LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ohjelman yleiskuvaus

Kansainvälisen kaupallisen oikeuden ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa intensiivistä tutkimusta erikoistuneista kansainvälisistä ja kaupallisista aiheista. Kansainvälisen oikeuden yksiköt voidaan valita kansainvälisen yksityisoikeuden aiheista, ja kauppaoikeudellisiin yksiköihin sisältyy kansainvälinen elementti, kuten kansainvälinen kauppa. Ohjelma houkuttelee sekä Iso-Britannian ulkopuolelta tulevia opiskelijoita että opiskelijoita, jotka haluavat yhdistää erikoistumisalueensa.

Laki- ja yritystutkimuskeskuksemme osoittaa laajan kriittisen stipendin, opetuksen ja julkisen sitoutumisen yritystoimintaan sekä omistautumisen edistyneelle ja innovatiiviselle ajattelulle.

Tarjoamme jännittävän ja innostavan jatkotutkinto-ohjelman, joka jokainen valmistaa sinut monenlaiseen uraan. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan lakia perustutkinnon tason ulkopuolella ja haluat kehittää analyyttisiä, tutkimus- ja oikeudellisia kirjoitustaitojasi, Bristolin LLM on haastava ja palkitseva kokemus. Meillä on suuri ja elinvoimainen kansainvälinen yhteisö, ja LLM-opiskelijamme hyötyvät pienikokoisista luokista, joita maailmankuulut asiantuntijat opettavat.

LLM-ohjelmasi tarjoavat sinulle mahdollisuuden erikoistua tietylle alueelle, mutta voit myös valita laajemman ja yleisemmän yksikkövalikoiman. Kaikissa tapauksissa sinua rohkaistaan tutkimaan valitsemiasi lakialueita syvemmälle. Sinulla on mahdollisuus nähdä, kuinka nämä oikeudelliset kentät toimivat erilaisissa tilanteissa, ottaen huomioon asiaan liittyvät kysymykset teoreettisesti ja käytännöllisesti sekä monista näkökulmista.

Ohjelmarakenne

Sinulla on neljä yksikköä (yhteensä 120 opintopistettä, 30 opintopistettä molemmat) ja pakollinen väitöskirja (60 opintopistettä). Sinulla on mahdollisuus ottaa kolme erikoistunutta kansainvälisen kauppaoikeuden yksikköä ja yksi yksikkö mistä tahansa muusta LLM-ohjelmastamme.

Poistu palkinnoista

Kaikkien opetettujen maisteriohjelmien, ellei senaatti ole sitä vapauttanut, on annettava opiskelijoille mahdollisuus poistua ohjelmasta jatkotutkinto tai todistus.

Jatkotutkinto saadaan, kun opiskelijan on suoritettava menestyksekkäästi 120 opintopistettä, joista 90 on oltava tasolla M / 7.

Jatkotutkinto saadaan, kun opiskelijan on onnistuneesti suorittanut 60 opintopistettä, joista 40 on oltava tasolla M / 7.

Tutkintoluokitukset:

Palkinnot ansioilla tai erotteluilla ovat sallittuja jatkotutkintoon kuuluville mestarille, tutkintotodistuksille ja todistuksille, jos nämä nimitetään nimenomaisesti lähtötason tutkintoiksi. Palkinnot ansioilla tai erotteluilla eivät ole sallittuja palkinnoista, joissa opiskelijoiden on poistuttava ohjelmasta akateemisin perustein. Merit- tai Erottelukilpailu voidaan poistua palkkioista, jos poikkeukselliset olosuhteet estävät opiskelijoita suorittamasta suunnitellun palkinnon.

Palkinto luokitellaan lopulliseen ohjelmamerkkiin nähden seuraavasti:

Palkinto tunnustuksella *: vähintään 65/100 opetetusta komponentista kokonaisuudessaan ja master-palkintojen osalta vähintään 70/100 opinnäytetyöstä. ** Tiedekunnilla on harkintavalta nostaa näitä kynnysarvoja.

Palkinto Merit *: vähintään 60/100 opetetusta komponentista kokonaisuudessaan ja master-palkintojen osalta vähintään 60/100 opinnäytetyöstä. Tiedekunnilla on edelleen harkintavalta nostaa näitä kynnysarvoja.

* Oikeustieteen maisterillä on erilliset määräykset palkinnon ja ansioiden myöntämisestä.
** Erottelun myöntämiseksi teknillinen tiedekunta vaatii vähintään 70 sadasta opetetusta komponentista kokonaisuudessaan ja päälliköiden palkintojen osalta vähintään 70/100 opinnäytetyöstä.

Tutkintotodistukset:

Kaikkien opetettujen maisteriohjelmien, ellei senaatti ole myöntänyt poikkeusta, on annettava opiskelijoille mahdollisuus valita lähdön jatkotutkinto- tai todistusvaiheessa.

Jatkotutkinto saadaan, kun opiskelijan on suoritettava menestyksekkäästi 120 opintopistettä, joista 90 on oltava tasolla M / 7.

Jatkotutkinto saadaan, kun opiskelijan on onnistuneesti suorittanut 60 opintopistettä, joista 40 on oltava tasolla M / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Sisäänpääsyvaatimukset

Ylemmän luokan ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut on oikeustieteen tai riittävän lakikomponentin tutkinto. Vastaavien pätevyyksien omaavien kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava koetuloksistaan kopio (tämän olisi oltava virallinen englanninkielinen käännös, jos alkuperäinen ei ole englanniksi).

Tunnistettua aikaisempaa oppimista ei tällä hetkellä hyväksytä. Aikaisempaa tai ammatillista kokemusta ei vaadita.

Englannin kielivaatimukset

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun on täytettävä tämä profiilitaso:

Profiili B

Sinun on saavutettava vaaditut englanninkieliset tasot saadaksesi valitsemasi kurssin / ohjelman paikka.

Eri kurssit / ohjelmat tarvitsevat erityyppiset kielitaidot. Kutsumme näitä taitotasoja profiileiksi. Valitun kurssin / ohjelman profiili näkyy kurssin / ohjelman sivulla.

Testit ja tasot, jotka sinun on saavutettava vaatimusten täyttämiseksi, ovat jokaisella profiilisivulla.

Englannin kielen taitokokeet olisi pitänyt suorittaa kahden vuoden kuluessa ohjelman / kurssin alkamispäivästä.

Työpaikat

Tämä ohjelma tarjoaa vankan perustan monelle uralle. Se on arvo kaikille opiskelijoille, jotka haluavat siirtyä lakimiesten ammatteihin, etenkin kaupallisissa lakitoimistoissa, mukaan lukien suuret lakiasiaintoimistot, joilla on kansainvälisiä asiakkaita. Ohjelma antaa myös kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden saada tarvittava pätevyys siirtyäkseen oikeuslaitoksen koulutukseen, esimerkiksi Thaimaasta tuleville opiskelijoille. Valmistuneet voivat myös halutessaan työskennellä yrityksen lakimiehenä tai useiden sääntely- tai kansalaisjärjestöjen kanssa.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille