LLM kansainvälisessä pankkioikeudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Lainsäädännölliset ja sääntelyn perusrakenteet sekä maailmanlaajuisen rahoituksen perustana olevat perustavanlaatuiset teoreettiset käsitteet ovat olleet perusteellisia muutoksia vuodesta 2008 lähtien. Tämä on vaikuttanut voimakkaasti rahoituslainsäädännön ja käytännön periaatteisiin sekä globaalin rahoituksen toimintaan.

Nämä kehityssuunnat, jotka vaihtelevat jatkuvasti kehittyvistä rahoituskäytännöistä, teknologian vaikutuksesta ja monimutkaisesta sääntelyinfrastruktuurista, ovat luoneet haastavan ympäristön niille, jotka haluavat työskennellä maailmanlaajuisen pankkitoiminnan ja rahoituksen alalla alan johtajien tai poliittisten päättäjien ja sääntelyviranomaisten.

Menestyvä ura nykypäivän globaaleilla markkinoilla edellyttää laajaa ja perusteellista tietoa monimutkaisista ja hienostuneista globaaleista ja kotimaisista rahoituslakeista, säännöksistä ja käytännöistä. Tätä osaamista ei saa kehittää ilman laajaa tutkimusta ja vankkaa ymmärrystä talous- ja sääntelyteorioista, jotka tukevat globaalin rahoituksen toimintaa, joka ulottuu rahoitusteknologian häiritsevään vaikutukseen.

Tämä ohjelma on ihanteellinen niille, jotka menestyvät urallaan laillisessa, kirjanpidossa ja pankkialalla tai jotka haluavat työskennellä sääntelyviranomaisten, keskuspankkien ja muiden julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Valmistuneet sijoittavat itsensä korkeasti koulutetuiksi asiantuntijoiksi ja tuleviksi johtajiksi laajemmalla pankkilain ja rahoituksen alueella.

Ohjelmarakenne

Edinburghin vahvan laki- ja rahoitusosaamisen perusteella tämä kansainvälisten asiantuntijoiden opettama ohjelma tarjoaa monitieteisen tutkimuksen kansainvälisen pankki- ja yritysrahoituksen lakien ja käytäntöjen oikeudellisista ja taloudellisista näkökohdista sekä globaalista finanssisäädöksestä.

Aiemmilla opiskelijoilla on ollut tilaisuus osallistua vierailevien luennoille huippulaatuisista puhujista aina ylimpien sääntelyviranomaisten joukkoon, mukaan lukien Euroopan pankkiviranomaisen johtajat ja vakavaraisuusasetuksen viranomainen, korkeasti arvostetuille lakimiesten professoreille ja erinomaisille taloustieteilijöille.

Ohjelma keskittyy:

 • tieteidenvälinen analyysi kansainvälisestä rahoituksesta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, EU: ssa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.
 • yksityisoikeudellisen infrastruktuurin ja siihen liittyvien asiakirjojen keskeinen rooli maailmanlaajuisen pankkitoiminnan ja erityisesti kansainvälisten rahoitustoimien tukena; ja
 • asianajajien roolit rajat ylittävien pankki- ja yritysrahoitusten järjestämisessä.

Huomaa, että ennalta arvaamattomien olosuhteiden tai tietyn kurssikysynnän puuttumisen vuoksi emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia opintojaksoja, jotka mainostetaan lukuvuoden alkaessa.

Uramahdollisuudet

Aiemmin valmistuneet ovat liittyneet tai edistyneet pitkälle urallaan suuren globaalin pankin, maailmanlaajuisten lakimiesten, sääntelyvirastojen, keskuspankkien, yksityisen sektorin konsulttiyritysten, FinTechin operaattoreiden, pääomasijoittajien ja pääomasijoitusyhtiöiden, omaisuudenhoitoyhtiöiden, sääntöjenmukaisuuden ja kirjanpitoyritysten kanssa. ja muut julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiot.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa vähintään 2: 1 honors-tutkinto tai sen kansainvälinen equivalent, lailla, rahoituksella, kirjanpidolla, johtamisella tai liiketoimintaopinnoilla.

Pohdimme myös ehdokkaita, joilla on Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 tutkinto tai kansainvälinen vastaava, toisessa oppiaineessa, jos he voivat osoittaa aikaisempia korkeatasoisia opintoja tai kokemuksia lain ja rahoituksen sääntelyn aiheista.

Muitakin pätevyyksiisi ja työkokemustasi pidetään myös osana hakemustasi.

Ohjelma on kilpailukykyinen. Vähimmäisvaatimusten täyttäminen ei takaa opiskelutarjontaa.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

 • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration

  • UKVI-luettelo enemmistöä englanninkielisistä maista
 • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
 • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
 • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
 • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
 • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän