LLM rikosoikeudessa ja rikosoikeudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tämän ohjelman avulla voit kehittää hienostuneen tiedon rikosoikeuden, kriminologian ja rikosoikeuden ajankohtaisista kysymyksistä Isossa-Britanniassa, Euroopassa ja muualla maailmassa. Siinä yhdistyvät huipputekniset pakolliset moduulit ja laaja valikoima valinnaisia moduuleja, joiden avulla voit räätälöidä tutkintosi omien etujesi mukaan.

Koko kurssin aikana suosittelemme sinua:

 • Tutki rikosoikeuden kriittisiä kysymyksiä ja periaatteita.
 • Tutustu rikosoikeudellisen prosessin monimutkaisuuteen ja dynaamisuuteen.
 • Kehitä laillista tutkimustaitoja.
 • Ajattele kriittisesti nykyaikaisten kriminologisten teorioiden, tutkimuksen, politiikan ja käytännön välisiä yhteyksiä.

Tutkimuksen näkemys

Tätä ohjelmaa tarjotaan dynaamisessa rikosoikeuden tutkimuksen keskuksessa (CCJS), joka on kansainvälisesti tunnustettu tutkimuskeskus, joka tarjoaa aktiivisen ja monitieteisen ympäristön, jonka jäsenet ovat sitoutuneet korkealaatuiseen rikosoikeuden, kriminologian ja rikosoikeuden opetukseen. CCJS on erinomainen myös sellaisen tutkimuksen tuotannossa, joka on empiirisesti rikas, käsitteellisesti hienostunut ja politiikan kannalta merkityksellinen. Tutkimus on monitieteinen ja ulottuvuudeltaan usein kansainvälinen. Leedsin yliopisto tunnustaa CCJS: n yhdeksi keskeisimmistä "huippututkimuksistaan".

CCJS-tutkijat ovat suorittaneet tutkimuksia useille ulkopuolisille rahoittajille, kuten talous- ja sosiaalitutkimusneuvostolle (ESRC), Nuffield-säätiölle, kotitoimistolle, nuoriso-oikeuden lautakunnalle, Leverhulme Trust -yritykselle, Euroopan komissiolle, kansalliselle valvontalaitokselle ja muille. . Tällaiset projektit ylläpitävät keskuksen vakiintunutta profiilia merkittävänä tutkimusyksikkönä ja varmistavat, että opetusmme on nykyajan akateemisten ja poliittisten keskustelujen kärjessä.

CCJS: llä on neuvoa-antava lautakunta, joka koostuu jäsenistä, jotka toimivat johtotehtävissä paikallisissa rikoslainkäyttö- ja kumppaniorganisaatioissa, mukaan lukien poliisi, oikeuslaitos, koeajalaitos, vankilot ja tuomioistuimet. Vahvat siteemme paikallisen rikosoikeusyhteisön kanssa tuovat arvokkaita etuja opiskelijoillemme.

125925_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722c7cd2914ec15a_1280.jpgjessica45 / Pixabay

Kurssin sisältö

Koko vuoden ajan opiskelleet pakolliset moduulit esittelevät rikosoikeuden ja rikosoikeuden perusperiaatteita, teorioita, käsitteitä ja lähestymistapoja. Voit myös tutkia ja tutkia monimutkaisia ja monimutkaisia suhteita ja dynamiikkaa kriminologisen teorian, tutkimuksen ja käytännön välillä sekä rikosoikeudellisten prosessien vaikutusta yksilöihin ja sosiaalisiin ryhmiin, usein laajemmassa sosiaalisten ja poliittisten muutosten yhteydessä.

Näiden moduulien avulla voit myös hioa kriittisiä ja analyyttisiä kykyjäsi sekä oikeudellista tutkimusta ja kirjoitustaitojasi, jotka pystyt osoittamaan väitöskirjassasi - itsenäinen tutkimus valitusta aiheesta.

Saat myös hyötyä akateemisen ja henkilökohtaisen kehityksen ohjelmasta. Tämä toimii yhdessä oman opetetun akateemisen ohjelman kanssa lukukauden yksi ja on erityisesti suunniteltu täydentämään koulun induktio toimintaa ja jatkuvaa akateemista osaamista tukea opiskelijoille, niin kotona kuin kansainvälisesti.

Valinnaiset moduulimme antavat sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta sinua kiinnostavista aiheista. Seuraavassa on ohjeellinen luettelo valinnaisista moduuleista.

Jos olet osa-aikainen opiskelija, otat neljä pakollista moduulia ensimmäisen vuoden aikana. Tämän jälkeen otat pakollisen väitöskirjan moduulin ja valitsemasi yhden tai kaksi valinnaista moduulia toisella vuodella.

Kurssin rakenne

Alla oleva luettelo esittää tyypillisiä moduuleja / komponentteja, joita on tutkittu ja jotka voivat muuttua ajoittain.

moduulit

Vuosi 1

Pakolliset moduulit

 • Rikosoikeusmenettelyt
 • Nykyinen kriminologinen teoria ja lähestymistavat
 • Väitöskirja Rikosoikeus / rikosoikeus
 • Rikosoikeuden keskeiset kysymykset
 • Jatkotutkinnot

Valinnaiset moduulit (alla olevien tyypillisten vaihtoehtojen valinta)

Voit valita 30 opintopistettä seuraavista:

 • Politiikan harkitseminen uudelleen 1
 • Politiikan harkitseminen uudelleen 2
 • Turvallisuus, konflikti ja oikeus
 • Euroopan ihmisoikeudet
 • Cyberlaw: Cyberspacein säätely
 • Globalisaatio ja rikollisuus
 • Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden teoriat
 • Eriarvoisuus, laki ja oikeus
 • Kansainväliset ihmisoikeudet
 • Ihmisoikeudet ja vammaiset
 • Globaali hallinto lain kautta
 • Global Justice
 • Sukupuolen teoria
 • Yhteiskunnan ja kulttuurin ymmärtäminen
 • Voima, kritiikki ja globaalit muutokset
 • Taloudellinen rikos

Oppiminen ja opetus

Pakolliset ja valinnaiset moduulimme opetetaan useiden viikottaisten seminaarien, luentojen ja työpajojen kautta.

