LLM vertaileva ja eurooppalainen yksityisoikeus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Tämän ohjelman tarkoituksena on antaa sinulle perusteellinen ymmärrys ydinala-alueista yksityisoikeuden kautta kahdesta suuresta oikeudellisesta perinteestä, yhteisestä ja siviilioikeudesta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada korkeatasoista pätevyyttä, joka on sekä akateemisesti tiukkaa että ammattimaisesti hyödyllistä.

Siviili- ja yhteisoikeudellisiin perinteisiin pohjautuen se yhdistää vertailevan tutkimuksen yksityisoikeuden keskeisillä aloilla ja eurooppalaisten yhdenmukaistamisaloitteiden dynamiikasta. Se on erityisen sopiva niille, jotka ovat opiskelleet useita yksityisoikeudellisia aiheita perustutkinnon tasolla, vaikka se on avoin myös niille, joiden perustutkinto-oikeus on yhdistetty muihin erikoistumisiin.

Ohjelmarakenne

Ohjelma tarjoaa laajan valikoiman aiheita, jotka käsittelevät yksityisoikeuden eri näkökulmia vertailevasta ja eurooppalaisesta näkökulmasta, joten voit räätälöidä LLM: n vastaamaan erityisiä etuja. Kurssit opettavat Law Schoolin akateemisen yhteisön jäsenet, jotka ovat alan asiantuntijoita.

Sinun on suoritettava 180 opintopistettä - 60 opintopistettä otetaan pakolliseen väitöskirjaan ja jäljelle jäävät 120 opintopistettä opitaan kurssilla. Sinun tulee valita vähintään 80 opintopistettä pakollisista kursseista ja enintään 40 opintopistettä.

Huomaa, että ennalta arvaamattomien olosuhteiden tai tietyn kurssikysynnän puuttumisen vuoksi emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia opintojaksoja, jotka mainostetaan lukuvuoden alkaessa.

Oppimistulokset

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tunnustettua master-tason koulutusta eurooppalaisessa yksityisoikeudessa.

Saat laajan juridisen koulutuksen, jonka avulla voit tunnistaa ja tulkita yksityisoikeuden ongelmia vertailevan analyysin avulla.

Oikeudellisen tutkimuksen harjoittamisen lisäksi ymmärrät nykyaikaisen vertailevan oikeuden keskeiset haasteet, mukaan lukien eurooppalaisen yhdenmukaistamisen kysymykset. Ohjelma mahdollistaa myös opiskelijoiden siirtymisen tohtoriksi, jos he haluavat.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vähintään 2: 1 arvosanan Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistosta tai sen kansainvälisestä oikeudellisesta tasosta.

Käsittelemme myös hakijoilta, joilla on tutkinto liittyvästä kurinalaisuudesta, johon sisältyy asiaa edeltävä tutkimus.

Ohjelma on kilpailukykyinen. Vähimmäisvaatimusten täyttäminen ei takaa opiskelutarjontaa.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration

  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Uramahdollisuudet

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle erinomaisen perustan sekä tohtorintutkimukselle vertailevan ja eurooppalaisen yksityisoikeuden alan kasvavalla alalla ja kansainvälisissä oikeuslaitoksissa tai kansainvälisissä järjestöissä tapahtuvan työllisyyden alalla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän