Kansainvälisen kaupallisen välimiesmenettelyn korkeakoulututkinnon tarkoituksena on yhdistää vankka akateeminen säätiö, harjoittelukokemus, jossa jokainen opiskelija saa kokemusta pilkkaavasta kansainvälisestä välimiesmenettelystä, menetelmän tarkastelusta ja käytännöistä neuvottelu- ja sovitteluprosesseissa sekä opiskelijoille tarpeeksi valinnaisia pystyä ottamaan valinnaisia ​​istumaan New Yorkin tai Kalifornian pätkikokeesta.

Miksi saada LLM Pepperdine?

Hyväksy NY- tai CA-palkki, kun kohdistat ADR: ään

Riidanratkaisun lisääntyneen käytön myötä useammat kansainväliset asianajajat ja tuomarit valitsevat erikoistumisen neuvotteluihin, välitystoimintaan tai välimiesmenettelyyn ja täyttävät Kalifornian tai New Yorkin oikeudenkäyntikokeiden vaatimukset

Executive-muoto, joka tarjoaa joustavan aikataulun

Yhden viikon, kahden viikonlopun ja perinteisen täyden lukukauden muotoisten kurssien avulla alan ammattilaiset voivat jatkaa ohjelmaa osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti aikataulussaan.

Nyt tarjoaa LLM: n JD Transfer -ohjelmaan

Pepperdine LLM -opiskelijoilla on nyt mahdollisuus hakea JD-ohjelmaa siirto-opiskelijoiksi ottamatta LSAT-opinto-oikeutta.

Summer Legal English Koulutusohjelma

Tämä nelivuotinen koulutusohjelma on suunniteltu vahvistamaan kielitaitoista, kuuntelemalla, lukemalla ja kirjoittamalla muiden kuin äidinkielenään puhuvien taitojen kykyjä ja kokoontuu neljä viikkoa heinäkuussa.

Palkittu riitojenratkaisuopetus

Yhdysvaltain uutisten lisäksi

Käännä teoria käytäntöön

Hanki käytännön kokemusta oppimisesta neuvottelemaan, välittämään ja sovittelemaan. Opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää taitojaan, jotka välittävät todellisia tapauksia kliinisten ja ulkoisten ohjelmien kautta.

Suurin laaja riitojenratkaisuun liittyvä opetussuunnitelma

Pepperdine tarjoaa kattavimman opetussuunnitelman, jossa on yli 50 erilaista riitojenratkaisukurssia todistuksen, Mastersin ja LLM: n osalta riitojenratkaisuohjelmissa, mukaan lukien useat riitojenratkaisuklinikat ja externships.

Apurahat

Straus-instituutti on perinteisesti tarjonnut anteliaita apurahoja opiskelijoille ansioiden ja tarpeiden perusteella, ja olemme ylpeitä voidessamme edelleen tarjota apurahoja vuoden 2019 kautta. Kaikki opiskelijat katsotaan osallistuviksi apurahoihin hakemuspaikassa ilman mitään tarvittavat lisäasiakirjat. Lisäksi Straus-instituutti tarjoaa yhden täyden opetuksen stipendin lukuvuonna.

Maailman suurin konfliktinratkaisukirjasto

Pepperdine asuu American Arbitration Associationin kirjasto- ja tietopalvelukokoelmassa. Vuonna 1954 perustettu AAA-kirjasto on suurin konfliktimateriaalien kokoelma, jossa on yli 24 000 nimikettä.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Pepperdine University School of Law »

Viimeksi päivitetty Tammikuu 24, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä