LLM-laki

Yleistä

Ohjelman kuvaus

LLM-laki on tarkoitettu syventämään ja laajentamaan opiskelijoiden tietoa laista akateemisena aiheena tarjoamalla opiskelijoille järjestelmällinen käsitys oikeudellisista prosesseista, menetelmistä ja käsitteistä; sosiaalisesta ja poliittisesta tilanteesta, jossa oikeudelliset prosessit tapahtuvat; ja asianmukaiset teoreettiset käsitykset laista.

Miksi opiskella LLM-lakia?

Maksimoimalla akateemiset potentiaalisi ja parantamalla ongelmanratkaisutaitojasi valtioiden rajat ylittävissä yhteyksissä, ohjelma auttaa parantamaan ammatillista kehitystäsi ja näkymiä. Saatuasi tutkimus- ja kirjoitustaidot ovat siirrettävissä useille ammattialoille, mukaan lukien lakimies, politiikanteko, yrityssektori, hallituselimet tai yliopistot.

Oikeustieteellinen korkeakoulumme koostuu tutkijoista ympäri maailmaa, jotka ovat erikoistuneet esimerkiksi ihmisoikeuksiin, kauppaoikeuteen, kansainväliseen ja eurooppalakiin, jotka ovat asiantuntijoita kommunikoimaan viimeisimmän ajattelun monimutkaisista oikeudellisista kysymyksistä yhdistämällä ydinaiheisiin liittyvät opinnot hedelmien heidän nykyisen tutkimuksensa.

Opiskelijat hyötyvät myös laajasta yhteysverkostostaan, jonka avulla koulu voi tarjota sijoitusmahdollisuuksia kelpoisille opiskelijoille suurten paikallisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa.

hyötyjä

 • Mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa ja verkostoitua tunnettujen lakimiesten kanssa.
 • Tiedekunta, jolla on laaja kokemus ja asiantuntemus oikeudellisesta tutkimuksesta, opetuksesta ja käytännöstä.
 • Mahdollisuudet osallistua kansainvälisiin motivointi- ja MUN-kilpailuihin.
 • Mahdollisuudet osallistua kenttävierailuihin kansainvälisiin organisaatioihin.
 • Tutustu oikeudelliseen käytäntöön laitoksen laajan kumppanuusverkoston kautta.

Ohjelman sisältö

LLM Law -ohjelma koostuu 180 op, mukaan lukien pakollinen kirjoitusprojekti. Kirjoitustyö voi olla joko ohjattu väitöskirja tai työharjoittelu. Loput 120 opintopistettä annetaan kuuden 20 opintopisteen kautta.

 • Lakitutkinnon taidot (20 op) - Pakollinen
 • Väitöskirja (60 op) - Pakollinen
 • Kansainväliset järjestöt ja kansainväliset riitojenratkaisut (20 op) - Pakolliset
 • Integroitu työ (vain kelvolliset opiskelijat) (60 op) - valinnainen
 • Irtisanominen (20 op) - Valinnainen
 • Henkilökohtainen työlaki (20 op) - valinnainen
 • Yhdistyneen kuningaskunnan ja eurooppalainen syrjinnän vastainen laki (20 op) - valinnainen
 • Kansainvälisen oikeuden perusteet ja periaatteet (20 op) - valinnainen
 • Lain kansainvälistä tavaroiden myyntiä (20 op) - valinnainen
 • Maailman kauppajärjestön laki ja politiikka (20 op) - valinnainen
 • Kansainvälinen ihmisoikeuslaki (20 op) - valinnainen
 • Kansainvälinen kaupallinen riita ja välimies (20 op) - valinnainen
 • Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja DIFC-työlaki (20 op) - valinnainen
 • Siirtymäteoriat ja lähestymistavat (20 op) - valinnainen
 • Integroitu työ ja oppiminen (20 op) - valinnainen
 • Kestävä kehitys ja ihmisoikeudet (20 op) - valinnainen

130842_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7bd39f4ac45d_1280.jpgjessica45 / Pixabay

opetus

Saat tietoa ja ymmärrystä stimuloivan yhdistelmän luentoja, seminaareja, työpajoja, ammatillisia harjoitteluja ja itsenäisiä opiskelua kautta ja käytät erilaisia resursseja, kuten audiovisuaalisia välineitä, kirjastokirjoja ja verkko-oppimateriaaleja.

Luentoja, seminaareja ja esityksiä käytetään viestimään perustietoa, kehittämään teemoja ja ideoita sekä pyrkimään kannustamaan opiskelijoiden osallistumista vuorovaikutteisten harjoitusten ja vertaisarviointi- ja itsearviointimahdollisuuksien kautta. Sinua vaaditaan myös osallistumaan intensiivisiin strukturoidun lukemisen ja tutkimuksen ohjelmiin sekä esittämään havainnot suullisesti ja kirjallisesti.

Taitokoulutus, etenkin juridisen tutkimuksen taidot -moduulin kautta, tarjoaa sinulle jatkotyöhön tarvittavat henkiset työkalut, mukaan lukien sopivien materiaalien tunnistamisen ja sijainnin, kriittisen ja analyyttisen lukemisen, kirjoitustaidot ja käytännöt.

Useita istuntoja kussakin moduulissa ja merkittävä osa väitöskirjaa on suunniteltu antamaan ohjeita sopivan tutkimuskysymyksen löytämiseksi, kirjallisuuskatsauksen kirjoittamiseksi sekä väitöskirjan suunnittelua ja suunnittelua varten.

Kaikkien moduulien oppimisesta ja opettamisesta perustellaan kriittinen lähestymistapa, joka kattaa eettiset, sosiaaliset, ammatilliset, historialliset ja kulttuuriset olosuhteet, joissa laki toimii. Etiikka sisältyy erityisesti joihinkin moduuleihin, ja opiskelijoille annetaan mahdollisuus ymmärtää oman tutkimuksensa eettiset ulottuvuudet ja niiden puitteissa, joissa laki toimii kullakin tasolla.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Yliopiston tavanomaiset pääsyvaatimukset LLM / PG Dip / PG -sertifikaattilakiin koostuvat lain tutkinnosta suhteessa 2: 2 tai tutkintotodistuksesta laissa / CPE.
 • Suoritettujen alojen, lain alaikäisten tai asiaankuuluvan ammattikokemuksen tai pätevyyden omaavien tutkinnon suorittaneet voidaan kuitenkin hyväksyä ohjelman johtajan harkinnan mukaan.

Muita kuin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan liittyviä pätevyyksiä harkitaan NARIC-ohjeiden mukaisesti.

Englannin kielen vaatimukset (jatko)

Kaikissa Middlesex University Dubai ohjelmissa opetetaan englantia, ja hakijoiden, joilla on aiempaa koulutusta englanninkielisten maiden (kuten Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada, Englanti, Irlanti, Australia, Uusi-Seelanti) ulkopuolella, on osoitettava englannin kielen taito seuraavasti :

 • IELTS Academic: 6,5 (vähintään 6,0 jokaisessa kaistassa)
 • TOEFL Internet-pohjainen: 87 (21 kuunteluun ja kirjoittamiseen, 22 puhumiseen ja 23 lukemiseen)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • PearsonPTE General: Taso 4

Tuleva ura ja työllistettävyys

Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka harjoittavat ammattiaan oikeustieteessä tai työskentelevät ammattimaisten palveluntarjoajien kanssa, jotka ovat säännöllisesti tekemisissä kaupallisten elinten kanssa. Se valmistelee heitä monenlaiseen uraan julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa, monikansallisissa yrityksissä ja hallitustenvälisissä elimissä, jotka edellyttävät erityistietoa kaupallisia liiketoimia ja riita-asioita koskevasta kansainvälisestä kotimaisesta ja yksityisestä säännöstökokonaisuudesta.

LLM on markkinoitavissa oleva tutkinto, ja aiemmat tutkinnon suorittaneet ovat jatkaneet työtä julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden lakien, monikansallisten yritysten, kansainvälisten järjestöjen, hallitusten yksiköiden ja oikeuslaitoksen sisällä. Monet ovat jatkaneet korkea-asteen opintojaan tohtoriksi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Lue lisää

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Näytä vähemmän