LLM kansainvälisessä taloudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kehittäkää maailmanlaajuista laillista urasi Dickson Poon School of Lawistä, joka on yksi maailman johtavista lakikouluista.

Kansainvälinen rahoitus

Nykyään kauppa- ja rahoitusmaailmassa hallitsee globaali kaupankäynti ja vapaa pääoma ja investoinnit. Oikeudellinen käytäntö kehittyy jatkuvasti ja mukautuu uusiin tuotteisiin, uusiin markkinoihin ja uusiin teknologioihin. Taloudellinen innovaatio kukoistaa jatkuvasti laajenevassa rahoitussäännöstössä, mikä johtaa uusien markkinatoimijoiden, uusien rahoitustuotteiden ja uusien kaupankäyntitekniikoiden syntymiseen.

Jotta näitä ilmiöitä voitaisiin käsitteellisesti kuvata, meidän on sovellettava perinteisiä oikeudellisia tekniikoita innovatiivisilla tavoilla ja keksittävä usein uusi oikeudellinen mekanismi, joka sopii paremmin maailmanlaajuiseen taloudelliseen todellisuuteen. Tämä edellyttää, että asianajajat käyttävät lukuisia oikeudellisia lähteitä - kotimaisia, kansainvälisiä ja valtioiden välisiä - sekä tieteenalojen ja taloustieteen oivalluksiin perustuvaa tieteidenvälistä lähestymistapaa.

Tämä lakimestarin tutkinto opetetaan 100% verkossa, mikä tarkoittaa, että voit edetä koulutuksestasi ilman taukoa työstä, ja voit sovittaa opintojasi elämäsi sitoumustenne ympärille. Voit hyötyä King's College Londonin maailmankuulusta opetuksesta missä tahansa maailmassa.

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa taloudellisessa tai kaupallisessa oikeudessa, ja olisi ihanteellinen asianajajille, jotka haluavat parantaa ymmärrystä kauppa- ja rahoitusmaailmasta, jota hallitsevat maailmanlaajuinen kauppa ja pääoman vapaa liikkuvuus investointeja. Olisi myös tärkeää, että rahoi- tuksessa ja liiketoiminnassa työskentelevät ihmiset ovat oikeudellisesti keskittyneet.

Kurssin yksityiskohdat

Kansainvälinen kansainvälinen rahoitus

Ohjelma:

  • Antakaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot ja käsitykset useista rahoitus- ja kauppaoikeudellisista aloista (oikeudelliset käsitteet, arvot, periaatteet ja säännöt) englannin-, eurooppalaisen, kansainvälisen ja kansainvälisen oikeuden näkökulmasta.
  • Varustaa teitä tuntemalla rahoituksen perusperiaatteet ja niiden merkitys yhtiöoikeudelle. Tämä on välttämätöntä kaikille, jotka haluavat jatkaa uransa kansainvälisessä kauppa- ja rahoituslaissa.
  • Tarjoa huippuluokan lähestymistapa kaupallisen realismin ymmärtämiseen, joka vaikuttaa yritysten oikeudellisiin päätöksiin, joita yritysten on tehtävä maailmantaloudessa, ja autamme kehittämään kriittistä tietoisuutta nykyisistä ongelmista useilla rahoitus- ja kauppaoikeuden aloilla.
  • Arvioi kriittisesti nykyaikaisten rahoitusmarkkinoiden toimintaa ja toimintaa kattamalla sekä tekniset että oikeudelliset puolet siitä, miten eri rahoitusvälineet ovat nyt liikkeeseen laskettuja, hallussaan ja kaupankäynnissä.

Se perustuu edistyneimpään oikeudelliseen ajatteluun, joka perustuu suurten oikeusjärjestelmien sekä kansainvälisen ja kansainvälisen oikeuden järjestelmien kokemuksiin. Voit hyötyä Dickson Poon School of Lawin uraauurtavasta kansainvälisestä oikeudellisesta näkökulmasta oikeudellisessa tutkimuksessa ja opetuksessa.

Tutkijoiden huippuosaamisen (Research Excellence Framework 2014) ja yksi maailman kymmenen parhaan koulun joukosta sijoittui ensimmäiseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Akateemikot tarjoavat huippuluokan oikeudellista opetusta älyllisesti tiukassa ja kannustavassa ympäristössä. Hanki oikeustieteen maisterin tutkinto King's College Londonista ja tehosta uramahdollisuuksiasi.

Sisäänpääsyvaatimukset

2: 1 kunnianosoitus tutkinto (tai ulkomailla vastaava) lain tai tutkinnon 70% lain sisältöä, tai Graduate Diploma in Law.

Jos sinulla on korkea 2: 2 (eli 57% -59%) lakisääteinen tai 70-prosenttisesti lakisääteinen tutkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus oikeudessa, hakemuksesi otetaan huomioon.

Ammatillinen kokemus. Tähän ohjelmaan otetaan huomioon hakijat, jotka ovat saavuttaneet 2: 1 tai enemmän ei-oikeustieteellistä tutkintoa (eli rahoitusta tai liiketoimintaa) edellyttäen, että heillä on vähintään 3 vuoden työkokemus oikeudessa (eli ne, jotka työskentelevät laissa) harjoittelijana toimiva asianajaja tai ne, jotka ovat läpäisseet baari-tentin ja työskentelevät harjoittelevana asianajajana). Voidaan myös harkita poikkeuksellisia ehdokkaita, joilla on huomattava työkokemus, joka liittyy läheisesti lakiin, mutta joka ei ole luonteeltaan laillista (esim. Sopimusjohtajat).

Mielipiteitä

Työni on erittäin kiireinen. Matkustan paljon ja minun täytyy myös viettää aikaa kotona perheeni kanssa. Tiesin, että minun piti käydä jongleerausta ja sovittaa kurssi muiden sitoumusten välillä. Olipa kotona tai töissä, pääset kurssille milloin tahansa. Tämä kurssi on suunniteltu siten, että se sopii työhön ja henkilökohtaiseen elämään, minkä vuoksi valitsin sen.

- Salio, kuninkaan opiskelija

Urakehitysmahdollisuudet

Kuningas'sissa pääset johonkin maailman kilpailukykyisimmistä opiskelijaelimistä ja liity siihen tutkinnon suorittaneeseen, jonka jotkut alan johtavat työnantajat etsivät. Dickson Poon School of Lawillä on vahvat yhteydet joihinkin maailman johtaviin lakiasiaintoimistoihin ja kansainvälisiin työnantajiin. King's College LLM: n avulla voit opiskella muiden oikeudellisten ammattilaisten ohella ympäri maailmaa ja parantaa uramahdollisuuksiasi.

Kansainvälinen rahoitus

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Lue lisää

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Näytä vähemmän