LLM liiketoimintaoikeudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tutkit eurooppalaisen ja vertailevan yhtiölainsäädännön näkökohtia, kuten yritysten uudelleenjärjestelyt, yritysten liikkuvuus, yritysten perustaminen ja rahoittaminen, eurooppalaiset liiketoimintamuodot, työntekijöiden osallistuminen, hallinnointi ja yritysoston säännökset. Opit myös analysoimaan sekä primaarista että johdettua EU: n lainsäädäntöä, samoin kuin EU: n tuomioistuimen oikeuskäytäntöä ja asiaankuuluvien lainkäyttöalueiden lainsäädäntöä. Ohjelman loppuun mennessä ymmärrät yrityksiä koskevan eurooppalaisen ja kansallisen lain vuorovaikutuksen.

Saat sekä laajan tietämyksen Euroopan unionin sisäisistä ja ulkoisista markkinoista ja Euroopan asemasta maailmassa että erikoistuneita tietoja liiketoimintaoikeudesta ja opiskelusta hollantilaisessa lakikoulussa, joka sai ykkössijakson Alankomaat opiskelijoiden tyytyväisyydestä.

Nijmegenin oikeustieteellinen tiedekunta aloitti ensimmäisenä Alankomaissa Eurooppa-oikeuden ohjelman. Se on rakentanut kansainvälisen maineen EU: n oikeuden, maahanmuuttolainsäädännön ja yksityisoikeuden alalla, ja se on osa laajaa verkostoa, johon kuuluu yli viisikymmentä yliopistoa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa. Teet yhteistyötä arvostetun Business & Law Research Center -yrityksen kanssa. Tämä keskus yhdistää akateemisen huippuosaamisen suuryritysten ja lakiasiaintoimistojen käytännön asiantuntemukseen. Keskus on akkreditoinut Alankomaiden kuninkaallinen taiteen ja tieteen akatemia (KNAW).

Kansainvälisesti tunnustetut lakiprofessorit, kaikki erikoisalojensa asiantuntijat, opettavat sinua kannustavassa, kollegiaalisessa ympäristössä pienten ryhmien kanssa. Tämä ohjelma ei ole suunnattu vain EU-maiden opiskelijoille. Kaikki maailman maat käyvät kauppaa EU: n kanssa, jolla on sääntöjä ja määräyksiä, joita on noudatettava. Lakiopiskelijat ympäri maailmaa hyötyvät siis tämän maisterin erikoistumisesta.

Tosiasiat ja luvut

 • Tutkinto: Oikeustieteen maisteri (LL.M)
 • Tiedekunta: Oikeustiede
 • Croho-koodi: 60224
 • Kesto: 1 vuosi (60 EY), kokopäiväinen
 • Aloituskuukausi: syyskuu tai helmikuu
 • Opetuskieli: englanti
 • Opiskelijoiden lukumäärä: 60–70 vuodessa
 • Yhteystiedot: 15-18 tuntia viikossa

Miksi opiskella Radboud University ?

 • Saat sekä laajan tietämyksen Euroopan unionin sisäisistä ja ulkoisista markkinoista ja Euroopan asemasta maailmassa että erityisosaamisen kauppaoikeuden alalla.
 • Opiskelet Hollannin lakikoulussa, joka sai Alankomaiden ykkösluokan opiskelijoiden tyytyväisyyden vuoksi.
 • Nijmegenin oikeustieteellinen tiedekunta aloitti ensimmäisenä Alankomaissa Eurooppa-oikeuden ohjelman. Se on rakentanut kansainvälisen maineen EU: n oikeuden, maahanmuuttolainsäädännön ja yksityisoikeuden alalla, ja se on osa laajaa verkostoa, johon kuuluu yli viisikymmentä yliopistoa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa.
 • Teet yhteistyötä arvostetun Business & Law Research Center -yrityksen kanssa. Tämä keskus yhdistää akateemisen huippuosaamisen suuryritysten ja lakiasiaintoimistojen käytännön asiantuntemukseen. Keskus on akkreditoinut Alankomaiden kuninkaallinen taiteen ja tieteen akatemia (KNAW).
 • Kansainvälisesti tunnustetut lakiprofessorit, kaikki erikoisalojensa asiantuntijat, opettavat sinua kannustavassa, kollegiaalisessa ympäristössä pienten ryhmien kanssa.
 • Kansainvälinen opiskelijavalikoima antaa luokille ja projektityölle monikulttuurisuuden. Tämä antaa sinulle ylimääräisen hyödyn monikulttuurisen viestintätaidon hankkimisesta sekä lukuisista kulttuurinäkökulmista tällä alalla. Määräajaksi, kun saat maisterintutkintotodistuksen, olet saanut erinomaiset taidot työskennellä Alankomaissa tai muissa maissa.
 • Tämä ohjelma ei ole suunnattu vain EU-maiden opiskelijoille. Kaikki maailman maat käyvät kauppaa EU: n kanssa, jolla on sääntöjä ja määräyksiä, joita on noudatettava. Lakiopiskelijat ympäri maailmaa hyötyvät siis tämän maisterin erikoistumisesta.

Maisteriohjelma Liikejuridiikka 2,5 minuutissa

Pääsyvaatimukset

Kaikkien opiskelijoiden pääsyvaatimukset

 1. Hollannin koulutustasoa vastaava suoritettu oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkinto *.
  • Eurooppalaisen oikeuden ja globaalien asioiden erikoistumiseen: Opiskelijat, joilla on tutkinto politiikasta, hallintotavasta, kansainvälisistä suhteista, vapaiden taiteiden tutkinnosta tai vastaavat, ja joilla on huomattava määrä oikeustieteen kursseja, voivat myös päästä tähän erikoistumiseen. Opiskelijoiden tulee todistaa tietävänsä lain peruskäsitteistä.
 2. Pätevyys englannin kielessä
  • Jotta voit osallistua ohjelmaan, sinulla on oltava riittävä englannin kielen taito. Muiden kuin äidinkielenään puhuvien englannin kielen ** opiskelijoiden on todistettava pätevyytensä toimittamalla yksi seuraavista kokeista:
   • TOEFL-todistus, jonka pistemäärä on vähintään 90 (Internet-pohjainen, vähintään 23 kirjoittamiseen) tai 575 (paperipohjainen). Radboud University institutionaalinen TOEFL-koodi on 3387; tai
   • IELTS, jonka kokonaispistemäärä on vähintään 6,5 (vähimmäispistemäärä 6,0 komponenteille, jotka kuuntelevat, lukevat ja puhuvat ja vähintään 6,5 pistettä kirjoittamisesta); tai
   • Cambridge-todistus edistyneestä englannista (CAE), jolla on luokka C tai korkeampi, tai todistus englannista (CPE), jolla on luokka C tai korkeampi.
    • Huomaa, että IELTS- ja TOEFL-sertifikaattien voimassaoloaika on 2 vuotta ja CAE / CPE-todistusten voimassaoloaika 5 vuotta.
    • EU-maista tulevat opiskelijat (mukaan lukien hollantilaiset opiskelijat), jotka ovat hankkineet toisella kielellä kuin englanniksi opetetun oikeustieteen kandidaatin tutkinnon (LL.B), voivat suorittaa RATEr-testin kielikeskuksessamme Radboud In'to Languages. Nijmegenin oikeustieteellinen tiedekunta maksaa RATEr-testin. Hyväksymme myös TOEFL-, IELTS-, CAE- ja CPE-varmenteet, joilla on edellä mainitut pisteet. Oikeustieteellinen tiedekunta ei kuitenkaan korvaa näiden kokeiden kustannuksia.
 3. Motivaatiokirje englanniksi ***
  • Selitä motivaatiokirjeessäsi, miksi haluat ilmoittautua valitsemasi maisterin erikoistumiseen kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden ohjelmaan. Liitä tähän kirjeeseesi myös valokuvasi ja arvosanaluettelosi.
  • Huomaa:
  • Niille, jotka eivät täytä vaatimuksia, Radboud University ei tarjoa kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden pre-maisteriohjelmaa. Jos haluat päästä kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden maisteriohjelmaan, tarvitset vaatimukset täyttävän kandidaatin tutkinnon (tutkimusyliopistosta).
  • Jos olet kiinalainen opiskelija ja haluat ilmoittautua opiskelijaksi englannin opettamaan ohjelmaan Hollannin korkeakoulussa, sinun on haettava Nuffic-todistus. Lisätietoja löytyy Study in Holland -verkkosivustolta.

* Alankomaissa tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden on vaadittava kandidaatin tutkinto tutkimusyliopistosta. Opiskelijoita, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkintotodistuksen ammattikorkeakoulusta (hbo), ei voida hyväksyä.

Opiskelijoiden, jotka ovat suorittaneet tutkintotodistuksen Indonesiassa, vaaditaan lain maisterin tutkinto (Sarjana Hukum II).

** Hakijoita pidetään englannin kielen äidinkielenään puhujina, jos he ovat Australian, Kanadan (Quebeciä lukuun ottamatta), Irlannin, Uuden-Seelannin, Singaporen, Ison-Britannian, Yhdysvaltojen tai Etelä-Afrikan kansalaisia tai jos he ovat hankkineet LL-tutkinnon. B (oikeustieteen kandidaatin ohjelma) yhdessä edellä mainituista maista. Radboud University European Law Schoolin kandidaatin Radboud University vapautetaan myös kielitestistä.

*** Radboud University European Law Schoolin kandidaatin Radboud University vapautetaan motivaatiokirjeestä.

määräajat

Määräajat opiskelijoille, joilla on hollantilainen tutkinto

Kaikki maisteriohjelmamme alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Muutamilla ohjelmilla on myös helmikuun saanti. Tarkista nämä tietyt ohjelmasivut. Jos haluat opiskella Radboud University , ota huomioon, että olemme asettaneet hakuajat kullekin vastaanottamiselle.

Opiskelijoiden, joilla on alankomaalainen korkeakoulututkinto, on varmistettava, että he ovat suorittaneet hakemuksensa ennen 1. syyskuuta (syyskuun ottoa varten) ja ennen 1. helmikuuta (helmikuun vastaanottoa varten).

Jos tarvitset pääsyilmoitusta, pyydä sitä tarkastuslautakunnalta viimeistään 1. heinäkuuta (syyskuun vastaanotto).

Jotkut (tutkimus) maisterit ovat asettaneet omat lisäaikaa ilmoittautumiselle. Siirry valitsemasi ohjelmaan saadaksesi selville nämä määräajat.

Määräajat opiskelijoille, joilla on kansainvälinen tutkinto

Syyskuun saanti
EU: n ulkopuoliset / ETA-hakijat, joilla on stipendi

EU: n ulkopuolisten tai ETA-maiden opiskelijoiden on toimitettava täydellinen hakemus ennen 1. maaliskuuta, jos he haluavat saada stipendin, esimerkiksi Radboud stipendiohjelmaan ja / tai Orange Tulip -stipendiin. Huomaa, että muihin apurahoihin voidaan hakea erilaisia määräaikoja. Tarkista stipendisivustolta, onko sinä tai valitsemasi ohjelma oikeutettu stipendiin.

EU: n ulkopuolisista / ETA-hakijoista ilman stipendia

Kaikkien muiden kuin EU / ETA-maiden hakijoiden on jätettävä täydellinen hakemus ennen 1. huhtikuuta . Tämä on viimeinen määräaika ja sisältää saapumista edeltävät palvelut. Tämä koostuu avusta majoituksesta ja tuesta viisumin hakemisprosessille.

EU / ETA-hakijat (1)

EU / ETA-hakijoiden on toimitettava täydellinen hakemus ennen 1. toukokuuta saadakseen majoitusta koskevia apua. Radboud University harkitsee edelleen EU / ETA-hakemuksia 1. heinäkuuta saakka , mutta emme ehkä pysty tarjoamaan apua majoituspaikassa.

Opiskelijat saavat pääsypäätöksen noin 3 viikkoa sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet hakemuksensa online-hakemusjärjestelmässä OSIRIS-sovelluksessa.

Jotkut (tutkimus) maisterit ovat asettaneet omat lisäaikaa ilmoittautumiselle. Siirry valitsemasi ohjelmaan saadaksesi selville nämä määräajat.

