LLM kansainvälisessä oikeudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Tämä suosittu ohjelma tarjoaa sinulle hyvän perustan kansainvälisen oikeusjärjestelmän ja kansainvälisten suhteiden perustalle. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa erikoistuneita kursseja henkilökohtaisten etujen ja uramahdollisuuksien mukaan ja soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat erikoistua kansainvälisen julkisoikeuden alalla.

Ohjelmarakenne

Sinun on suoritettava 180 opintopistettä - 60 opintopistettä otetaan pakolliseen väitöskirjaan ja jäljelle jäävät 120 opintopistettä opitaan kurssilla.

Kurssit johtavat Edinburgh Law Schoolin akateemisen yhteisön jäseniä, jotka ovat johtajia omalla alallaan. Sinun on valmistauduttava etukäteen lukemalla vaaditut materiaalit ja pohtimalla niistä keskusteltavista asioista ja osallistumalla luokkiin arvioidaan.

Väitöskirjassa sinulla on ohjaaja, josta voi odottaa opastusta ja tukea, mutta väitöskirjan tarkoitus on antaa sinun itsenäisesti suunnitella ja suorittaa tutkimus ja analyysi.

Huomaa, että ennalta arvaamattomien olosuhteiden tai tietyn kurssikysynnän puuttumisen vuoksi emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia opintojaksoja, jotka mainostetaan lukuvuoden alkaessa.

Oppimistulokset

Tämän ohjelman loppuun mennessä sinun olisi pitänyt hankkia kansainvälisemmän oikeusjärjestelmän, kansainvälisen lainvalmistumisprosessin, kansainvälisen oikeuden erilaiset tehtävät nyky-yhteiskunnassa, erilaiset lähestymistavat aiheeseen ja perehtyä tutkimusmateriaaleihin ja menetelmiä.

Uramahdollisuudet

Tämä ohjelma soveltuu ammattipätevyyden omaaville asianajajille, jotka haluavat harjoittaa kansainvälistä oikeutta ammattimaisesti, joko asianajotoimistoissa tai baarissa tai ulkomaisten ministeriöiden, muiden ministeriöiden, kansainvälisten järjestöjen tai kansalaisjärjestöjen oikeudellisina neuvonantajina.

Se voi myös olla arvoa kaikille, jotka haluavat kehittää uraa diplomatiin tai kansainvälisiin suhteisiin. Viimeaikaiset tutkinnon suorittajat työskentelevät nyt solicitors, asianajajien, asianajajien, paralegals ja erilaisissa oikeudellisissa tehtävissä organisaatioille, kuten YK: n korkein oikeus, kansainvälinen rikostuomioistuin, HSBC, Skyscanner ja terveysministeriö.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 kunnia-astetta tai sen kansainvälistä vastaavaa laillista.

Voimme myös harkita Yhdistyneen kuningaskunnan 2: 1 arvosanan tai sen kansainvälisen vastineen yhteiskuntatieteellisessä oppiaineessa.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän