LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelma on erityisen houkutteleva oikeustieteen jatko-opiskelijoille, jotka haluavat kehittää erikoistumista kauppaoikeuteen, ja erityisesti kykyä ymmärtää ja soveltaa kauppaoikeutta monen oikeusalueen tilanteissa. Ohjelma parantaa tutkinnon suorittaneiden, lakimiehillä uraa aloittavien, kaupallisten yksiköiden lakineuvojien ja mahdollisten lakimiesten uramahdollisuuksia.

Yleiskatsaus

Miksi valita kansainvälisen kauppaoikeuden LLM

Law School

Oikeustieteiden korkeakoulu on taiteiden, humanististen ja yhteiskuntatieteiden tiedekunnan osasto. Se sijaitsee säätiörakennuksen pohjakerroksessa.

Oikeustieteellisellä tiedekunnalla on myös pitkät perinteet sitoutua kehittämään opiskelijoiden siirrettäviä taitoja sellaisten hankkeiden kautta kuin Advanced Lawyering ja Moot Court sekä huippuluokan ydinmoduuleilla, kuten vaihtoehtoinen riidanratkaisu. Kaikki nämä aloitteet edistävät kokonaiskuvan kokonaisvaltaista ajattelua ja voivat nimenomaisesti parantaa opiskelijoiden pehmeitä taitoja, kuten ongelmanratkaisu, päätöksenteko, viestintä, ryhmätyö, suunnittelu, kriittinen ajattelu ja ihmissuhdetaidot. Yhdessä pakollisen kliinisen koulutuksen aloitteidemme kanssa ne tarjoavat integroivan impulssin - edistävät yhtenäisyyden tunnetta tiettyjen opinto-ohjelmien välillä ja auttavat opiskelijoita ymmärtämään, miten heidän oppimisensa soveltuu tietyissä tilanteissa. Siksi ei ole yllättävää, että tutkinnon suorittaneet ovat päätyneet kumppaneiksi suurissa asianajotoimistoissa, kumppaneina suurissa kirjanpitoyrityksissä, baarissa, johtotehtävissä ministeriöissä, kansalaisjärjestöissä, EU: ssa, korkeakouluissa ja yksityisessä teollisuudessa.

Jatko-opiskelijat hyötyvät myös tästä tutkimusosaamisesta riippumatta siitä, päättävätkö he ilmoittautua yleiseen LLM- tai erikoistuneeseen LLM: ään (LLM International Commercial Law, Human Rights in Criminal Justice tai European and Comparative Law) tai suorittavatko jatko-tutkinnon osana merkittävää opiskelijoiden tohtorikoortti.

Koulu on myös vahvasti sitoutunut työskentelemään lakimiehen, ministeriöiden, kansalaisjärjestöjen ja muiden asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa kaikilla lakialoilla. Olemme kehittäneet erityisen vahvat työsuhteet An Garda Síochánan ja Revenue Commissionersin toimiston kanssa. Olemme myös edistäneet vahvoja kansainvälisiä yhteyksiä, ja opiskelijoillemme on mahdollista suorittaa harjoittelujaksoja Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Opiskelijamme voivat myös viettää koko lukuvuoden eurooppalaisessa yliopistossa Maltalla, Kyproksessa, Kreikassa, Italiassa ja Alankomaissa. Meillä on myös yhteyksiä Saksan, Ranskan ja Espanjan yliopistoihin, joissa aineita opetetaan äidinkielen kautta. Lakikoulussa on erittäin elinvoimainen kansainvälinen opiskelijakunta. Äskettäinen kansainvälinen opiskelijakysely, johon osallistui yli 5000 kansainvälistä opiskelijaa, jotka opiskelevat tällä hetkellä Irlannin seitsemässä yliopistossa, äänesti UL : n ykkösyliopistona parhaan opiskelijakokemuksen, parhaan opiskelijatuen ja lämpimimmän vastaanoton tarjoamiseksi Irlannissa. EU: n komission viimeisimpien tilastojen mukaan UL on myös 100 parhaan Erasmus-isäntäyliopiston joukossa.

Miksi valita kansainvälisen kauppaoikeuden LLM?

Kansainvälisen kauppaoikeuden LLM on ollut alusta asti erittäin menestyvä UL ohjelma, ja keskimäärin yli 88% valmistuneista löytää työtä vuoden kuluessa valmistumisesta. Ohjelma on erityisen houkutteleva oikeustieteen jatko-opiskelijoille, jotka haluavat kehittää erikoistumista kauppaoikeuteen, ja erityisesti kykyä ymmärtää ja soveltaa kauppaoikeutta monen oikeusalueen tilanteissa.

Kansainvälisen kauppaoikeuden LLM upottaa jatko-opiskelijan yksityiskohtaisempiin kauppaoikeuden näkökohtiin sekä laajalti sovellettavan oikeudellisen tutkimuksen ja muiden siirrettävien taitojen kehittämiseen. Painopiste on niillä oikeuden aloilla, kuten luotto-, turvallisuus-, immateriaalioikeus- ja kilpailulaki, jotka ovat kriittisiä minkä tahansa kaupallisen yrityksen toiminnalle nykymaailmassa. Ohjelmassa otetaan huomioon myös kaupan lisääntyvä kansainvälistyminen globaalin kilpailulain ja kansainvälisten kauppajärjestöjen moduulien kanssa. Tämä ohjelman kansainvälinen painopiste tarjoaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden löytää työtä, ei vain Irlannissa, mutta monilla muilla lainkäyttöalueilla.

