LLM: n oikeuskäytäntö (solicitors)

Yleistä

7 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

LLM: n oikeudellinen käytäntö sisältää BPP University oikeustieteellisen korkeakoulun arvokkaan oikeuskäytännön, joka antaa sinulle tarvittavan koulutuksen pätevän asianajajan. Lisäksi voit valita monista moduuleista, jotka on suunniteltu auttamaan sinua hankkimaan lisätietoa ja kehittämään uusia ammattitaidon ammattitaitoisia ammattitaitoja.

LLM Legal Practice täyttää enintään 10,280 euron jatko-opintolainan Student Loans Companysta.

Meidän LLM-oikeudellinen käytäntö antaa sinulle enemmän kuin pelkästään oikeudellisia tietoja ja taitoja - keskitymme kaikkiin ammattitaitoihin, joita työnantajat etsivät.

Se on silta akateemisen maailman ja ammatillisen elämän lakimies yritys, antaa sinulle tarvittavat oikeudelliset tiedot, taidot ja kaupallinen ymmärrystä menestyä nykypäivän markkinoilla. Valitsemalla opiskellessasi LLM: n oikeuskäytäntöä BPP University oikeustieteellisen korkeakoulun kanssa saat parhaan mahdollisen alun juridiseen uraasi.

Meidän LLM oikeudellinen käytäntö sisältää BPP University Law School erittäin arvostettu LPC. Ei ole sattumaa, että LPC on ensimmäinen valinta monille johtaville asianajotoimistoille, jotka lähettävät pelkästään harjoittelijansa solicitorit tutkimaan kanssamme. Meidät valitsevat nämä yhtiöt muiden lakikoulujen yläpuolella, koska olemme koulutuksemme ammattitaitoisia ja opetuksen, tilojen ja materiaalien loistavaa korkeaa tasoa.

Valitsemalla opiskellessasi LLM: n oikeuskäytäntöäsi, sinulla on paras mahdollinen aloitus oikeudelliseen uraasi varten:

 • Innovatiivinen ja haastava ohjelma, jonka tarkoituksena on kehittää avaintaitoja ja ominaisuuksia, joita lain ammattilainen tarvitsee
 • Apurahat ja rahoitusvaihtoehdot, mukaan lukien opiskelijoiden lainojen yritys jatko-opintolaina
 • Joustava tutkimus aikataulusi mukaan: kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti käytettävissä seitsemässä keskustapaikassa
 • Opi pätevistä asianajajista, asianajajista ja tuomareista, jotka voivat auttaa kehittämään laillisen uran - monet opettajamme edelleen harjoittavat ja ovat
  linkkejä kamareihin, asianajotoimistoihin ja taloyhtiöihin kaikilla tasoilla
 • Hyödynnä vahvoja yhteyksiä juridiseen ammattiin vuosittaisen verkostoitumisohjelman ja uraohjauksen avulla
 • Hanki käytännön oikeudelliseen työskentelyyn palkittua Pro Bono Centeriä
 • Lisää arvoa ja keskittyä LLM: n käytäntöösi osallistumalla ilmaisiin lisämyöpajoihin, jotka toimivat yhdessä johtavien asianajotoimistojen kanssa varmistaaksesi, että olet käytännönläheinen ja huipentumassa menestyksekkääseen työllistymisviikkoon

LLM: n oikeudellinen käytäntö (solicitors) myöntää BPP University ja se on solicitor's Regulation Authority (SRA).

Voit hakea LLM: n oikeuskäytäntöä (Solicitors):

 • Kokoaikainen hakemus on tehtävä verkossa Central Applications Boardin (CAB) kautta.
 • Osa-aikainen hakemus on tehtävä suoraan BPP University

Valmistautuminen käytäntöön

LLM: n oikeudellinen käytäntö integroi BPP University oikeuskoulun markkinajohtavan LPC: n ammatillisiin taitoihin, joita harjoittelijoiden on menestyttävä nykyajan maailmassa. LLM: n oikeuskäytäntö on luotu yhdessä johtavien asianajotoimistojen ja juridisten tutkijoiden kanssa. Se on tiukka ja kannustava ja käytännönläheinen.

LLM: n oikeudellisesta käytännöstä opit tekemällä lakia soveltamalla simuloidut realistiset tapaustutkimukset. Jotta saisit kaiken hyödyn irti LLM: n oikeudellisesta käytännöstä, opettamme pienissä ryhmissä kokeneita tutoreita, jotka ovat päteviä asianajajia. Uskomme tarjoamaan korkeatasoista tutor-opiskelijoiden vuorovaikutusta, ja opintojen aikana sinulla on oma henkilökohtainen opettajan tuki ja hän voi allekirjoittaa henkilökohtaisen ohjauksen.