Helmikuun saanti

Muut kuin EU / ETA-hakijat

EU: n ulkopuolisten tai ETA-maiden hakijoiden on toimitettava täydellinen hakemus ennen 1. marraskuuta palvelupaketin vastaanottamiseksi. Tämä koostuu avusta majoituksesta ja tuesta viisumi- ja oleskelulupaprosessissa.

EU / ETA-hakijat (1)

EU: n / ETA: n hakijoiden on toimitettava täydellinen hakemus ennen 1. joulukuuta saadakseen majoitusta koskevia apua.

Opiskelijat saavat pääsypäätöksen noin 4 viikkoa sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet hakemuksensa online-hakemusjärjestelmässä OSIRIS-sovelluksessa.

Jotkut (tutkimus) maisterit ovat asettaneet omat lisäaikaa ilmoittautumiselle. Siirry valitsemasi ohjelmaan saadaksesi selville nämä määräajat.

Tätä luetteloa voidaan muuttaa.

Ilmoittautumisajat

Opiskelijoiden, jotka on hyväksytty (ehdollisesti), on suoritettava ilmoittautuminen seuraaviin päiviin mennessä:

EU: n ulkopuolisista / ETA-maista tulevien opiskelijoiden, jotka tarvitsevat apua viisumihakemuksessa, on lähetettävä laillisesti oikeaksi todistetut kopiot ilmoittautumisasiakirjoistaan (ilmoitettu maahantulokirjeessä) ennen 1. kesäkuuta (syyskuun vastaanottoon) tai 1. joulukuuta (helmikuun vastaanottoon). Muiden ilmoittautumiskriteerien on täytyttävä ennen 15. elokuuta (syyskuun saannin osalta) tai 15. tammikuuta (helmikuun saannin osalta).

Huomaa, että nämä määräajat ovat erittäin tiukat ja niitä on noudatettava. Niiden tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijoilla on riittävästi aikaa viisumiprosessin loppuun saattamiseen.

(1) EU / ETA-maat: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat (mukaan lukien Alankomaiden Karibia), Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi tai Yhdistynyt kuningaskunta.

Urakehitysmahdollisuudet

Tämä maisterin erikoistuminen on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa kansainvälistä juridista uraa yhtiöoikeuden alalla. Se tarjoaa perusteellisen ja laajan koulutuksen yhtiöoikeudesta, joka sisältää kilpailu-, kauppa-, työ- ja konkurssilaki. Ja koska se on osa Radboud University kansainvälistä ja eurooppalaista oikeutta koskevaa ohjelmaa, saat myös hyvän käsityksen Euroopan unionin sisäisistä ja ulkoisista markkinoista ja Euroopan asemasta maailmassa.

Työpaikat

Liikejuridiikan tutkinnon suorittaneet voivat odottaa monenlaisia työllistymismahdollisuuksia. EU: n yritysten ja EU: n päätöksentekoprosessin laaja tuntemus tekee siitä, että tämän erikoistumisen suorittaneilla henkilöillä on hyvät valmiudet työskennellä oikeudellisessa, edunvalvonta- tai konsultointiyrityksessä kaikkialla maailmassa. Voit työskennellä myös rahoituslaitosten, monikansallisten yritysten ja pörssiyhtiöiden, samoin kuin valtion laitosten ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Valmistuneet voivat myös pyrkiä johonkin harvoista lakiasemista Euroopan komissiossa, koska tämä maisteri saa ehdottomasti vakaan perustan tarvittavan ammatillisen pätevyyden hankkimiseksi.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

At Radboud University in the Netherlands, you can obtain a high-quality and internationally accredited Master’s degree. Leading academics and excellent professors offer you what you need a a top-200 r ... Lue lisää

At Radboud University in the Netherlands, you can obtain a high-quality and internationally accredited Master’s degree. Leading academics and excellent professors offer you what you need a a top-200 research university. We offer 11 English-taught Bachelor's programmes and 35 English-taught Master’s programmes with many specialisations which will give you the necessary skills and insights into research and practice within your own subject area. You will benefit from our personal teaching style, our top research institutes, and a green and friendly student city. Näytä vähemmän