LLM kansainvälisessä talousoikeudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Bretton Woods -järjestelmän perustamisen jälkeen toisen maailmansodan jälkeen olemme nähneet kansainvälisten taloussuhteiden poikkeuksellisen kehityksen keskinäisen riippuvuuden ja yhdentymisen suhteen. Keskustelut tästä prosessista, jota kutsutaan talouden globalisaatioksi, ovat yleisiä.

Tällä ohjelmalla pyritään tarjoamaan sinulle syvällistä tietoa ja kriittistä ymmärrystä kansainvälisen talousjärjestelmän instituutioista, säännöistä ja periaatteista sekä maailman talouden maailmanlaajuistumisesta johtuvista keskeisistä oikeudellisista ja poliittisista kysymyksistä.

Ohjelmarakenne on suunniteltu varmistamaan, että saat kansainvälisen talousoikeuden ydinosaamisen perusteellisen tietämyksen ja kriittisen ymmärryksen pakollisten opintojaksojen kautta ja samalla yksilöllisesti räätälöidyn vaihtoehtokurssien valinnan riippuen henkilökohtaisista intresseistä ja tulevista urasuunnitelmista.

Ohjelmarakenne

Tämän ohjelman pakolliset kurssit takaavat, että saisit perusteellisen tietämyksen ja kriittisen ymmärryksen kansainvälisen talousoikeuden ydinosastoista. Laaja kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä ohjelma omien intressienne ja urasuunnitelmasi mukaan.

Sinun on suoritettava 180 opintopistettä - 60 opintopistettä otetaan pakolliseen väitöskirjaan ja jäljelle jäävät 120 opintopistettä opitaan kurssilla.

Saat kokemusta erilaisista opetustyyleistä näissä kursseissa, joita johtavat Edinburghin oikeustieteellisen korkeakoulun akateemisen yhteisön jäsenet ja kokeneet lailliset ja alan ammattilaiset.

Sinun on valmistauduttava etukäteen lukemalla vaaditut materiaalit ja pohtimalla niistä keskusteltavista asioista ja osallistumalla luokkiin arvioidaan.

Väitöskirjassa sinulla on ohjaaja, josta voi odottaa opastusta ja tukea, mutta väitöskirjan tarkoitus on antaa sinun itsenäisesti suunnitella ja suorittaa tutkimus ja analyysi.

Huomaa, että ennalta arvaamattomien olosuhteiden tai tietyn kurssikysynnän puuttumisen vuoksi emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia opintojaksoja, jotka mainostetaan lukuvuoden alkaessa.

Oppimistulokset

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan YK: n, Maailman kauppajärjestön, Maailmanpankin ja Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön ymmärrystä kansainvälisistä taloudellisista suhteista ja niiden jatkuvasta kehityksestä.

Uramahdollisuudet

Tämä ohjelma soveltuu ammattipätevyyden omaaville asianajajille, jotka haluavat harjoittaa kansainvälistä oikeutta ammattimaisesti, joko asianajotoimistoissa tai baarissa tai ulkomaisten ministeriöiden, muiden ministeriöiden, kansainvälisten järjestöjen tai kansalaisjärjestöjen oikeudellisina neuvonantajina. Se voi myös olla arvoa kaikille, jotka haluavat kehittää uraa diplomatiin tai kansainvälisiin suhteisiin. Viimeaikaiset valmistuneet työskentelevät nyt asianajajien, asianajajien, avustajien, veroneuvojien ja oikeudellisten analyytikoiden parissa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 kunnia-astetta tai sen kansainvälistä vastaavaa laillista.

Voimme myös harkita Yhdistyneen kuningaskunnan 2: 1 arvosanan tai sen kansainvälisen vastineen yhteiskuntatieteellisessä oppiaineessa.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän