LLM vertailevassa laissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

LLM vertailevassa laissa120675_Campus-Coast-best.jpg

Ohjelman kuvaus

LLM Comparative Law -ohjelmaan on suunniteltu erityisesti asianajotoimistoille ja oikeustieteellisille opiskelijoille, jotka ovat koulutettuja Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Ehdokkaat LLM vertaileva laki on ilmoittautunut kahteen vaadittava kursseja, Johdatus Yhdysvaltain oikeustieteen ja Legal Writing ja tutkimus. Lukuun ottamatta näitä kahta vaadittua kurssia, vertaileva oikeus -ohjelmaan osallistujat valitsevat kurssinsa samasta opetussuunnitelmasta kuin JD-opiskelijat ja muut LLM-opiskelijat.

Opiskelijat, joiden äidinkieli ei ole englanti, voivat myös saada lisäaikaa tentteihin ja kääntämisen sanakirjan käyttöön edellyttäen, että he lähettävät TOEFL / IELTS-pisteet sisäänoton yhteydessä.

Vaikka opiskelijat ottavat useimmat samat kurssit kuin JD ja muut LLM ehdokkaat, heillä on etuna pääsy kaksi vaadittua kursseja ja tentti majoitus. Lisäksi oikeustieteellinen tiedekunta on tyytyväinen voidessaan tarjota erikoistuneita erikoistumisalueita vertailulakiin:

  • Yritys- ja yritysjuridiikka
  • Rikoslaki
  • Kansainvälinen laki
  • Immateriaalioikeus
  • ympäristö-
  • verotus

Yllä lueteltujen pitoisuuksien suorittaminen on vapaaehtoista; opiskelijat eivät ole velvollisia jatkamaan keskittymistä.

120671_36155075092_dab2fe9226_o.jpg

Sovellusvaatimukset

Apua sovellusprosessiin tutustumalla sovelluksen tarkistuslistaan. Voit käyttää verkkosovellusta verkkosivustollamme. Suosimme, että hakijat käyttävät LSAC: n tarjoamaa verkkopalvelua.

Kansainvälisten hakijoiden on toimitettava viralliset TOEFL- tai IELTS-pisteet. Ehdokkaiden tulisi olla Educational Testing Servicesin toimittamaan virallisen TOEFL-pisteytysraportin suoraan toimistollamme. TOEFL-pisteen vähimmäismäärä on 93. IELTS-kokeen osalta sinun pisteet on toimitettava suoraan toimistollamme kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän kautta. Minimi ehdotettu IELTS-pisteet ovat 7,0.

Loppuvuoden lukuvuoden lukukausien sisäänpääsyn hakuaika on 1. marraskuuta. Syksyn lukukauden hakuaika on 1. kesäkuuta. Käytämme valintamenetelmää, joten heti, kun tiedosto on valmis, se lähetetään hakutoimikunnalle.

120672_AdobeStock_240916513.jpeg

opetus

Opintojakso LLM: lle vertailevassa oikeusohjelmassa 2019-2020 lukuvuodelle on 1 885 dollaria per luotto. Vertailevan oikeuden LLM-ohjelma koostuu 25 opintopistettä. Opetus ja palkkiot voivat muuttua; nykyiset opintoprosentit ovat saatavilla School of Lawn Financial Aid -sivulta.

Kaikki päätoimiset LLM-hakijat otetaan automaattisesti huomioon Merit-apurahoista. Lisäsovellusta ei tarvita. Stipendi myönnetään vastaanottamistiedoston sisällön perusteella. Oikeustieteellisen yksikön rahoitustuki voi antaa sinulle lisätietoa taloudellisesta tuesta, mukaan lukien ohjaamalla sinut kohti asianmukaisia ​​resursseja kansainvälisille opiskelijoille.

120673_150429na-0015.jpg

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 9 ... Lue lisää

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 900 Juris Doctor and graduate law students from throughout the United States and around the world. We are also extremely pleased to report that Princeton Review recently ranked USD as the #1 most beautiful campus in the United States. Näytä vähemmän