LLM maailmanlaajuisessa rikosoikeudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kuinka kansainvälisiä ja valtioiden rajat ylittäviä rikoksia estetään, tutkitaan ja syytteeseenpano tapahtuu? Onko rikoslaki tehokas väline nykyisessä globalisoituneessa rikollisuudessa?

Nämä kysymykset muodostavat rikoslain suurimpia haasteita tulevina vuosina, ja ne ovat keskittymässä globaalin rikoslain LLM-kappaleeseen, joka tutkii rikoslain - sekä aineellisen että menettelyllisen - soveltamista globaalin rikollisuuden yhteydessä, kuten järjestäytynyt, kansainvälinen ja kansainvälinen rikollisuus.

Miksi tutkia tätä ohjelmaa Groningenissa?

Ohjelmassa keskitytään voimakkaasti rikoslain soveltamiseen globalisoituneessa ja kansainvälistyneessä yhteydessä. Siksi se perustuu vertailevaan rikoslakiin ja kansainväliseen rikoslakiin sekä rikosasioita koskevaa kansainvälistä yhteistyötä säänteleviin sääntöihin tutkiakseen erityisiä globaalin rikollisuuden muotoja: järjestäytyneitä ja taloudellisia rikoksia, tietoverkkorikoksia ja kansainvälisiä rikoksia.

Ohjelmoida

Vuosi 1

Opiskelijoiden on osallistuttava kuuteen pakolliselle kurssille ja tämän ohjelman pakolliselle seminaarille. Kuten kaikki maisterit, tämäkin ohjelma päätetään kirjoittamalla 18 op: n arvoinen diplomityö.

Kurssit

 • Vertaileva rikoslaki (6 EY)
 • Rikosprosessi ja ihmisoikeudet (6 EY)
 • Järjestäytynyt ja talousrikollisuus (6 EY)
 • Tietoverkkorikollisuus ja tietoturva (6 EY)
 • Kansainväliset rikostuomioistuimet (6 EY)
 • Kansainvälinen rikosasioita käsittelevä seminaari (6 EY)
 • Pro gradu (18 EC)
 • Kansainväliset rikokset (6 EY)

Opiskella ulkomailla

 • Opiskelu ulkomailla on vapaaehtoista

Sisäänpääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset

Erityisvaatimukset Lisää tietoa
arvosanan keskiarvo Sen lisäksi, että vastaanottolautakunta toimittaa tekstikirjoituksia ja tutkintotodistuksia, opiskelijoilla tulisi olla vastaava vähintään GPA (astepistemäärä) 7/10 (hollantilainen asteikko).
tiedon vähimmäisvaatimus Perustiedot rikosoikeudesta ja perustiedot kansainvälisestä julkisoikeudesta
kielitesti

Englannin kielen äidinkielenään olevat henkilöt voivat pyytää vapautusta todisteista pätevyydestään. Muuten sinun on todistettava englannin kielen taito:

 • TOEFL: 100 (kaikkien osioiden on oltava vähintään 21; kirjoitusosien on oltava vähintään 23)
 • IELTS: 7 (kaikkien osien on oltava vähintään 6,0; kirjoitusosien on oltava vähintään 6,5)
 • Cambridge C2 -pätevyys (CPE, Cambridge-todistus englanniksi);
 • Cambridge C1 Advanced (CAE, Cambridge -sertifikaatti edistyneestä englannista)
 • Hakijat, jotka suorittavat / ovat suorittaneet englannin opetetun kandidaattiohjelman Hollannin tutkimusyliopistossa, voidaan vapauttaa englannin kielen pätevyyskokeen suorittamisesta.

Testipisteet eivät voi olla yli kaksi vuotta vanhempia.

aiempi koulutus LLB tai vastaava
viitekirje Hakijoiden on toimitettava yksi viitekirje akateemisesta erotuomarista, jolla on yksityiskohtaiset tiedot heidän akateemisesta kirjastostaan.
kirjallinen pyyntö Hakijoiden on lähetettävä motivaatiokirje (enintään 650 sanaa). Hakijoiden tulee itse kirjoittaa kirje; (virallista) käännöstä ei saa toimittaa.
muut pääsyvaatimukset Ansioluettelo

Hakemusten määräajat

Opiskelijan tyyppi Takaraja Aloita kurssi
Hollantilaiset opiskelijat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020
EU / EEA-opiskelijat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020
EU: n ulkopuoliset / ETA-maat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020

Lukukausimaksut

kansalaisuus vuosi Maksu Ohjelmalomake
EU / ETA 2019-2020 2083 euroa täysaikainen
EU / ETA 2019-2020 14650 euroa täysaikainen
EU / ETA 2020-2021 2143 euroa täysaikainen

Työmahdollisuudet

Globaali rikoslaki-ohjelma on räätälöity erityisesti kouluttamaan opiskelijoita tulemaan hyvin varustetuiksi lakimiesammattilaisiksi, joilla on sekä akateemisia taitoja että rikosoikeuden käytännön tietoja.

Valmistuneet ohjelmat voivat soveltaa erikoistuneita ymmärryksiään aineellisesta ja prosessuaalisesta rikosoikeudesta kotimaisessa, alueellisessa ja kansainvälisessä tilanteessa. Erityisesti ohjelma on suunniteltu vastaamaan uran vaatimuksia kansainvälisissä organisaatioissa ja oikeuslaitoksissa sekä hallitustenvälisissä ja kansallisissa hallitusten virastoissa.

tutkimus

Tiedekunnan tutkimus suoritetaan Groningenin lakien ja hallintotavan keskuksen alaisuudessa, johon kaikki tiedekunnan laitokset osallistuvat. Aina kun mahdollista, opettajat käyttävät tätä tutkimusta ja ottavat sen mukaan opetettaville kursseille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lue lisää

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Näytä vähemmän
Groningen , Leeuwarden + 1 Lisää Vähemmän