LLM syventävät opinnot globaalista ja eurooppalaisesta työoikeudesta

Yleistä

10 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Talouden globalisaation myötä myös työlaista on tullut globaali aihe. Yritysten sosiaalisesta vastuusta ja ihmisarvoisesta työstä on tulossa standardeja, joita kaikkien yritysten ja valtioiden on noudatettava. Työntekijöiden oikeuksien edistämiseksi ja varmistamiseksi on olemassa erilaisia sääntöjä ja mekanismeja, muun muassa ILO: n yleissopimukset, Euroopan unionin direktiivit, ihmisoikeussopimukset sekä OECD: n ja YK: n ohjaavat periaatteet .

Tämä ohjelma on ainutlaatuinen maailmassa, koska tutkit ja vertaat kaikkia näitä sääntöjä ja mekanismeja ensisijaisesti oikeudellisesta näkökulmasta silmällä pitäen eroa kirjoissa olevan lain ja käytännössä olevan lain välillä sekä mielestäsi erilaisia taloudelliset, sosiaaliset, poliittiset ja kulttuuriset olosuhteet.

Mitä tämä päällikön ohjelma merkitsee?

Talouden globalisaation myötä myös työlaista on tullut globaali aihe. Yritysten sosiaalisesta vastuusta ja ihmisarvoisesta työstä on tulossa standardeja, joita kaikkien yritysten ja valtioiden on noudatettava. Työntekijöiden oikeuksien edistämiseksi ja varmistamiseksi on olemassa erilaisia sääntöjä ja mekanismeja, muun muassa ILO: n yleissopimukset, Euroopan unionin direktiivit, ihmisoikeussopimukset sekä OECD: n ja YK: n ohjaavat periaatteet. Tämä ohjelma on ainutlaatuinen maailmassa, koska tutkit ja vertaat kaikkia näitä sääntöjä ja mekanismeja ensisijaisesti oikeudellisesta näkökulmasta silmällä pitäen eroa kirjoissa olevan lain ja käytännössä olevan lain välillä sekä mielestäsi erilaisia taloudelliset, sosiaaliset, poliittiset ja kulttuuriset olosuhteet.

Syitä opiskella globaalia ja eurooppalaista työlainsäädäntöä Leiden University ?

Opiskelijana globaalissa ja eurooppalaisessa työoikeusohjelmassa saat hyötyä:

 • Ainutlaatuinen maailmassa: Ohjelma on ainoa maailmassa, jossa yhdistyvät sekä globaali että eurooppalainen työlaki ja vertaileva elementti, joka tarjoaa oikeustieteen tutkinnon (LL.M.).
 • Kansainvälinen ympäristö: Opetussuunnitelman globaalin ja eurooppalaisen painopisteen lisäksi kaikkia mantereita edustavien opiskelijoiden ja ohjaajien ainutlaatuinen sekoitus tekee ohjelmasta todella globaalin kokemuksen.
 • Asiantuntijaohjaajat: Akateemiset henkilökunnan jäsenet ovat tunnettuja lakiasiantuntijoita globaalissa ja eurooppalaisessa työlaissa. Voit myös olla vuorovaikutuksessa kansainvälisten järjestöjen, kuten ILO: n, EU: n, YK: n ja OECD: n, merkittävien vierailevien luennoitsijoiden, ammattiliittojen, työnantajien (järjestöjen) ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

Onko globaali ja eurooppalainen työlaki sinulle oikea ohjelma?

Onko ihmisarvoinen työ ympäri maailmaa aihe sinulle? Oletko kiinnostunut yritysten sosiaalisesta vastuusta ja kansainvälisistä ja eurooppalaisista työntekijöiden oikeuksista? Entä näiden oikeuksien täytäntöönpano? Huolestutko lapsityövoimasta, pakkotyöstä, tasa-arvoisesta kohtelusta ja ammattiliittojen oikeuksista? Huoletko työn tulevaisuudesta digitalisaation aikakaudella? Sitten tämä on ohjelma sinulle.

Jotta ohjelma sopisi hyvin, on sovellettava jotakin seuraavista:

 • olet laillinen ammattilainen
 • sinulla on täysi laillinen tutkinto (joka tarjoaa oikeus tutustua oikeuskäytäntöön) tai
 • sinulla on toisen asteen tutkinto vastaavan tason tasolla, jolla on riittävä tausta tai lain ymmärtäminen
 • sinulla on perustiedot työoikeudesta tai EU: n lainsäädännöstä

Pääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat pääsyvaatimukset, jotta hänelle voidaan myöntää yleinen ja eurooppalainen työlaki Leiden University .

Akateemiset vaatimukset
 • sinulla on täysi lakitutkinto, joka tarjoaa pääsyn oikeudelliseen käytäntöön siinä maassa, jossa se on saatu, tai vastaava tutkinto tunnustetussa yliopistossa / oikeustieteellisessä koulussa; tai vastaavan tason tutkinto toisella tieteenalalla, jolla on riittävä oikeustieteellinen tausta;
 • oltava todisteita erinomaisesta akateemisesta suorituksesta, joka on havainnollistettu akateemisella leikekirjalla;
 • heillä on oltava riittävä akateeminen tausta työoikeuden tai EU: n oikeuden alalla.
Kielivaatimukset
 • todistettu englannin kielen taito, joka osoitetaan TOEFL-testillä (kokonaispiste 100 Internet-pohjaista) tai IELTS-testillä (kokonaispistemäärä 7,0) tai Cambridge English Proficiency sertifikaatilla (CPE), joka todistetaan asianmukaisella testillä, jota toisinaan täydennetään puhelinhaastattelu.
 • Edellä mainittujen englanninkielisten kokonaispistemäärien lisäksi kaikissa alaosioissa vaaditaan IELTS 6.0: n (TOEFL 20) vähimmäiskaistatulokset.

Tätä vaatimusta ei sovelleta, jos sinulla on:

 • suorittanut koulutuksen Kanadassa (paitsi Quebecissä), Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Uudessa-Seelannissa tai Australiassa, tai
 • kansainvälinen suoritustaso.
Presessional Englannin kurssi

Hakijoille voidaan tarjota pääsy yhden kuukauden edeltävälle istuntokauden englannin kurssille ennen ilmoittautumista, jos heillä on seuraavat englanninkieliset testitulokset - tämä on aina ohjelman valintalautakunnan harkinnan mukaan:

 • Englanninkieliset kokonaispisteet IELTS 6,5 (TOEFL 90) - ilman, että yhdelläkään bändillä olisi pienempi arvo kuin IELTS 5.5 (TOEFL 17)
 • Riittävä englanninkielinen pistemäärä, mutta yksi tai useampi bändin pistemäärä IELTS 5.5 (TOEFL 17)
Ohjelmakohtaiset vaatimukset
 • Pääsyvaatimusten täyttäminen ei välttämättä takaa pääsytarjousta. Opiskelijat valitaan yleisten ansioiden perusteella.
 • EU: n ulkopuolisena / ETA-opiskelijana voit valita vain kokopäiväisen kasvotusten (tai sekoitetun opiskeluvaihtoehdon, joka on saatavana ilma- ja avaruusoikeuden opiskelijoille), mutta ei osa-aikaisen vaihtoehdon.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national an ... Lue lisää

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national and international challenges facing modern society. Together with academics and fellow students from all over the world, you will actively address these challenges. We keep an open mind, do not shy away from difficult discussions and allow one another the space to disagree. We expect the same active, open-minded and critical attitude from you. We challenge you to look beyond your own boundaries. Leiden University welcomes anyone who wants to achieve their full potential. Our modest community size in the historical cities of Leiden and The Hague creates a highly personal and committed atmosphere. Together, we map out a learning path that suits you and your ambitions. You will also be encouraged to conduct research in cooperation with eminent and enthusiastic scholars. The knowledge and skills you develop here will benefit you for the rest of your life, regardless of the career path you choose! Näytä vähemmän
Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Haag , Haag , Haag , Haag + 9 Lisää Vähemmän