LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssin yhteenveto

Tämä kurssi tasapainottaa parasta tiukkaa ja perinteistä oikeudellista koulutusta nykyajan näkökulmasta. Erikoisalamme käsittelevät nykypäivän tärkeimpiä liiketoiminta- ja oikeudellisia haasteita, kuten kaupallisten suhteiden tutkimista kansainvälisellä areenalla, sähköisen kaupankäynnin roolia ja vaikutuksia sekä kansainvälisen kauppaoikeuden asteittaista yhdenmukaistamista.

Tämä Mestari ei ole pelkästään siitä, mitä opit luokkahuoneessa, vaan myös todellisesta käytännöstä globalisaation ja kansainvälisen kaupan nykyisessä maailmassa. Siksi LLM tarjoaa vahvan akateemisen ulottuvuuden lisäksi keskittyneen, todellisuuteen suuntautuvan oikeudellisen koulutuksen.

Kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää vahvoja akateemisia ja käytännön taitoja erittäin kilpailukykyisellä ja älyllisesti tyydyttävällä alueella. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tulevat kaupallisesta oikeudesta, kansainvälisestä liiketoiminnasta, johtamisesta tai taloustieteestä. Sinulla on mahdollisuus tutkia omia ideoita, saada tietoa ja parantaa siirrettäviä taitoja tukevassa ympäristössä. Voit hyötyä vahvasta vierailevien puhujien ohjelmasta, erinomaisista online-materiaaleista ja oppimisresursseista, laadukkaasta opetuksesta sekä ammattimaisesta ja käytännöllisestä keskittymisestä osastolle, jolla on vahva tutkimusprofiili.

Kurssin rakenne

Seuraavat moduulit viittaavat siihen, mitä opit tällä kurssilla.

Kansainvälisen kaupallisen oikeuden opiskelijat voivat myös suorittaa yhden vapaan valinnan LLM-moduulin kokopäiväisen opiskelujakson lukukaudella (tai kaksi osa-aikaisesti) mistä tahansa muusta kurssista sellaisilla aloilla kuin riitojenratkaisu, yritysrahoitus, kansainvälinen oikeus ja viihdelaki.

Huomaa, että optiomoduulit riippuvat opiskelijan kysynnästä ja henkilöstön saatavuudesta, joten kaikkia moduuleja ei voi tarjota lukuvuonna.Core-moduulit

 • Väitöskirja
 • Perustukset kansainvälisessä kauppaoikeudessa
Optiomoduulit
 • Tavaroiden kuljetus
 • Yritysten yhteiskuntavastuuasiat liiketoiminnassa ja oikeudessa
 • Kansainvälinen verotuslaki
 • Kansainvälisen myynnin laki
 • Sähköisen kaupankäynnin oikeudelliset näkökohdat
 • Monikansalliset yhtiöt ja suorat sijoitukset
 • Henkinen omaisuus
 • Kansainvälinen talouslaki
 • Kansainvälinen pankkilaki ja asetus

Sisäänpääsyvaatimukset

Tavallisesti oletetaan, että sinulla on joko hyvä toisen luokan palkinto (tai vastaava) oikeustieteellinen tai ylemmän toisen asteen ei-oikeustieteellinen tutkinto, jolla on osoitettu laillinen etu (tämä voi olla tukiselvityksen kautta).

Sinua pidetään myös ilman vakiintunutta pätevyyttä edellyttäen, että olet riittävästi motivoitunut opiskelemaan tehokkaasti maisteriohjelmassa ja / tai sinulla on ollut merkittävä määrä kokemusta.

Jos ensimmäinen kieli ei ole englanti, tarvitset IELTS-pistemäärän 6,5, jossa kussakin osassa on 6,0 tai vastaava.

TyöpaikatUrapolku

Modaaliopiskelijamme jatkaa (tai palaa) ammatilliseen juridiseen uraan Isossa-Britanniassa tai merentakaisissa lakiasiaintoimistoissa, melko usein siviilioikeudellisessa tuomioistuimessa, vuorovaikutuksessa Englannin yleisen lain kanssa sellaisilla aloilla kuin lähetys- tai myyntiriidat. Muut opiskelijat jatkavat opiskelemaan solicitoriksi tai barristeriksi Iso-Britanniassa tai ulkomailla.

Kansainvälisen kauppaoikeuden LLM-pätevyys antaa myös valmistuneille mahdollisuuden työskennellä oikeudellisessa yhteydenpidossa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, etenkin niissä, jotka osallistuvat kansainväliseen tavaroiden ja palvelujen tarjoamiseen. Yhteistyökumppanina tutkinnon suorittava työntekijä pystyy arvioimaan epävirallisesti oikeudellista riskiä ja antamaan neuvoja ja ottamaan oikeudellista neuvontaa asiantuntija-asianajajilta heidän yrityksensä puolesta.Uraohjauskeskus

Työurakehityskeskuksemme on juuri valittu Best University Careers Service -palkinnoksi National Undergraduate Employment-palkinnoissa vuonna 2017.

Kasvava verkosto, jossa on yli 3 000 työnantajaa ympäri maailmaa ja joukko kokeneita urakonsultteja, olemme täällä auttaaksemme sinua menestymään.

Vuosina 2015–16 autoimme yli 1500 opiskelijaa löytämään työharjoittelua useilla eri aloilla, ja 250 työnantajaa osallistui 14 kampuksen ammattitaitoon ja uramessuille.

Westminsterin opiskelijana pääset käyttämään palveluitamme koko opintojen aikana ja sen jälkeen, kun olet valmistunut.

Me voimme auttaa sinua:

 • löytää kurssiin liittyviä työharjoituksia
 • löytää osa-aikaisia / loma-, sijoitus- ja jatko-töitä, mukaan lukien vapaaehtoinen kokemus,
 • löytää kansainvälisiä mahdollisuuksia parantaa työllistettävyyttäsi,
 • markkinoida itseäsi tehokkaasti työnantajille,
 • kirjoita parempia ansioluetteloita ja hakemuslomakkeita,
 • kehittää haastattelua ja yritystuntemusta
 • suunnittele urasi urasi konsulttien kanssa,
 • tavata työnantajia ja tutkia uramahdollisuuksiane työnantajamme messuilla, uran esityksiä ja verkostoitumistapahtumia ympäri vuoden.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lue lisää

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Näytä vähemmän