Vrije Universiteit Brusselin (VUB) eurooppalaisen tutkimuksen instituutin kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden LLM on ollut kansainvälisesti tunnettu ohjelma yli 45 vuotta. Se on perustettu vuonna 1971 kansainvälisen ja oikeudellisen yhteistyön ohjelmaksi (PILC), joka on yksi vakiintuneimmista LLM: istä. Ja sillä on oma verkkosivusto:

Ohjelma tarjoaa vuosittain valikoiman jopa 40 kansainvälistä jatko-opiskelijaa vaativaan ja monipuoliseen opetussuunnitelmaan, joka avaa kiehtovia urapolkuja eurooppalaisissa ja kansainvälisissä oikeudellisissa asioissa. Ohjelma on ollut yli 45 vuoden ajan onnistunut yhdistämään akateeminen tarkkuus uusimpien käytännön näkemysten ja kulttuurisen monimuotoisuuden kanssa. Kansainväliset auditoinnit ja diplomaattien johtajat eri kansainvälisissä organisaatioissa osoittavat ohjelman huippuosaamisen.

Sijainti

Ohjelman kotona on European Studies (IES) -instituutti. Study International on nimittänyt IES: n yhdeksi 5 johtavalta eurooppalaisesta oikeuskoulusta (kesäkuu 2016): href = "http://bit.ly/2jvFYAh

IES on menestyvä Jean Monnet -opetuksen huippuyksikkö eurooppalaisissa opinnoissa, joka sijaitsee helmikuusta 2011 alkaen uudet laitokset Vrije Universiteit Brusselissä (VUB). Opiskelijat osallistuvat IES: n kansainväliseen henkilökuntaan, johon kuuluu yli 100 henkilöä yli 25 kansallisuudesta, joista yli 20 on kansainvälisten ja EU-asioiden tohtorintutkijoita. IES: n laajennettu perheeseen kuuluu myös IES: n sisarohjelman 40 jatko-opiskelijaa

IES: n sijainti Brysselissä VUB: ssa antaa ohjelmalle mahdollisuuden hyötyä EU: n toimielinten ja lukuisten kansainvälisten järjestöjen, lakitoimistojen ja yritysten välittömästä läheisyydestä vuoden aikana.

Mitä voin opiskella?

Koulutustekniikoihin sisältyy perinteisten opetusmuotojen, interaktiivisen luokan opetuksen lisäksi myös käytännön esimerkkitapaukset, jotka simuloivat päivittäistä työelämää. Ohjelma tarjoaa tasapainoisen, monipuolisen paketin.

Pakolliset kurssit

EU: n institutionaaliset puitteet ja oikeudellinen suoja (6 op)

Kansainvälinen ja vertaileva laki (6 op)

Globalisaatio, kansainvälinen oikeus

EU: n talouslainsäädäntö (3 op)

Kansainvälinen ja eurooppalainen ihmisoikeuksien suojaaminen (3 op)

Kansainvälinen talousoikeus ja organisaatiot (3 op)

Kansainvälinen ja EU: n kilpailulake (3 op)

EU: n ulkosuhteet (3 op)

Kokonaismäärä: 30 op

Valinnaiset kurssit (toinen lukukausi)

- Julkisoikeudellinen vaihtoehto:

Tapaustutkimus julkisesta / EU-oikeudesta (6 op)

EU: n ympäristölainsäädäntö kansainvälisissä yhteyksissä (3 op)

Kansainvälinen ja eurooppalainen rikosoikeus (3 op)

- liiketoimintaoikeusvaihtoehto:

Tapaustutkimus eurooppalaisesta kilpailulainsäädännöstä (6 op)

Eurooppalainen ja kansainvälinen yksityisoikeus (3 op)

Kansainvälinen ja eurooppalainen verotus (3 op)

- Tietolaki Option:

Tapaustutkimus maailmanlaajuisesta tietosuojasta ja tietosuojasta (6 op)

Kansainvälinen ja eurooppalainen tietosuojalaki (3 op)

Tietopolitiikka Euroopan unionissa (3 op)

Kokonaismäärä: 12 op

Master-opinnäytetyö (pakollinen)

Oikeudellinen tutkimus yhdellä ohjelman kattamilla aloilla (18 op)

Yhteensä: 60 op

Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja opetussuunnitelmasta.

Kuka voi hakea?

Pääsyn edellytyksenä on oltava:

• oikeustieteen tutkinto (JD, LLM tai vastaava), joka antaa oikeuden harjoittaa lakia kotimaassasi

• erinomaiset akateemiset tulokset ja viitteet

• todistettu englannin kielen taito

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa pääsyvaatimuksista.

Opetushenkilökunta

Opettajankoulutus on ainutlaatuinen yhdistelmä tunnettuja EU-tutkijoita, huipputason EU-ammattilaisia ​​ja harjoittelijoita, jotka yhdistävät akateemisen kurinalaisuuden viimeisimpiin käytännön näkemyksiin ja kulttuuriseen monimuotoisuuteen.

Sovellukset ja apurahat

Käy meidän

Ohjelma tarjoaa useita apurahoja, jotka ovat pienempiä lukukausimaksuja. Ne myönnetään akateemisten ansioiden ja taloudellisen tarpeen perusteella. Lukuvuosi 2019-20 olisi jätettävä viimeistään 15 päivänä huhtikuuta 2019.

Ura

Opiskelijoillemme tarjotaan henkilökohtaista valmennusta ja uraohjausta VUB-urakeskuksessa. VUB-urarahaston asiakkaita ovat suuret asianajotoimistot, Euroopan komissio, Euroopan parlamentti, eurooppalaiset toimistot ja konsulttiyritykset. Meillä on yli 1250 erittäin menestyksekästä alumniä, jotka työskentelevät nyt kansainvälisissä instituutioissa, kuten Euroopan unionissa, Maailman kauppajärjestössä, Kansainvälisessä valuuttarahastossa, Yhdistyneissä Kansakunnissa ja Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestössä, kansallisissa hallinnoissa, diplomaattisissa oikeuslaitoksen lisäksi myös suurissa asianajotoimistoissa, yrityksissä ja kansalaisjärjestöissä.

Ottaa yhteyttä

European Studies -instituutti

Vrije Universiteit Brussel

Pleinlaan 5 (1. kerros)

1050 Bryssel

LLM-hakijat:

Sähköposti: llm@ies.be

T: 32 2 614 8051

Verkkosivusto:

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Toukokuu 4, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
5,400 EUR
Edellä mainittu maksu sulkee pois oppimateriaalin (noin 500 euroa)
Määräaika
Request Info
Applicants who need to apply for a visa are strongly encouraged to send their application before 1 April, as it may take several months before the visa is eventually issued.
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 30, 2020
Haun määräaika
Request Info
Applicants who need to apply for a visa are strongly encouraged to send their application before 1 April, as it may take several months before the visa is eventually issued.
Location
Haun määräaika
Request Info
Applicants who need to apply for a visa are strongly encouraged to send their application before 1 April, as it may take several months before the visa is eventually issued.
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 30, 2020