Erottua joukosta

LLM Legal Practice tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kehittyneitä taitoja, kaupallista tietoisuutta ja asiantuntemusta, jota yritykset vaativat. Opit kaikki standardin LPC: n keskeiset alueet ja voit valita monenlaisista valittavien valinnoista riippuen siitä, millaista lakia haluat erikoistua. Valitset myös yhden kolmesta harjoittelun valmiista moduulista: Neuvottelu ja tapausanalyysi; Kliininen oikeudellinen koulutus; tai liiketoiminnan johtaminen

Lisäksi opiskelemalla pakollista lakitarkistus- ja uudistusmoduulia teet alkuperäistä tutkimusta uudistusta tarvitsevasta lain alueesta ja oppi näkemään, että laki toimii käyttäjän näkökulmasta eikä akateemista.

Paranna työllistettävyyttäsi

Siitä hetkestä lähtien, kun hyväksyt paikkasi, sinulla on pääsy ura-alueesi palveluun, joka tarjoaa:

 • Soveltamistarkastukset tunnustetuille koulutusjaksojen tai harjoittelujaksojen aikana asianajotoimistoissa, yrityksissä ja voittoa tavoittelemattomassa sektorissa
 • Tuki tutkimustoiminnan harjoittajille
 • Ansioluettelot ja kirjeet
 • Apua valmistelussa haastatteluihin ja arviointikeskuksen neuvontaan
 • Mock haastatteluja
 • Neuvonta vaihtoehtoisista urakehityksistä

Et koskaan jätä neuvoja tyhjiksi. Yhdessä luodaan uran toimintasuunnitelma, jossa kerrotaan vaiheista, joita sinun on tehtävä uran tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sinulle annetaan myös ohjaaja, joka voi neuvoa sinua ennen kurssin aloittamista. Heidän ammattikokemuksensa voivat hyödyttää sinua, jos aiot hakea tunnustettua koulutustilaasi ennen kuin aloitat LLM Legal Practice -ohjelmasta.

Tarjoamme myös aikataulun mukaisen työllistymisviikon, joka on loistava tilaisuus kehittää ammattitaitoasi ja parantaa henkilökohtaista brändiä valmistautumaan lailliseen uraasi. Kaikilla LLM Legal Practice -opiskelijoilla on aikataulu osallistua kolmeen pakolliseen työpajoukkoon, jotka tarjoavat olennaisia ​​vinkkejä siitä, miten käsitellä ensimmäisen viikon lakimiesyrityksessä ja kehittää kaupallista tietoisuutta.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua laajaan valinnaisiin työpajoihin, jotka on suunniteltu ja toimitettu yhdessä johtavien asianajotoimistojen kanssa.

Joustavat vaihtoehtoja elämäntapaan sopivaksi

Voit päättää opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Jos opiskelet kokopäiväisesti, olet normaalisti täyttänyt LLM Legal Practice 12 kuukauden aikana, mutta vaihtoehto on täydellinen 9 kuukautta. Jos opiskelet osa-aikatyötä, sinun pitäisi normaalisti täyttää LLM-oikeuskäytäntö 24 kuukauden kuluttua, mutta mahdollisuus täydentää 21 kuukautta. Osa-aikatyötä ja kokopäiväistä liikennemuotoa koskevat väliaikaiset aikataulut asiakirjat antavat yksityiskohtaisempia tietoja ohjelman rakenteesta ja suunnitelluista valmistumispäivistä. Kaikki keskuksemme tarjoavat kokopäivätyötä ja osa-aikaiset aloittavat syyskuussa. Voit myös opiskella kokopäiväisesti tammikuusta Lontoossa, Leedsissä ja Manchesterissa.

Kokopäiväiset ja osa-aikaiset ohjelmamme on suunniteltu sopivaksi elämäntapaanne. Valittavasta keskuksesta ja aloituspäivämäärästä riippuen voit valita eri tiloista ja aikatauluvaihtoehdoista.

Joissakin keskuksissa kokopäiväinen ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden opiskella yli kaksi, kolme tai neljä päivää viikossa ja osa-aikainen ohjelma on suunniteltu sovittamaan muihin sitoumuksiisi, kuten työhön ja perheeseen, päivä-, ilta- ja viikonloppuvaihtoehtoineen kaikki luennot tarjoavat verkossa maksimaalisen joustavuuden.

Huomaa, että aikataulut ovat käytettävissäsi ja vaihtelevat keskuksen ja tilan välillä.

Pienryhmäistunnot (SGS) - ammattiharjoittelun aloittaminen

Suurin osa Core Practice -alueiden (Business Law ja Practice, Property Law, Practice and Litigation), taitojen ja muiden ydinmoduulien sekä ammatillisten valinnaisten moduulien opetuksesta on SGS: issä (tyypillisesti 2 tuntia), jota täydentää oma itsenäinen yksityinen tutkimus. SGS: eihin sisältyy laaja valikoima erilaisia ​​oppimis- ja opetustekniikoita, jotka yhdistävät yksilöllisen ja ryhmätyön ja joihin kuuluu:

 • esitykset

 • Mock kuulemiset

 • Neuvottelut

 • Valmisteluharjoitukset

 • Ongelmanratkaisu

Online-opetusohjelmat

Suurin osa Practice Ready Module -laitteistasi ja Law Review and Reform -moduulista tapahtuu synkronisten (live) tai asynkronisten (kirjattujen) online-tutorointien tai luentojen avulla, joita täydennät omalla itsenäisellä yksityistutkimuksella. Myös ohjaajasi voivat tarjota rakentavia neuvoja ja opastusta samalla, kun kehität ja kehittävät kriittistä ajattelua ja itsevarmuutta näiden moduulien toteutuksessa.

Itsenäinen yksityinen tutkimus

Sinun on suoritettava itsenäinen yksityinen tutkimus kaikista LLM: n oikeudellisista käytännöistä. LLM Legal Practice -aloitteen alusta tukemme teillä on kykyä opiskella itseään itsenäisesti ja pohtia oppimisen ja / tai käytännön alueilla parantamaan suorituskykyäsi ajan mittaan.

Asiakkaan salkut

Sinua opetetaan ydinkäyttäytymisalueille kolmen erityisen "asiakkaan" yhteydessä. Kun tarkastelemme kolmea asiakkaan liiketoimintaa tällä tavalla, arvostamme heidän liiketoimintaansa kokonaisuutena ja miten kiinteistö- tai liiketapahtumien yhteydessä tehdyt päätökset voivat vaikuttaa jatkuvaan riita-asiaan. Asiakassegmenttien avulla voidaan myös kuvata, kuinka asiakkaat edustavat usein yrityksen eri osastoja, jotka toisiinsa reagoivat todelliseen elämään.

Kun valitset ammatilliset valinnaiset moduulit ja harjoittelun valmiusmoduulisi, toimitaan monille asiakkaille, jotka heijastavat käytännön kokemusten moninaisuutta. Tämä kehittää edelleen paitsi laillista kuntoa, myös kaupallista tietoisuutta.

Oppimateriaalit

Suurin osa LLM-oikeudellisista käytännöistä opiskeleville moduuleille toimitetaan (paperikopio) materiaalipaketti ennen opintojen aloittamista. Tämä sisältää yleensä:

 • Moduulin ääriviivat

 • Luvun luovutukset

 • SGS-kuvaukset

 • Hyväksytyt materiaalit moduulin arviointia varten (tarvittaessa)

Jokaisessa luvussa on mukana kirjattu (asynkroninen) online-luento. Luennot yleensä kestävät 1 tunti.

Luokkahuoneen materiaalit laaditaan opettajamme, jotka ovat työskennelleet pätevinä lakimiehinä. Näin varmistat, että SGS: ssä, opetusohjelmissa tai riippumattomassa tutkimuksessa toteutetut käytännön toiminnot ovat realististen tapaustutkimusten yhteydessä, jotka valmistavat sinua perusteellisesti käytännön työhön.

Online oppimateriaalit

Kaikilla osa-aikaisilla ja osa-aikaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada laadukkaita online-luentoja eri muodoissa, jotta voit katsella niin monta kertaa kuin haluatkin sekä valmistelusta että tarkistamisesta. Jokaisen SGS: n versio on saatavilla verkossa, ja synkroniset online-opetusmateriaalit tallennetaan ja asetetaan saataville myös verkossa, joten voit vahvistaa ja tarkistaa aina ja milloin tahansa.

Merkki ja sopivuus

Sinun on ilmoitettava luonteeseen ja soveltuvuuteen liittyvistä asioista, ennen kuin aloitat tunnustetun koulutusjakson ja uudelleen, kun asianajajain sääntelyviranomainen on antanut asianajajan solicitoriksi. Jos olet huolissasi siitä, että sinulla voi olla merkin ja soveltuvuusongelman, sinun on noudatettava varhaista arviointimenettelyä, koska koulutus ei voi alkaa, ennen kuin arviointi on suoritettu.


Vierailu BPP University oikeuskoulussa/>

Jos olet kiinnostunut hakemaan BPP University oikeustieteellistä oppimista GDL: n tutkimiseen, voit käydä meitä osallistumalla johonkin avoimista illoista tai pyytämällä rakennuksen kiertokäyntiä ja tutor-yksikköä haluamaasi keskukseen.

palkkiot

Syyskuu 2018 aloittaa kokopäiväiset ja osa-aikaiset ohjelmat:

 • Birmingham: £ 12,740
 • Bristol: £ 12,740
 • Cambridge: £ 12,740
 • Leeds: 11 930 puntaa
 • Liverpool: £ 11,930
 • Lontoon Holborn: £ 16,200
 • Manchester: £ 11 930
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lue lisää

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Näytä vähemmän
Manchester , Lontoo , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Lisää Vähemmän