Valitse laaja valikoima moduuleja, mukaan lukien:<UL>

Kansainvälisten kauppajärjestöjen lakiKansainvälisten liikeyhdistysten laki / hallinnointiMaailmanlaajuinen kilpailulakiHenkisen omaisuuden kansainvälinen suojaTerrorismin vastainen laki ja kansainvälinen liiketoimintaUL>

Ohjelman sisältö

Tämä tutkinto voidaan suorittaa kokopäiväisesti, kaksitoista kuukautta tai osa-aikaisesti kaksikymmentäneljä kuukautta. Kokopäiväiset opiskelijat suorittavat ohjelman kahdentoista kuukauden ajan ottamalla neljä moduulia sekä syksyn että kevään lukukausina, ennen kuin suorittavat väitöskirjan kesälukukauden aikana. Osa-aikaiset opiskelijat suorittavat ohjelman 24 kuukauden aikana ottamalla kaksi moduulia kunkin vuoden syksyn ja kevään lukukausina ennen väitöskirjan suorittamista toisen vuoden kesälukukaudella. Kunkin lukukauden moduulivalinta tehdään sopimuksella kurssinjohtajan kanssa.

Opiskelijan väitöskirjan aihe määritetään kevätlukukauden aikana, jota ohjaa tiedekunnan jäsen ja joka toimitetaan kesälukukauden lopussa.

Lukukausi 1<UL>

LA6001 Advanced Legal Research SkillsLA6031 Kansainvälisten kauppajärjestöjen lakiLM6021 Kansainväliset liikeyhdistyksetLM6011 Kansainväliset liiketapahtumatUL>

Lukukausi 2<UL>

Väitöskirjan menetelmäUL>

3 valittavaa<UL>

LA6032 maailmanlaajuinen kilpailulakiLA6022 Terrorismin vastainen laki ja kansainvälinen liiketoimintaLA6112 Immateriaalioikeuksien kansainvälinen suojaLA4062 kansainvälinen työoikeusLA6102 Luotto- ja turvallisuuslakiLA6072 Kansainvälinen vahingonkorvauslainsäädäntö ja liike-elämäUL>

Lukukausi 3<UL>

VäitöskirjaUL>

Jos opiskelija haluaa suorittaa maisterin tutkinnon kahden vuoden osa-aikaisen opiskelujakson aikana, suoritetaan kaksi moduulia kussakin neljässä lukukaudessa ja sen jälkeen 15 000 sanan väitöskirja. Moduulien valinta tapahtuu kurssijohtajan kanssa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tämän maisteriohjelman ilmoittautumiseen vaaditaan toisen asteen oikeustieteen kandidaatin tutkinto (taso 8 - Irlannin kansallinen pätevyysviranomainen). Poikkeuksellisissa olosuhteissa hakija, joka ei voi täyttää perustutkintovaatimusta, voidaan hyväksyä asiaankuuluvan ammattikokemuksen perusteella.

Mitä sisällyttää sovellukseesi<UL>

Tutkintotodistukset ja todistukset.Englannin kielen pätevyys (t), jos englanti ei ole ensimmäinen kieliTodistettu englanninkielinen käännös transkripteistasi / varmenteistasi, jos alkuperäiset transkriptiot ovat muulla kuin englannin kielellä.Kopio syntymätodistuksestasi tai passistasi.UL>

Englannin kielivaatimukset

Hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, on esitettävä todisteet joko aikaisemmasta UL suorittamasta tutkinnon suorittaneesta tutkinnosta englannin kielen kautta tai täytettävä yksi alla olevista kriteereistä (enintään kaksi vuotta ennen hakemusta):

Hyväksyttävät englannin kielen tutkinnot sisältävät seuraavat:<UL>

Ylioppilastutkinnot Euroopan maista, joissa englanniksi ilmoitetaan aihe ja saavutetaan hyväksyttävä taso.Irlannin lopputodistus Englanti - tavallinen taso D tai korkeampi.TOEFL - 580 (paperinen) tai 90 (Internet-pohjainen).IELTS - vähimmäispisteet 6,5 *, vähintään 6 yhdessä komponentissa.Englannin testi englannin ja akateemisille tarkoituksille (ETAPP) - luokka C1.GCE: n O-tason englannin kieli / GCSE-englannin kieli - luokka C tai sitä korkeampi.Cambridge Assessment English –Sertifikaatti englannin kielen taitosta - Grade C / Certificate in Advanced English Grade B.GCE-koelautakunnat - Paikallisten kokeiden Oxfordin edustajisto - C-luokka / Cambridgen paikallisten kokeiden syndikaatti - Koulutodistuskortti 1-6 / Lontoon yliopiston sisäänkäynti- ja koetenttineuvosto - Koulutodistus 1-6.UL>

Tulokset muissa kuin yllä luetelluissa kokeissa voidaan hyväksyä myös vastaaviksi englanninkielisiä vaatimuksiamme. Ota yhteyttä kansainväliseen koulutusosastoon saadaksesi neuvoja.

Graduate Profile

LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa houkuttelee opiskelijoita Kiinasta, Saksasta, Intiasta ja monilta muilta lainkäyttöalueilta. Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua kauppaoikeuteen ja kehittää laillista englantia ja kaupallista englantia, jotka hallitsevat kaupan maailmaa. Kansainväliset opiskelijat reagoivat positiivisesti UL ja ohjelmaan.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow.

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow. Näytä vähemmän