LLM ulkomaisten oikeustieteiden tutkinnon suorittaneille

Yleistä

Ohjelman kuvaus

LL.M. ulkomaisten oikeustieteiden tutkinnon suorittaneiden tutkinto on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma opiskelijoille, joilla on perusoikeustutkinnon tunnustetusta kansainvälisestä oikeuskoulusta . Tähän koulutusohjelmaan ilmoittautuneiden opiskelijoiden on täytettävä 24 luotto tuntia, mukaan lukien vaadittu kahden luottokurssi American Legal System -näkymissä. Muut kurssit ovat valinnaisia ​​ja tarjoavat laajan valikoiman valintoja. Opiskelijoilla on vapaus valita laaja valikoima luokkia ja osaa suunnitella heidän LL.M. tutkinto heidän tarpeisiinsa ja tavoitteistaan ​​opiskelussa Yhdysvalloissa. Opiskelijat, jotka haluavat tehdä tanssitutkinnon Texasissa, New Yorkissa tai Kaliforniassa, voivat suorittaa luokkia, jotka vaaditaan istumaan tentissä. Muut opiskelijat saattavat haluta erikoistua kansainvälisiin opintoihin tai muilla lainsäädännön aloilla.

21434_IMG_4238_1.jpgvalokuva: SMU Dedman School of Law


Ohjelman ensisijainen tavoite on kansainvälisten opiskelijoiden oikeudellisten taitojen parantaminen, jotta hänestä voi tulla tehokkaampi asianajaja ja yhteiskunnan jäsen. Tältä osin ohjelma pyrkii kehittämään:

 • arvioida lain roolia kansallisessa ja kansainvälisessä kehityksessä
 • kyky tunnistaa erilaisten oikeudellisten sääntöjen poliittiset näkökohdat vertailevien ja kansainvälisten tutkimusten avulla
 • arvioida asianajajan roolia sosiaalisessa ja taloudellisessa muutoksessa
 • juridinen analyysi ja ongelmanratkaisukeinot, joiden avulla opiskelija pystyy täyttämään modeemimaailman monimutkaiset tarpeet
 • Yhdysvaltojen oikeudellisen järjestelmän peruskäsitys, jota tarkastellaan vertailevasta näkökulmasta
 • viitekehys liiketoiminta- ja laillisten etujen hoitamiseen ylikansallisessa ympäristössä

Lisätietoja SMU Dedman School of Law .

Voit tarkastella online-LL.M. ulkomaisten oikeustieteiden tutkinnon hakijoille Esite CLICK HERE

Kuinka hakea

Pääsykriteerit

Hakija pääsyyn LL.M. Tutkinnon ulkomaisten lakien tutkinnon suorittaneiden on oltava tunnustetun ulkomaalaisoikeustieteen tutkinnon suorittaneita. Hakijan perustutkinnon on osoitettava tieteellinen oikeudellinen soveltuvuus. Hakijan, jonka englanti on toinen kieli, on esitettävä todistus vieraan kielen englannin kielen testistä (TOEFL) tai kansainvälisestä englannin kielen testausjärjestelmästä (IELTS). Yhdysvaltain koulutetut lakiopiskelijat eivät välttämättä hae tähän tutkinto-ohjelmaan.
21437_SMU_Law_Graduation_2013_-_Thomas_Garza_Photography-230.jpg valokuva: SMU Dedman School of Law

Sovellusvaatimukset

Hakijat LL.M. ohjelmien on toimitettava seuraavat:

 1. täytetty hakemus,
 2. henkilökohtainen ilmoitus,
 3. ansioluettelo (ansioluettelo),
 4. kaksi suosituskirjainta englanniksi,
 5. 75 dollaria (Yhdysvaltain dollareita) ei palauteta hakemusmaksua, joka maksetaan SMU Dedman School of Law , josta ei peritä kansainvälisiä opiskelijoita, jotka sitä pyytävät, ja
 6. Sertifioidut perus- ja lakikoulut.

Leikekirjat on lähetettävä suoraan SMU Dedman School of Law .

Kansainväliset hakijat

Hakijoiden, joille englanti ei ole pääkieli, on suoritettava englannin kielen testi vieraana kielenä (TOEFL) tai kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä (IELTS). Tietoja kahdesta testistä on saatavana osoitteesta www.ets.org tai www.IELTS.org. TOEFL: n SMU: n laitoskoodi on 6660, osastokoodi 03. IELTS: llä ei ole laitoskoodia. TOEFL- tai IELTS-pisteet on ilmoitettava suoraan SMU: lle.

Hakemuksen määräaika

Hakemukset LL.M. ohjelmia käsitellään jatkuvasti. Haun hakeminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa on sinun etujen mukaista. Syksyn (elokuun) ilmoittautumisen hakijat on postitettava viimeistään 1. huhtikuuta. Kaikki asiakirjat on toimitettava viimeistään 15. huhtikuuta.

Hakemukset kevään (tammikuun) ilmoittautumiselle on postitettava viimeistään 1. lokakuuta. Kaikkien asiakirjojen on oltava perillä viimeistään 15. lokakuuta. Myöhäiset hakemukset hyväksytään tapauskohtaisesti. Hakemukset tarkistetaan valmistumisen jälkeen ja päätökset tehdään pian sen jälkeen.

Erikoistuneet kurssit

SMU Dedman School of Law tarjoaa rikkaan opetussuunnitelman parantaakseen kansainvälisten opiskelijoiden oikeustaidot tullakseen tehokkaammaksi lakimieheksi. Tarjottujen kurssien monimuotoisuus ja syvyys löytyvät SMU Dedman School of Law -kurssiluettelosta tai kurssiaikatauluista .

Koulutusvaatimukset

A) Opiskelija voi aloittaa opintonsa syksyllä tai kevätlukukaudella. Heidän on osallistuttava SMU Dedman School of Law järjestettävään suuntautumisohjelmaan elokuun puolivälissä (syksyllä) tai kunkin vuoden tammikuun alkupuolella (kevätlukukausi) ennen luokkien alkamista.

(B) LL.M. ulkomaisten oikeustieteiden tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden on suoritettava 24 tunnin opintosuoritus kursseista tai seminaareista, jotka on valittu neuvonantajansa tiedekunnan neuvonantajan kanssa. Tiedekunnan jäsenet, jotka neuvovat ehdokkaita tällä tutkinnoilla, tekevät kaikkensa räätälöidäkseen opiskelijan opintosuunnitelman hänen erityisiin jatko-opintoihinsa. Kaikkien opiskelijoiden on kuitenkin suoritettava kurssin American Legal System -ohjelman näkökulmasta. Ne yleensä myös yhden JD-peruskurssin, kuten Sopimukset. SMU Dedman-laki myöntää tutkinnon suorittaneille opiskelijoille keskimääräisen palkkaluokan kaikki kurssit, jotka vastaavat C: tä tai 1,70: tä. Opiskelija ei saa luottoa kurssille tai seminaarille, jossa hänen luokkansa on alle D tai 1,00. Opiskelijat, joille englanti on toinen kieli, saavat lisäaikaa kirjallisten loppututkintojen suorittamiseen.

Apurahat

SMU myöntää rajoitetun määrän osittaisia apurahoja LL.M. ehdokkaita. Meillä ei ole erillistä sovellusta LL.M. stipendejä. Maahanpääsyhakemus toimii stipendihakemuksena.

Harjoittelupaikkakelpoisuus

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa lakia tässä maassa ja jotka voivat päästä naapurikseen jossakin valtiossa tai District of Columbia -alueella, tutustuttavat baarin hyväksymisvaatimukset tietyllä lainkäyttöalueella, jossa he aikovat harjoitella. Baarien pääsyvaatimukset vaihtelevat valtiosta toiseen. Jotkut valtiot edellyttävät, että hakijoilla on JD-tutkinto, ja toiset edellyttävät vain tietyn määrän oikeustieteen opintoja tässä maassa. Texas sallii nyt pätevät ulkomailla koulutetut asianajajat, jotka ovat suorittaneet LL.M. tutkinto Texas-tutkintotodistukseen.

Täydelliset säännöt Pääsy valtion Bar Texasin TÄÄLTÄ

Tietosivulle, jossa esitetään yhteenveto ulkomaalaisten koulutettujen hakijoiden ja ulkomaisten asianajajien kelpoisuudesta suorittaa Texasin tutkinto, napsauta tätä

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgvalokuva: SMU Dedman School of Law

Noin

Vuonna 1925 perustettu SMU Dedman School of Law on Dallasissa, Teksasissa, ja se sijaitsee puiden reunustamalla alueella vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Perustettu vuonna 1949, oikeustieteiden tutkinnon laajuus ohjelmiin on ollut tärkeä osa kouluttaa joitakin tärkeimmistä johtajista ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä globaalista alumniverkostostamme - yli 2 000 tutkinnon 80 maasta, joilla on merkittäviä asemia valtionhallinnossa, oikeuskäytännössä, liike-elämässä, oikeuslaitoksessa ja oikeudellisessa koulutuksessa maailmanlaajuisesti.

SMU Dedman Alumni Networkvalokuva: SMU Dedman School of Law

Poikkeukselliset jatkotutkinnot

SMU Dedman School of Law tarjoaa jatko-tutkinto-ohjelmia sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla koulutetuille asianajajille. ja SJD-ohjelmat edistävät uraa yksityisen lain, opetuksen ja julkisen palvelun käytännössä opettamalla analyyseja ja ongelmanratkaisutaitoja täyttääkseen maailmamme monimutkaiset vaatimukset. Ohjelmat lisäävät opiskelijan ymmärrystä juridisista teorioista ja politiikoista, laajentavat opiskelijan oikeudellisia horisontteja ja kannustavat oikeudellisen tutkimus- ja kirjoitustaidon kehittämiseen.

Opiskelu Vibrant Dallasissa, Texasissa

SMU Dedman Law tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden tulla osaksi elinvoimainen, monipuolinen, tieteellinen yhteisö, jonka etuna on opiskelu Dallasissa - ei ainoastaan ​​kansainvälinen bisneskeskus vaan dynaaminen kulttuurikeskus, joka sijaitsee keskellä itä- ja länsirannikkoa Yhdistyneiden Kansakuntien Valtiot alueella, joka tunnetaan sen lievästä aurinkoisesta ilmastosta. Dallas on yhdeksäs suurin kaupunki ja Dallas / Ft. Worth metroplex muodostavat neljänneksi suurimman pääkaupunkiseudun Yhdysvalloissa. Se on hienostunut kaupunki, jossa menestyvät työmarkkinat, korkea elämänlaatu ja suhteellisen alhaiset elinkustannukset. Se on hyvä paikka elää ja opiskella!

Maailmanlaajuisesti tunnustettu tiedekunta

Tiedekunta sisältää tutkijoita ja innovaattoreita monilla eri aloilla, kuten perustuslaissa, yrityslaissa, rikosoikeudessa, ympäristölaissa, terveydenhuollossa, henkisessä omaisuudessa, kansallisessa turvallisuuslaissa, öljy- ja kaasulainsäädännössä, yleisen edun mukaisessa laissa ja verolainsäädännössä. Nämä tutkijat osallistuvat säännöllisesti maailmaan ilmestymällä ennen kongressin komiteoita, työskentelemällä valtion ja liittovaltion sääntelyvirastojen kanssa, väittäen ennen valtion ja liittovaltion tuomioistuimia, työskentelemällä yritysjohtajien ja järjestöjen kanssa, ja ilmestyvät säännöllisesti tiedotusvälineissä kääntämään heidän tutkimustyöt tai tarjoavat kommentteja tärkeisiin tarinoihin päivän. Oikeustieteen opiskelu SMU: ssa antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua poikkeukselliseen tiedekuntaan, joka osallistuu ajankohtaiseen ja huippututkimukseen, jota usein vuosien kokemus kertoo.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgvalokuva: SMU Dedman School of Law

Oppimiskokemus

Monipuolisen opetussuunnitelman lisäksi opiskelijoita pyydetään hyödyntämään monia toimintoja luokkahuoneen ulkopuolella. SMU: n Dedman-lain mukaan oppimiskokemuksesi on rikastuttu ympäri vuoden järjestettävissä kansainvälisissä konferensseissa ja luennoissa, ja kampanjaan tuodaan näkyviä kansainvälisiä henkilöitä keskustellakseen nykyisistä maailmanlaajuisista oikeudellisista kysymyksistä. Kansainvälinen LL.M. opiskelijat osallistuvat kurssiohjelmiin American JD -opiskelijoiden kanssa ja osallistuvat Court -ohjelmaan - ohjelmaan, joka esitellään suuntautumisvaihtoehtona, jossa opiskelijat yhdistyvät pieniin ryhmiin muiden luokkatovereiden, tiedekunnan, opiskelijajohtajien, urasuunnittelijoiden ja alumnien kanssa yhteisökokemuksen aikana koko SMU Dedman School of Law . Tiedekunnan jäsen toimii henkilökohtaisena akateemisena neuvonantajana. Myös Dallasin asianajajayhdistyksen lakimiesten harjoittama harjoittelu toimii myös mentoreina opiskelijoillemme.

Kansainvälisesti merkittäviä alumnia

SMU Dedman School of Law kansainväliset tutkinnon suorittaneet ovat vaikuttaneet kaikkialla maailmassa. Kansainvälisessä alumni-verkostomme sisältää yli 2000 valmistuneita yli 80 maassa. Nämä ammattilaiset löytyvät korkeimmista hallinnon tasosta, oikeuskäytännöstä ja liiketoiminnasta. SMU: n kansainväliset alumnit edustavat laajaa oikeusjärjestelmää, mukaan lukien Keski- ja Etelä-Amerikasta, Meksikosta, Kanadasta, Euroopasta, Afrikasta, Intiasta, Kaakkois-Aasiasta, Kiinasta, Lähi-idästä ja Tyynenmeren alueesta. Pyrimme globaaliin maantieteelliseen monimuotoisuuteen opiskelijarekistereissämme ja tarjoamme korkeatasoista yksilöllistä huomiota ja tukea jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle.

Sobchok Sukharomna '81

Korkeimman oikeuden presidentti, Thaimaa

Tohtori Shen Shiaoming '81

Kansainvälinen juridinen konsultti Mackenzie & Albritton LLP: lle

Arvoisa SM Krishna '59

Intian ulkoasiainministeri (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Lakiasiainjohtaja, Chevron Europe, Euraasia ja Lähi-idän tutkimus- ja tuotantoyhtiö

Moath Alhussain '11

Assoc. Asianajaja, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Entinen Meksikon suurlähettiläs

Tohtori Helmut Sohmen '66

Puheenjohtaja ja puheenjohtaja, BW Group

Tohtori Hassan Okour '07

Entinen dekaani, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Oikeus, Korean perustuslakituomioistuin

Yukio Horigome '71

Japanin korkeimman oikeuden oikeudesta

Hans Heppe'97

Kansainvälinen kumppani, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Opiskelijaelämä

Oikeustieteellinen koulu sijaitsee SMU: n pääkampuksen luoteisessa nurkassa - luokkarakennusten, hallintorakennuksen ja lakikirjaston muodostamisen kanssa, mitä kutsutaan nimellä Law Quad. Tämä ihanteellinen sijainti tarjoaa helpon pääsyn monille SMU: n ihaileville opiskelijaresurdoille, mukaan lukien ruokailupalvelut, premier kuntokeskus ja terveyspalvelukeskus.

21430_28439363.jpgvalokuva: SMU Dedman School of Law

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Lue lisää

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Näytä vähemmän