttien kanssa,
 • tavata työnantajia ja tutkia uramahdollisuuksiane työnantajamme messuilla, uran esityksiä ja verkostoitumistapahtumia ympäri vuoden.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lue lisää

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Näytä vähemmän