Sinun on varauduttava seminaareihisi ja luennoihisi suorittamalla mahdollisesti etukäteen määrättävät harjoitukset. Itsenäinen opiskelu on olennainen osa tätä ohjelmaa - ei vain valmistautua luokkiin, vaan kehittää tutkimuskykyä ja muita kriittisiä taitoja.

LLM-tutkintojohtaja, tohtori Anna Barker tukee sinua koko ohjelman ajan ja sinulle annetaan henkilökohtainen ohjaaja.

Arviointi

Sinua arvioidaan useilla menetelmillä, mutta useimpien moduulien osalta sinun on kirjoitettava enintään 4500 sanan essee jokaisen moduulin loppuun. Sinun odotetaan myös kirjoittavan lopullinen väitöskirja.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kandidaatin tutkinto 2: 1 (Hons) laissa, rikosoikeudessa, kriminologiassa tai siihen liittyvässä kurinalaisuudessa.

Englannin kielivaatimukset

IELTS 6,5 kokonaisuudessaan ja vähintään 6,0 komponenteissa.

Paranna englantia

Kansainväliset opiskelijat, jotka eivät täytä tämän ohjelman englanninkielisiä vaatimuksia, saattavat pystyä opiskelemaan jatko-opiskelijakoulutusta Englannin kielellä.

Tämä etukäteisjakso on suunniteltu etenemisreitillä tutkinto-ohjelmaan ja sinä opit akateemisen englannin aihepiiriin.

Miten hakea

Hakemusten määräajat

 • UK / EU-opiskelijat: 31. heinäkuuta
 • Kansainväliset opiskelijat: 31. heinäkuuta

Jos aiot hakea rahoitusta, sinun tulee jättää hakemus valitulle kurssille sijoittautumiselle vähintään kuukautta ennen tietyn stipendin määräaikaa.

palkkiot

Katso viimeisimmät maksutiedot verkkosivustoltamme.

Lisäkustannustiedot

Kurssille tai opinto-ohjelmalle voi aiheutua lisäkustannuksia tai liittyä siihen, että hän on opiskelija Leedsin yliopistossa.

Apurahat ja taloudellinen tuki

Jos sinulla on kykyjä ja ajaa, haluamme, että voit opiskella kanssamme riippumatta siitä, mikä on taloudelliset olosuhteet. Opiskelijoille voi olla apua lainojen ja takaisin maksettavien avustusten muodossa yliopistosta ja hallituksesta.

Oikeustieteiden korkeakoulu tarjoaa yleensä useita apurahoja vuosittain.

Uramahdollisuudet

Tämä ohjelma sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat jatkaa uraa julkishallinnossa, yksityisellä sektorilla, vapaaehtoistyöllä tai muilla areenoilla, joissa menestys perustuu korkeamman tason taitoihin ja edistyneeseen tietoon rikosoikeudesta, kriminologiasta ja rikosoikeudellisista kysymyksistä. .

Äskettäin valmistuneet ovat työskennelleet Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ulkomailla lakitoimistoissa, hyväntekeväisyysjärjestöissä, korkeakoulutuksessa ja muualla. Monet ovat myös jatkaneet tohtorintutkintoa ja työskennelleet yliopistoissa. Muilla alumneilla on johtotehtäviä rikosoikeudellisissa järjestöissä, mukaan lukien poliisi- ja koeaikapalvelut, vankila- ja nuorisojärjestelmät, sekä yksityisellä ja vapaaehtoisalalla sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että ulkomailla. Jotkut valmistuneet ovat saaneet ylennyksiä ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen.

Ura-apu

Oikeustieteiden korkeakoulu tarjoaa uran ja henkilökohtaisen kehityksen tukea koulun omistamien työllistettävyysvastaavien kautta. Voit varata henkilökohtaisia tapaamisia työllistyvyyspäälliköidemme kanssa ympäri vuoden keskustellaksesi urasuunnittelustasi ja saadaksesi neuvoja siitä, kuinka voit hyödyntää aikasi irti.

Koulu järjestää myös useita yhteisöllisiä (pro bono) ja työkokemusmahdollisuuksia, urakehityksen työpajoja, vieraspuhujatapahtumia ja uramessuja ympäri vuoden. Näiden mahdollisuuksien avulla voit kehittää uusia taitoja, parantaa uranäkymiäsi ja luoda verkostoja mahdollisten työnantajien kanssa.

Koulukohtaisen uratuen lisäksi sinulla on pääsy yliopiston palkittuun urakeskukseen. Urakeskus tarjoaa yksilöllisiä tapaamisia, neuvoja oman yrityksen perustamiseen, uratapahtumia, mentorointijärjestelmiä ja tukea ansioluettelosi, hakemiesi ja haastattelujen avulla.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Näytä vähemmän