Read the Official Description

LL.M. ulkomaisten oikeustieteiden tutkinnon suorittaneiden tutkinto on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma opiskelijoille, joilla on perusoikeustutkinnon tunnustetusta kansainvälisestä oikeuskoulusta . Tähän koulutusohjelmaan ilmoittautuneiden opiskelijoiden on täytettävä 24 luotto tuntia, mukaan lukien vaadittu kahden luottokurssi American Legal System -näkymissä. Muut kurssit ovat valinnaisia ​​ja tarjoavat laajan valikoiman valintoja. Opiskelijoilla on vapaus valita laaja valikoima luokkia ja osaa suunnitella heidän LL.M. tutkinto heidän tarpeisiinsa ja tavoitteistaan ​​opiskelussa Yhdysvalloissa. Opiskelijat, jotka haluavat tehdä tanssitutkinnon Texasissa, New Yorkissa tai Kaliforniassa, voivat suorittaa luokkia, jotka vaaditaan istumaan tentissä. Muut opiskelijat saattavat haluta erikoistua kansainvälisiin opintoihin tai muilla lainsäädännön aloilla.

21434_IMG_4238_1.jpg


Ohjelman ensisijainen tavoite on kansainvälisten opiskelijoiden oikeudellisten taitojen parantaminen, jotta hänestä voi tulla tehokkaampi asianajaja ja yhteiskunnan jäsen. Tältä osin ohjelma pyrkii kehittämään:

 • arvioida lain roolia kansallisessa ja kansainvälisessä kehityksessä
 • kyky tunnistaa erilaisten oikeudellisten sääntöjen poliittiset näkökohdat vertailevien ja kansainvälisten tutkimusten avulla
 • arvioida asianajajan roolia sosiaalisessa ja taloudellisessa muutoksessa
 • juridinen analyysi ja ongelmanratkaisukeinot, joiden avulla opiskelija pystyy täyttämään modeemimaailman monimutkaiset tarpeet
 • Yhdysvaltojen oikeudellisen järjestelmän peruskäsitys, jota tarkastellaan vertailevasta näkökulmasta
 • viitekehys liiketoiminta- ja laillisten etujen hoitamiseen ylikansallisessa ympäristössä

Lisätietoja SMU Dedman School of Law .

Voit tarkastella online-LL.M. ulkomaisten oikeustieteiden tutkinnon hakijoille Esite CLICK HERE

Kuinka hakea

Pääsykriteerit

Hakija, joka on hyväksytty LL.M. Ulkomaisen oikeustieteiden tutkinnon suorittaneen tutkinnon on oltava valmistunut tunnustetusta ulkomaisesta oikeuskoulusta. Hakijan perustutkinnon on osoitettava tieteellistä oikeudellista kykyä. Hakija, jolle englanti on toisena kielenä, on esitettävä todistus englanninkielisestä testistä englantia vieraana kielenä (TOEFL) tietokonepohjaisena pistemääränä 233 tai kirjallisen pisteet 575. Yhdysvaltain koulutetut oikeustieteelliset opiskelijat eivät saa hakea tähän koulutusohjelmaan.

21437_SMU_Law_Graduation_2013_-_Thomas_Garza_Photography-230.jpg

Sovellusvaatimukset

Hakijat LL.M. (Ulkomaisen tutkinnon suorittaneille, verotuksille ja pääaineille) on toimitettava seuraavat tiedot:

 • henkilökohtainen lausunto (mukaan lukien miksi olet kiinnostunut kirjoittamasta jatkotutkintoon)
 • résumé (ansioluettelo)
 • kaksi englanninkielistä suositusta (tai käännetty englanniksi) hakijan lakikoulun dekaanista ja lainopettajasta
 • todistus englannin kielen taidoista (yleensä TOEFL-tietokonepohjainen pistemäärä 233 tai kirjallinen pistemäärä 575) *
 • oikeustieteen kandidaatin tutkintosertifikaatti englanniksi - transkriptit on lähetettävä suoraan kouluunne hakutoimistoon.
 • todisteet taloudellisesta kyvystä maksaa lukukausimaksuja, maksuja ja muita kuluja hakijan oleskelun aikana Yhdysvalloissa **
 • äskettäinen hakijan päähän ja hartioihin liittyvä valokuva

* Kansainväliset hakijat, joille englanti ei ole ensimmäisenä kielenä, on myös suoritettava englannin kielen oppimista vieraana kielenä (TOEFL), jota hallinnoi koulutuskokeilupalvelu, PL 6151 Princeton, New Jersey 08541 (www.TOEFL.org). Pisteet on ilmoitettava hakutoimistolle suoraan Educational Testing Service -palvelusta. On tärkeää, että ilmoittaessasi ilmoitat TOEFL-lomakkeella koodinumeron 6660, osastokoodin 03, jotta SMU Dedman School of Law lähetetään SMU Dedman School of Law . Hyväksyttävä TOEFL-pistemäärä on 575 tai sen vastaava. Opiskelijat, joiden TOEFL-pisteet eivät täytä näitä vaatimuksia, voivat hakea ehdollista pääsyä edellyttäen, että opiskelija menestyy riittävästi englannin kielellä toisen kielen kurssiin SMU: ssa tai muussa laitoksessa.

** Kansainvälisten hakijoiden on toimitettava henkilökohtaiset ja pankkitodistukset riittäviltä varoilta kattamaan ennakoidut lukumäärät, palkkiot, kirjat ja elinkustannukset. Näiden sertifikaattien on oltava Yhdysvaltain dollareina.

Hakemuksen määräaika

Hakemukset LL.M. ohjelmia käsitellään jatkuvasti joulukuun alusta alkaen. Sinun on parasta lähettää hakemuksesi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kaikkiin tositteisiin. Sovellukset hyväksytään tila-saatavana. Hakemukset tarkistetaan, kun päätökset on tehty, ja päätökset tehdään pian sen jälkeen.

Erikoistuneet kurssit

SMU Dedman School of Law tarjoaa rikas opetussuunnitelma parantaa kansainvälisten opiskelijoiden laillista taitoja tulla tehokkaampi asianajaja. Tarjolla olevien kurssien monimuotoisuus ja syvyys löytyvät SMU Dedman School of Law -kurssiluettelosta tai kurssiluettelosta .

Koulutusvaatimukset

A) Opiskelija voi aloittaa opintonsa syksyllä tai kevätlukukaudella. Heidän on osallistuttava SMU Dedman School of Law järjestettävään suuntautumisohjelmaan elokuun puolivälissä (syksyllä) tai kunkin vuoden tammikuun alkupuolella (kevätlukukausi) ennen luokkien alkamista.

(B) LL.M. ulkomaisten oikeustieteiden tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden on suoritettava 24 tunnin opintosuoritus kursseista tai seminaareista, jotka on valittu neuvonantajansa tiedekunnan neuvonantajan kanssa. Tiedekunnan jäsenet, jotka neuvovat ehdokkaita tällä tutkinnoilla, tekevät kaikkensa räätälöidäkseen opiskelijan opintosuunnitelman hänen erityisiin jatko-opintoihinsa. Kaikkien opiskelijoiden on kuitenkin suoritettava kurssin American Legal System -ohjelman näkökulmasta. Ne yleensä myös yhden JD-peruskurssin, kuten Sopimukset. SMU Dedman-laki myöntää tutkinnon suorittaneille opiskelijoille keskimääräisen palkkaluokan kaikki kurssit, jotka vastaavat C: tä tai 1,70: tä. Opiskelija ei saa luottoa kurssille tai seminaarille, jossa hänen luokkansa on alle D tai 1,00. Opiskelijat, joille englanti on toinen kieli, saavat lisäaikaa kirjallisten loppututkintojen suorittamiseen.

Apurahat

SMU Dedman School of Law yleensä apurahoja useimpiin LL.M. opiskelijoille. Kaikki hakijat katsotaan automaattisesti osittaisiksi apurahoiksi. Osittaisten apurahojen ohella tarjotaan muutama täysi apuraha. Eri hakemus näille apurahoille ei ole välttämätöntä. Lisätietoja saa osoitteessa bheine@smu.edu tai puhelimitse numerosta 214-768-2758 tai maksutta numeroon 1-888-768-5291.

2018-2019 Opetus, palkkiot ja arvioidut kulut

 • Opetus 47.966 dollaria
 • Maksut 6 128 dollaria

Arvioidut kulut

 • Elinkustannukset olivat 17 700 dollaria
 • Miscellaneous./Health Insurance $ 3,000

Yhteensä 74 744 dollaria *
* Lue lisää osallistumiskustannuksista

Harjoittelupaikkakelpoisuus

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa lakia tässä maassa ja jotka voivat päästä naapurikseen jossakin valtiossa tai District of Columbia -alueella, tutustuttavat baarin hyväksymisvaatimukset tietyllä lainkäyttöalueella, jossa he aikovat harjoitella. Baarien pääsyvaatimukset vaihtelevat valtiosta toiseen. Jotkut valtiot edellyttävät, että hakijoilla on JD-tutkinto, ja toiset edellyttävät vain tietyn määrän oikeustieteen opintoja tässä maassa. Texas sallii nyt pätevät ulkomailla koulutetut asianajajat, jotka ovat suorittaneet LL.M. tutkinto Texas-tutkintotodistukseen.

Täydelliset säännöt, jotka koskevat pääsyä State Bar of Texas CLICK HERE

Tietosivun, joka tiivistää ulkomaalaisten koulutettujen hakijoiden ja ulkomaisten asianajajien tukikelpoisuuden ottamaan Texasin tutkintotodistuksen KLIKKAA TÄSTÄ

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

Noin

Vuonna 1925 perustettu SMU Dedman School of Law on Dallasissa, Teksasissa, ja se sijaitsee puiden reunustamalla alueella vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Perustettu vuonna 1949, oikeustieteiden tutkinnon laajuus ohjelmiin on ollut tärkeä osa kouluttaa joitakin tärkeimmistä johtajista ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä globaalista alumniverkostostamme - yli 2 000 tutkinnon 80 maasta, joilla on merkittäviä asemia valtionhallinnossa, oikeuskäytännössä, liike-elämässä, oikeuslaitoksessa ja oikeudellisessa koulutuksessa maailmanlaajuisesti.

SMU Dedman Alumni Network

Poikkeukselliset jatkotutkinnot

SMU Dedman School of Law tarjoaa jatko-tutkinto-ohjelmia sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla koulutetuille asianajajille. ja SJD-ohjelmat edistävät uraa yksityisen lain, opetuksen ja julkisen palvelun käytännössä opettamalla analyyseja ja ongelmanratkaisutaitoja täyttääkseen maailmamme monimutkaiset vaatimukset. Ohjelmat lisäävät opiskelijan ymmärrystä juridisista teorioista ja politiikoista, laajentavat opiskelijan oikeudellisia horisontteja ja kannustavat oikeudellisen tutkimus- ja kirjoitustaidon kehittämiseen.

Opiskelu Vibrant Dallasissa, Texasissa

SMU Dedman Law tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden tulla osaksi elinvoimainen, monipuolinen, tieteellinen yhteisö, jonka etuna on opiskelu Dallasissa - ei ainoastaan ​​kansainvälinen bisneskeskus vaan dynaaminen kulttuurikeskus, joka sijaitsee keskellä itä- ja länsirannikkoa Yhdistyneiden Kansakuntien Valtiot alueella, joka tunnetaan sen lievästä aurinkoisesta ilmastosta. Dallas on yhdeksäs suurin kaupunki ja Dallas / Ft. Worth metroplex muodostavat neljänneksi suurimman pääkaupunkiseudun Yhdysvalloissa. Se on hienostunut kaupunki, jossa menestyvät työmarkkinat, korkea elämänlaatu ja suhteellisen alhaiset elinkustannukset. Se on hyvä paikka elää ja opiskella!

Maailmanlaajuisesti tunnustettu tiedekunta

Tiedekunta sisältää tutkijoita ja innovaattoreita monilla eri aloilla, kuten perustuslaissa, yrityslaissa, rikosoikeudessa, ympäristölaissa, terveydenhuollossa, henkisessä omaisuudessa, kansallisessa turvallisuuslaissa, öljy- ja kaasulainsäädännössä, yleisen edun mukaisessa laissa ja verolainsäädännössä. Nämä tutkijat osallistuvat säännöllisesti maailmaan ilmestymällä ennen kongressin komiteoita, työskentelemällä valtion ja liittovaltion sääntelyvirastojen kanssa, väittäen ennen valtion ja liittovaltion tuomioistuimia, työskentelemällä yritysjohtajien ja järjestöjen kanssa, ja ilmestyvät säännöllisesti tiedotusvälineissä kääntämään heidän tutkimustyöt tai tarjoavat kommentteja tärkeisiin tarinoihin päivän. Oikeustieteen opiskelu SMU: ssa antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua poikkeukselliseen tiedekuntaan, joka osallistuu ajankohtaiseen ja huippututkimukseen, jota usein vuosien kokemus kertoo.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg

Oppimiskokemus

Monipuolisen opetussuunnitelman lisäksi opiskelijoita pyydetään hyödyntämään monia toimintoja luokkahuoneen ulkopuolella. SMU: n Dedman-lain mukaan oppimiskokemuksesi on rikastuttu ympäri vuoden järjestettävissä kansainvälisissä konferensseissa ja luennoissa, ja kampanjaan tuodaan näkyviä kansainvälisiä henkilöitä keskustellakseen nykyisistä maailmanlaajuisista oikeudellisista kysymyksistä. Kansainvälinen LL.M. opiskelijat osallistuvat kurssiohjelmiin American JD -opiskelijoiden kanssa ja osallistuvat Court -ohjelmaan - ohjelmaan, joka esitellään suuntautumisvaihtoehtona, jossa opiskelijat yhdistyvät pieniin ryhmiin muiden luokkatovereiden, tiedekunnan, opiskelijajohtajien, urasuunnittelijoiden ja alumnien kanssa yhteisökokemuksen aikana koko SMU Dedman School of Law . Tiedekunnan jäsen toimii henkilökohtaisena akateemisena neuvonantajana. Myös Dallasin asianajajayhdistyksen lakimiesten harjoittama harjoittelu toimii myös mentoreina opiskelijoillemme.

Kansainvälisesti merkittäviä alumnia

SMU Dedman School of Law kansainväliset tutkinnon suorittaneet ovat vaikuttaneet kaikkialla maailmassa. Kansainvälisessä alumni-verkostomme sisältää yli 2000 valmistuneita yli 80 maassa. Nämä ammattilaiset löytyvät korkeimmista hallinnon tasosta, oikeuskäytännöstä ja liiketoiminnasta. SMU: n kansainväliset alumnit edustavat laajaa oikeusjärjestelmää, mukaan lukien Keski- ja Etelä-Amerikasta, Meksikosta, Kanadasta, Euroopasta, Afrikasta, Intiasta, Kaakkois-Aasiasta, Kiinasta, Lähi-idästä ja Tyynenmeren alueesta. Pyrimme globaaliin maantieteelliseen monimuotoisuuteen opiskelijarekistereissämme ja tarjoamme korkeatasoista yksilöllistä huomiota ja tukea jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle.

Sobchok Sukharomna '81

Korkeimman oikeuden presidentti, Thaimaa

Tohtori Shen Shiaoming '81

Kansainvälinen oikeudellinen konsultti Mackenzielle

Arvoisa SM Krishna '59

Intian ulkoasiainministeri (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Lakiasiainjohtaja, Chevron Europe, Eurasia ja Lähi-idän etsintä

Moath Alhussain '11

Assoc. Asianajaja, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Entinen Meksikon suurlähettiläs

Tohtori Helmut Sohmen '66

Puheenjohtaja ja puheenjohtaja, BW Group

Tohtori Hassan Okour '07

Entinen dekaani, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Oikeus, Korean perustuslakituomioistuin

Yukio Horigome '71

Japanin korkeimman oikeuden oikeudesta

Hans Heppe'97

Kansainvälinen kumppani, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Opiskelijaelämä

Oikeustieteellinen koulu sijaitsee SMU: n pääkampuksen luoteisessa nurkassa - luokkarakennusten, hallintorakennuksen ja lakikirjaston muodostamisen kanssa, mitä kutsutaan nimellä Law Quad. Tämä ihanteellinen sijainti tarjoaa helpon pääsyn monille SMU: n ihaileville opiskelijaresurdoille, mukaan lukien ruokailupalvelut, premier kuntokeskus ja terveyspalvelukeskus.

21430_28439363.jpg

Program taught in:
Englanti

See 3 more programs offered by SMU Dedman School of Law »

Last updated September 11, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
54,094 USD
2018-2019 Opiskelu ja palkkiot. Arvioidut kulut: elinkustannukset (17 700 dollari) Sekalaiset (3 000 dollaria) = kokonaistuki, palkkiot ja kulut ($ 74 794)
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Joulu 31, 2019
Application deadline

Tammi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Joulu 31, 2019