LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa ja käytännössä (ONLINE-OPPIMINEN)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Tämän ohjelman tarkoituksena on antaa sinulle syvällisempi käsitys siitä, miten kansainvälinen kauppaoikeus toimii käytännössä, ja erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka heijastavat akateemisen henkilöstön intressejä, kokemusta ja teollisuutta.

Globalisaatio ja teknologian kehitys ovat johtaneet huomattavaan lisääntymiseen tavaroiden ja palveluiden kansainvälisessä kaupassa, kansainvälisissä investoinneissa ja globaalien rahoitusmarkkinoiden kehityksessä. Samanaikaisesti kansainvälisen kaupan maailma on nähnyt merkittävää kasvua kaupallisen toiminnan sääntelyssä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sekä kansainvälisissä oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä. Tämän LLM: n tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään kansainvälistä kontekstia, jossa yritys toimii nykyisin.

Ohjelma keskittyy kansainväliseen kauppaan vaikuttavien kehityshankkeiden oikeudellisiin vastauksiin, sillä asianajajien ja liike-elämän ammattilaisten on yhä enemmän etsittävä kansallisen lainsäädännön ulkopuolisia ratkaisuja löytääkseen kansainvälisille yrityksilleen sopivia ratkaisuja ja mahdollisuuksia.

Ohjelmarakenne

LLM: n kansainvälisen kauppaoikeuden saamiseksi

Opiskelujesi aikana sinulla on myös mahdollisuus opiskella jopa kahta kurssia erilaisista aihealueista, kuten tietotekniikkaoikeudesta, teollis- ja tekijänoikeudesta ja lääketieteellisestä laista.

Huomaa, että valittavissa oleva kurssien valinta voi muuttua.

Oppimistulokset

Kansainvälisen kauppaoikeuden LLM

Kurssit mahdollistavat käytännön ymmärryksen tietyistä toimialoista, markkinoista ja kaupallisista suhteista. Ne auttavat myös laajempaa ja yleisempää käsitystä taustalla olevista aiheista, kuten yhdenmukaistamisesta, sääntelystä ja noudattamisesta.

Ohjelman avulla voit katsoa kyseisen lain teknisen sisällön lisäksi kriittistä ajattelua taustalla olevista ongelmista ja ristiriitaisista ratkaisuista. Kun olet opiskellut ohjelmaa, syntyy ymmärrystä paitsi oikeudellisista asioista, myös eettisistä periaatteista ja sosiaalisesta ja taloudellisesta kontekstista. Tässä painotetaan erityisesti taloudellista ja kaupallista kontekstia.

Uramahdollisuudet

Suurin osa Law Schoolin LLM-ohjelmista online-etäopetuksessa on keski-uralla, ja he työskentelevät usein kansainvälisten rajojen yli. Monet ovat jo vakiinnuttaneet uraansa, mutta haluavat käyttää ohjelmaa lujittamaan ajan kuluessa kertynyttä osaamista ja tietämystä.

Verkko-etäopiskelumme jatko-opiskelijoillemme etenevät useisiin laillisiin ura-alueisiin ja niihin liittyviin oikeudellisiin aloihin, mukaan lukien työ paikallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, valtion oikeudellisissa osastoissa, muissa julkisissa laitoksissa, kansainvälisissä järjestöissä ja korkeakouluissa. Ohjelmat ovat myös ihanteellinen alusta edistykselliselle tutkimukselle.

Joillekin tutkinnon suorittaneille ohjelman onnistunut toteutus johtaa edistämiseen nykyisissä tehtävissä. Toisten tavoitteena on kehittää kokonaan uusi ammatillinen suunta. Ohjelma pyrkii tukemaan oppilaita kumpi tahansa niistä pyrkimyksistä, jotka haluavat kehittää tietämystään ja ymmärrystä lainsäädännöstä, myös hankkimalla siirrettäviä taitoja ja ennen kaikkea kokemusta yhteistyöstä alan johtavien tutkijoiden kanssa ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Verkko-oppimisen verkko-oppimisen profiilia tunnustetaan yliopisto-uralla, joka tarjoaa kansainvälisille ja ei-oikeustieteille tärkeitä tietoresursseja sekä mahdollisuuden järjestää yksittäisiä neuvotteluja etäopiskelijoiden kanssa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 kunnia-astetta tai sen kansainvälistä vastinetta. Sinun tutkinto ei tarvitse olla lain alainen, mutta sen on oltava tunnustetusta korkeakoulusta.

Perehdymme myös muihin pätevyyksisi ja työkokemuksesi osana hakemustasi.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Edinburghin oikeustieteellinen tiedekunta Englannin kielitesti

Edinburghin oikeustieteellinen tiedekunta on yhdessä yliopiston englanninkielisen opetuksen kanssa kehittänyt vaihtoehtoisen englanninkielisen testin hakijoillemme verkko-etäopiskelijoillemme jatko-opiskelijoille vuoden 2017/18 lukuvuonna.

Testi on vaihtoehto yliopiston nykyisin hyväksymille englannin kielitesteille, kuten IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE ja CPE.

Huomaa, että tätä testiä voidaan käyttää vain englannin kielen vaatimusten täyttämiseksi jatko-opinto-ohjelmaan pääsemiseksi etäopetuksessa Edinburghin yliopiston oikeustieteellisessä yliopistossa Edinburghissa.

Hakemusten määräajat

  • Ohjelman aloituspäivä: 14. tammikuuta 2019
  • Hakuaika päättyy: 13. marraskuuta 2018

Suosittelemme, että lähetät valmiin hakemuksen mahdollisimman pian, varsinkin jos haet rahoitusta tai tarvitset viisumin. Voimme harkita myöhästyneitä hakemuksia, jos meillä on paikkoja.

Seuraamme sovellusnumeroita huolellisesti, jotta pystymme sopeutumaan kaikkiin, jotka saavat tarjouksia. Sen vuoksi voi olla tarpeen sulkea ohjelma aikaisemmin kuin julkaistut määräajat. Jos näin on, annamme neljän viikon varoitusilmoituksen.

Miten hakea

Sinun on lähetettävä viite hakemuksestasi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän