LLM lääketieteellisessä laissa ja etiikassa (ONLINE-OPPIMINEN)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Lääketieteellinen laki ja etiikka LLM perustuu Edinburghin oikeustieteellisen tiedekunnan asiantuntemukseen ja perinneeseen kansainvälisesti keskitetyn, monitieteisen ohjelman luomisessa, jossa yhdistyvät joustava oppiminen ja ajantasainen opetus kaikista tärkeistä lääketieteellisistä, lainsäädännöllisistä ja lääketieteellisistä kysymyksistä. etiikka tänään.

Lääketieteellinen laki on kiehtova tutkimuskenttä, sillä lääketieteellisen tutkimuksen edistyminen ja uudet teknologiat siirtävät lääketieteen rajoja. Uudet terveyskysymykset ovat syntymässä ja potilaan oikeudet kasvavat keskitetysti. Uusia ja monimutkaisia ​​lääketieteellisiä laillisia ongelmia esiintyy kliinisessä käytännössä, ihmisten terveydellisissä tosiasioissa sekä potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten välisissä suhteissa.

Ohjelma mahdollistaa lääketieteellisen oikeuden ja etiikan kansainvälisen ja monitieteisen ulottuvuuden tutkimisen. Sinulla on mahdollisuus tutkia terveydenhoitopolitiikkaa ja lääketieteen sääntelyä eri puolilla maailmaa. Arvioit myös vastauksia teknologiaan ja keskustelemme lääketieteellistä lakia koskevista mahdollisista futuureista.

Sovellukset ovat tervetulleita oikeusalan ammattilaisilta ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä, ​​lääkärit ja sairaanhoitajat mukaan lukien, sekä kaikki alan edustajat.

Ohjelmarakenne

LLM: n lääketieteellisen lain ja etiikan suorittaminen on suoritettava menestyksekkäästi kuusi kurssia, joista neljä on pakollisia kursseja ja 10 000 sanan väitöskirja valitsemasi kestoajan kuluessa.

Opiskelusi aikana sinulla on myös mahdollisuus opiskella jopa kahdella eri aihealueella, kuten tietotekniikkaoikeudella, immateriaalioikeudella tai kansainvälisellä kauppaoikeudella.

Huomaa, että valittavissa oleva kurssien valinta voi muuttua.

Oppimistulokset

Kun olet opiskellut ohjelmaa, syntyy lääketieteellisistä kysymyksistä ymmärrys, ei pelkästään oikeudellisessa yhteydessä, vaan äärimmäisen syvällinen etiikka, sosiaaliset ja teoreettiset yhteydet.

Tämä ohjelma sopii valmistamaan opiskelijoita kehittyneeseen tutkimukseen.

Uramahdollisuudet

Verkko-etäopiskelumme jatko-opiskelijoillemme etenevät monenlaisiin ura-alueisiin, kuten lakiin ja niihin liittyviin oikeudellisiin aloihin, mukaan lukien työ paikallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, valtion oikeudellisissa osastoissa, muissa julkisissa laitoksissa, kansainvälisissä järjestöissä ja korkeakouluissa.

Ohjelmat ovat myös ihanteellinen alusta edistykselliselle tutkimukselle.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 kunnia-astetta tai sen kansainvälistä vastinetta. Sinun tutkinto ei tarvitse olla lain alainen, mutta sen on oltava tunnustetusta korkeakoulusta.

Perehdymme myös muihin pätevyyksisi ja työkokemuksesi osana hakemustasi.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Edinburghin oikeustieteellinen tiedekunta Englannin kielitesti

Edinburghin oikeustieteellinen tiedekunta on yhdessä yliopiston englanninkielisen opetuksen kanssa kehittänyt vaihtoehtoisen englanninkielisen testin hakijoillemme verkko-etäopiskelijoillemme jatko-opiskelijoille vuoden 2017/18 lukuvuonna.

Testi on vaihtoehto yliopiston nykyisin hyväksymille englannin kielitesteille, kuten IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE ja CPE.

Huomaa, että tätä testiä voidaan käyttää vain englannin kielen vaatimusten täyttämiseksi jatko-opinto-ohjelmaan pääsemiseksi etäopetuksessa Edinburghin yliopiston oikeustieteellisessä yliopistossa Edinburghissa.

Hakemusten määräajat

  • Ohjelman aloituspäivä: 14. tammikuuta 2019
  • Hakuaika päättyy: 13. marraskuuta 2018

Suosittelemme, että lähetät valmiin hakemuksen mahdollisimman pian, varsinkin jos haet rahoitusta tai tarvitset viisumin. Voimme harkita myöhästyneitä hakemuksia, jos meillä on paikkoja.

Seuraamme sovellusnumeroita huolellisesti, jotta pystymme sopeutumaan kaikkiin, jotka saavat tarjouksia. Sen vuoksi voi olla tarpeen sulkea ohjelma aikaisemmin kuin julkaistut määräajat. Jos näin on, annamme neljän viikon varoitusilmoituksen.

Miten hakea

Sinun on lähetettävä viite hakemuksestasi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän