LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa (valinnainen ammatillinen sijoitus)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miksi opiskella tätä ohjelmaa?

LLM International Business Law on opiskelijoiden käytettävissä sekä oikeudellisesta että muusta lainsäädännöstä. Opiskelijamme ovat olleet tyypillisesti lainvalmistuneita, yritystutkintoja, lakimiehiä ja kaupallisilla aloilla työskenteleviä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Teollisuuden sisällä kansainvälinen liiketoimintaoikeus on nopeasti muuttuva ja yhä monimutkaisempi alue.

Tämä jatko-opintojakso tarjoaa opiskelijoille analyyttisiä ja heijastavia taitoja ja asiantuntemusta kansainvälisessä liiketoiminnassa. Se tarjoaa oppimiskokemuksen, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää akateemista kykyään ja parantaa heidän suorituskykyään työssä ja kehittää edelleen uramahdollisuuksiaan. Se tarjoaa menestyneelle hakijalle kansainvälisen kauppaoikeuden tunnustetun jatko-tutkinnon.

Kurssin keskeinen piirre on se, että kansainvälisen kaupallisen välimiesmenettelyn ja kansainvälisen kaupallisen sovittelun moduuleja tarjotaan, mikä voi johtaa ylimääräisiin tutkintoihin.

Opiskelijat, jotka ovat rekisteröityneet LLM: ään kansainvälisessä kauppaoikeudessa ammatillisella sijoittelulla ja jotka onnistuneesti varmistavat sijoittelun, etenevät toiseen vuoteen. Tämä antaa opiskelijoille käytännön kokemusta liiketoiminnasta liiketoimintaan liittyvässä ympäristössä.

Opiskelijat, jotka ovat rekisteröityneet LLM: ään kansainvälisessä kauppaoikeudessa ammatillisella sijoittamisella, varmistavat ammatillisen sijoitusmoduulin ja suorittavat sen menestyksekkäästi toisen vuoden aikana.

Pakolliset moduulit

 • Väitöskirja
 • Advanced Legal Systems
 • WTO: n laki ja politiikka
 • Kansainvälinen kaupallinen välimiesmenettely
 • Kansainvälinen kaupallinen riita

Plus kaksi valinnaista moduulia

(Joidenkin numeroiden mukaan)

 • EU: n yhtenäismarkkinalaki
 • Kansainvälinen immateriaalioikeus
 • Pankki- ja rahoituspalvelujen asetus
 • Riippumaton tutkimushanke
 • Kansainvälinen yritysjohtaminen
 • Kansainvälinen kaupallinen sovittelu
 • EU: n kauppaoikeus ja -politiikka

Oppimisympäristö

Online-opiskelijoille opetus ja oppiminen tapahtuu pääasiassa viikoittaisten synkronisten ja asynkronisten verkko-työpajojen kautta. Kampuksella toimivia opiskelijoita varten järjestetään viikoittaisia työpajoja keskiviikkoisin. Oppimisetos on hyödyntää monipuolisen opiskelijaryhmän valikoimaa ja kokemusta

Laaja e-lain kirjastomme tarjoaa pääsyn moniin oikeudellisiin ja akateemisiin lähteisiin toimivallasta ja sen ulkopuolella.

Kurssia tukee yliopiston web-pohjainen Blackboard-laitos, jossa on tieto- ja viestintätekniikka. Yliopisto hyväksyy laajat sähköiset oikeudelliset tietokannat ja lehdet, kun taas kaikki opiskelijat ovat rekisteröityneitä käyttäjiä UCLanin verkossa, jossa on erillinen verkkotila etäkäyttöön.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Ammattikorkeakoulututkinto, jonka palkinnot ovat alemman toisen asteen tai sitä korkeamman tason tai ammatillisen pätevyyden katsottua vastaavaksi.
 • Muita pätevyyksiä tai erityiskoulutusta ja / tai kokemusta voidaan myös harkita, jos hakija pystyy osoittamaan soveltuvuutensa kurssiin ja toimittamaan tarvittaessa todisteita.
 • Jos englanti ei ole hakijan ensimmäinen kieli kuin IELTSin 6,5-pistemäärä (ilman yksittäistä komponenttia alle 6,0) tai vastaava.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... Lue lisää

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Näytä vähemmän