LLM kansainvälisessä laissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

"Kuvittele kaikki ihmiset, jakaen koko maailman ... Saatat sanoa, että olen unelmoija, mutta en ole ainoa ..." (John Lennon). Kansainvälinen oikeus ei ole unelma eikä unelmoittajia.

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen sekoitus varmistaaksemme tavoitteidemme toteutumisen tiedon levittämisen ja akateemisten, oikeudellisten ja käytännön taitojen koulutuksen alalla. Näiden parametrien rajoissa ohjelma tarjoaa jonkin verran joustavuutta valittavissa olevilla kursseilla. Pro gradu -tutkielman ansiosta voit viettää huomattavasti aikaa valitsemasi aiheen tutkimiseen kokeneen työntekijän valvonnassa.

Miksi tutkia tätä ohjelmaa Groningenissa?

Ohjelman perusajatuksena on, että opiskelijat oppivat eniten aktiivisesta työskentelystä kansainvälisen oikeuden aiheiden parissa. Luennot ovat hyödyllinen opetusmuoto, mutta suuri osa työstä tehdään tutkimalla kansainvälisen oikeuden asiaankuuluvia kysymyksiä käytännössä ja luennoitsijoiden ja opiskelijoiden sekä opiskelijoiden välisessä kriittisessä vuorovaikutuksessa. Ohjelma sopii äskettäin valmistuneille lakimiehille sekä nuorille ammattilaisille, jotka työskentelevät yksityisissä käytännöissä tai julkisella sektorilla.

Ohjelmoida

Vuosi 1

Kurssit

 • Kansainvälinen ihmisoikeuslaki (6 EY)
 • Kansainvälinen institutionaalinen oikeus (6 EY)
 • Kehittynyt kansainvälinen oikeus (6 EY)
 • Kansainvälisten riitojen ratkaiseminen (6 EY)
 • YK: n rauhanturvaaminen ja rauhan täytäntöönpano (6 EY)
 • Kansainvälinen humanitaarinen oikeus (6 EY, valinnainen)
 • Kansainvälinen oikeus käytännössä (6 EY)
 • Pakolais- ja turvapaikkalaki (6 EY, valinnainen)
 • Pro gradu (18 EC)
 • Kansainvälinen kauppa- ja kehityslaki (6 EY, valinnainen)
 • Sijoitus- ja kansainvälinen oikeus (6 EY, valinnainen)

Opiskella ulkomailla

 • Opiskelu ulkomailla on vapaaehtoista

Sisäänpääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset

Erityisvaatimukset Lisää tietoa
arvosanan keskiarvo Sen lisäksi, että vastaanottolautakunta toimittaa tekstikirjoituksia ja tutkintotodistuksia, opiskelijoilla tulisi olla vastaava vähintään GPA (astepistemäärä) 7/10 (hollantilainen asteikko).
tiedon vähimmäisvaatimus Perustiedot kansainvälisestä julkisoikeudesta, samalla tasolla kuin kurssilla kansainvälinen julkisoikeus ja perustiedot eurooppalaisesta oikeudesta
kielitesti

Englannin kielen äidinkielenään olevat henkilöt voivat pyytää vapautusta todisteista pätevyydestään. Muuten sinun on todistettava englannin kielen taito:

 • TOEFL: 100 (kaikkien osioiden on oltava vähintään 21; kirjoitusosien on oltava vähintään 23)
 • IELTS: 7 (kaikkien osien on oltava vähintään 6,0; kirjoitusosien on oltava vähintään 6,5)
 • Cambridge C2 -pätevyys (CPE, Cambridge-todistus englanniksi);
 • Cambridge C1 Advanced (CAE, Cambridge -sertifikaatti edistyneestä englannista)
 • Hakijat, jotka suorittavat / ovat suorittaneet englannin opetetun kandidaattiohjelman Hollannin tutkimusyliopistossa, voidaan vapauttaa englannin kielen pätevyyskokeen suorittamisesta.

Testipisteet eivät voi olla yli kaksi vuotta vanhempia.

aiempi koulutus LLB tai vastaava
viitekirje Hakijoiden on toimitettava yksi viitekirje akateemisesta erotuomarista, jolla on yksityiskohtaiset tiedot heidän akateemisesta kirjastostaan.
kirjallinen pyyntö Hakijoiden on lähetettävä motivaatiokirje (enintään 650 sanaa). Hakijoiden tulee itse kirjoittaa kirje; (virallista) käännöstä ei saa toimittaa.
muut pääsyvaatimukset Ansioluettelo

Hakemusten määräajat

Opiskelijan tyyppi Takaraja Aloita kurssi
Hollantilaiset opiskelijat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020
EU / EEA-opiskelijat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020
EU: n ulkopuoliset / ETA-maat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020

Lukukausimaksut

kansalaisuus vuosi Maksu Ohjelmalomake
EU / ETA 2019-2020 2083 euroa täysaikainen
EU / ETA 2019-2020 14650 euroa täysaikainen
EU / ETA 2020-2021 2143 euroa täysaikainen

Työmahdollisuudet

Mahdollisuuksia on kansainvälisten järjestöjen tai ulkoministeriöiden juridisissa osastoissa, mutta myös monissa kansallisissa hallituslaitoksissa ja ministeriöissä, hallitustenvälisissä ja kansalaisjärjestöissä, kansainvälisesti toimivissa yrityksissä ja akateemisissa instituutioissa, olipa kyse sitten kaupan alalla

tutkimus

Tiedekunnan tutkimus suoritetaan Groningenin lakien ja hallintotavan keskuksen alaisuudessa, johon kaikki tiedekunnan laitokset osallistuvat. Aina kun mahdollista, opettajat käyttävät tätä tutkimusta ja ottavat sen mukaan opetettaville kursseille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lue lisää

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Näytä vähemmän
Groningen , Leeuwarden + 1 Lisää Vähemmän