LLM syventävät opinnot kansainvälisessä riitojen ratkaisussa ja välimiesmenettelyssä

Yleistä

10 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Leiden University kansainvälisten riitojenratkaisujen ja välimiesmenettelyjen syventävien opintojen maisteri (LLM) on korkean tason jatko-ohjelma, joka käsittelee kansainvälisen riidanratkaisun ja välimiesmenettelyn teoriaa ja käytäntöä kansainvälisessä oikeudessa.

Mitä tämä maisteriohjelma tarkoittaa?

Kuinka valtiot ratkaisevat kansainväliset riidat? Kuinka oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt toteutetaan kansainvälisen oikeuden tasolla? Voidaanko välimiesmenettelyssä ratkaista valtion ja ulkomaisen sijoittajan tai kahden valtion välisiä sijoituskiistoja? Mikä on Kansainvälisen tuomioistuimen ja muiden kansainvälisten tuomioistuinten ja tuomioistuinten rooli kansainvälisessä yhteiskunnassa?

Opi vastaamaan ja käsittelemään näitä ja muita kysymyksiä kansainvälisen oikeuden näkökulmasta.

Syyt valita kansainvälinen riitojenratkaisu ja välimiesmenettely?

Kansainvälisen riitojenratkaisun ja välimiesmenettelyn syventävien opintojen opiskelijana saat hyötyä:

 • Erinomainen maine: Leiden Law Schoolilla on vahva kansainvälinen maine korkealaatuisesta koulutuksestaan ja tutkimuksestaan.
 • Ainutlaatuinen painopiste: Valmistuneet saavat perusteelliset tiedot lainriitojen ratkaisusta ja välimiesmenettelystä kansainvälisessä julkisessa sektorissa, mutta myös muiden alojen riitojenratkaisut huomioidaan antamalla heille taitoja, jotka valmistavat heitä tulevaisuuden ammattiin.
 • Asiantuntijaohjaajat: Sinut opettaa asiantuntijahenkilöstö ja vierailevat luennoitsijat, jotka ovat kansainvälisesti tunnettuja riitojen ratkaisemisen ja välimiesmenettelyn alalla. Monet opetushenkilökuntamme eivät ole vain tutkijoita, mutta myös välimiehiä, asianajajia tai kansainvälisten järjestöjen, kuten Pysyvän välimiesoikeuden (PCA), merkittäviä jäseniä.

Onko kansainvälinen riitojenratkaisu ja välimiesmenettely sinulle oikea ohjelma?

Tämä ohjelma sopii sinulle hyvin, jos olet vilpittömästi kiinnostunut kentästä ja:

 • olet pätevä asianajaja, joka haluaa erikoistua edelleen alaan tai parantaa uranäkymiäsi, tai
 • olet erinomainen opiskelija, jolla on täydellinen lakitutkinto ja joka tarjoaa pääsyn oikeudelliseen käytäntöön, tai
 • sinulla on asiaankuuluvaa ammattikokemusta kentällä.

Ohjelma palvelee niitä, jotka työskentelevät tai haluavat jatkaa uraa oikeudellisessa käytännössä, kansainvälisissä organisaatioissa, valtion laitoksissa, kansainvälisissä kansalaisjärjestöissä tai yliopistoissa. Voit seurata ohjelmaa kokopäiväisesti yhden vuoden tai osa-aikaisesti kahden vuoden ajan.

Pääsyvaatimukset

Jotta voidaan saada kansainvälinen riitojenratkaisu ja välimiesmenettely Leiden University , sinun on täytettävä seuraavat pääsyvaatimukset.

Akateemiset vaatimukset
 • Koko lakitutkinto, joka tarjoaa pääsyn oikeudelliseen käytäntöön siinä maassa, jossa se on saatu, tai vastaava tutkinto tunnustetussa yliopistossa / oikeustieteellisessä korkeakoulussa; tai tutkinto vastaavalla tasolla toisella tieteenalalla, jolla on riittävä tausta tai ymmärrys laista.
 • Todisteet erinomaisesta akateemisesta suorituksesta, joka on havainnollistettu akateemisella leikekirjalla ja suosituskirjeillä.
Kielivaatimukset
 • Todistettu englannin kielen taito, joka on osoitettu TOEFL-testillä (kokonaispiste 100 Internet-pohjaista) tai IELTS-testillä (kokonaispistemäärä 7,0) tai Cambridge English Proficiency Certificate (CPE) -todistuksella, joka todistetaan asianmukaisella testillä, jota toisinaan täydennetään puhelinhaastattelu.
 • Edellä mainittujen englanninkielisten kokonaispisteiden lisäksi kaikissa alaosioissa vaaditaan IELTS 6.0: n (TOEFL 20) vähimmäiskaistatulokset.

Tätä vaatimusta ei sovelleta, jos sinulla on:

 • - suorittanut koulutuksen Kanadassa (paitsi Quebecissä), Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Uudessa-Seelannissa tai Australiassa, tai
 • Kansainvälinen suoritustaso.
Presessional Englannin kurssi

Hakijoille voidaan tarjota pääsy yhden kuukauden edeltävälle istuntokauden englannin kurssille ennen ilmoittautumista, jos heillä on seuraavat englannin kielen testitulokset - tämä on aina ohjelman valintalautakunnan harkinnan mukaan:

 • Englanninkielinen kokonaispistemäärä on IELTS 6.5 (TOEFL 90) - ilman, että yhdelläkään bändillä olisi pienempi arvo kuin IELTS 5.5 (TOEFL 17).
 • Riittävä englanninkielinen pistemäärä, mutta yksi tai useampi bändin pistemäärä IELTS 5.5 (TOEFL 17).
Ohjelmakohtaiset vaatimukset
 • Pääsyvaatimusten täyttäminen ei välttämättä takaa pääsytarjousta. Opiskelijat valitaan yleisten ansioiden perusteella.
 • EU: n ulkopuolisena / ETA-opiskelijana voit valita vain kokopäiväisen kasvotusten (tai sekoitetun opiskeluvaihtoehdon, joka on saatavana ilma- ja avaruusoikeuden opiskelijoille), mutta ei osa-aikaisen vaihtoehdon.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national an ... Lue lisää

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national and international challenges facing modern society. Together with academics and fellow students from all over the world, you will actively address these challenges. We keep an open mind, do not shy away from difficult discussions and allow one another the space to disagree. We expect the same active, open-minded and critical attitude from you. We challenge you to look beyond your own boundaries. Leiden University welcomes anyone who wants to achieve their full potential. Our modest community size in the historical cities of Leiden and The Hague creates a highly personal and committed atmosphere. Together, we map out a learning path that suits you and your ambitions. You will also be encouraged to conduct research in cooperation with eminent and enthusiastic scholars. The knowledge and skills you develop here will benefit you for the rest of your life, regardless of the career path you choose! Näytä vähemmän
Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Haag , Haag , Haag , Haag + 9 Lisää Vähemmän