LLM kansainvälisessä ihmisoikeuslaissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Voidaanko kirkko hyökätä, jos ampuja ampui torniin aseellisen konfliktin aikana? Mitä oikeuksia sinulla on, jos sinulla on Puolan kansalainen ja kidutetaan Thaimaan vankilassa? Voitko vedota heihin ja miten?

Tässä ohjelmassa sinut koulutetaan ihmisoikeuksiin kansainvälisellä tasolla, mutta myös kansainväliseen humanitaariseen oikeuteen ja muihin vastaaviin (kansainvälisen) oikeuden aloihin. Opit eri järjestelmistä ja siitä, miten ihmisoikeuksia tulkitaan näissä järjestelmissä ja eri maissa.

Miksi tutkia tätä ohjelmaa Groningenissa?

Tämä ohjelma tarjoaa laajan lähestymistavan ihmisoikeuksiin. Siksi se on erikoistuminen laajimmassa merkityksessä: se kattaa kaikki ihmisoikeuksien näkökohdat ja ympäröivät ne. Tämä antaa opiskelijoille ympäristön, jossa ihmisoikeudet toimivat.

Ohjelmoida

Vuosi 1

Opiskelijoiden on osallistuttava neljään pakolliselle kurssille ja tämän ohjelman pakolliselle seminaarille sekä kahdelle valinnaiselle pakolliselle kurssille. Kuten kaikki maisterit, tämäkin ohjelma päätetään kirjoittamalla 18 op: n arvoinen diplomityö.

Kurssit

 • Kansainvälinen ihmisoikeuslaki (6 EY)
 • Kansainvälinen institutionaalinen oikeus (6 EY)
 • Ihmisoikeusseminaari (6 EY)
 • Kansainväliset rikostuomioistuimet (6 EY)
 • Kansainvälinen terveyslaki (6 EY)
 • Kansainvälinen humanitaarinen oikeus (6 EY, valinnainen)
 • Pakolais- ja turvapaikkalaki (6 EY, valinnainen)
 • Pro gradu (18 EC)
 • Euroopan ihmisoikeuslaki (6 EY, valinnainen)
 • Kansainväliset rikokset (6 EY, valinnainen)

Opiskella ulkomailla

 • Opiskelu ulkomailla on vapaaehtoista

Sisäänpääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset

Erityisvaatimukset Lisää tietoa
arvosanan keskiarvo Sen lisäksi, että vastaanottolautakunta toimittaa tekstikirjoituksia ja tutkintotodistuksia, opiskelijoilla tulisi olla vastaava vähintään GPA (astepistemäärä) 7/10 (hollantilainen asteikko).
tiedon vähimmäisvaatimus Perustiedot kansainvälisestä julkisoikeudesta, samalla tasolla kuin kurssilla kansainvälinen julkisoikeus, sisältäen joitain perusoikeuslakeja ja perustiedot eurooppalaisesta oikeudesta
kielitesti

Englannin kielen äidinkielenään olevat henkilöt voivat pyytää vapautusta todisteista pätevyydestään. Muuten sinun on todistettava englannin kielen taito:

 • TOEFL: 100 (kaikkien osioiden on oltava vähintään 21; kirjoitusosien on oltava vähintään 23)
 • IELTS: 7 (kaikkien osien on oltava vähintään 6,0; kirjoitusosien on oltava vähintään 6,5)
 • Cambridge C2 -pätevyys (CPE, Cambridge-todistus englanniksi);
 • Cambridge C1 Advanced (CAE, Cambridge -sertifikaatti edistyneestä englannista)
 • Hakijat, jotka suorittavat / ovat suorittaneet englannin opetetun kandidaattiohjelman Hollannin tutkimusyliopistossa, voidaan vapauttaa englannin kielen pätevyyskokeen suorittamisesta.

Testipisteet eivät voi olla yli kaksi vuotta vanhempia.

aiempi koulutus LLB tai vastaava
viitekirje Hakijoiden on toimitettava yksi viitekirje akateemisesta erotuomarista, jolla on yksityiskohtaiset tiedot heidän akateemisesta kirjastostaan.
kirjallinen pyyntö Hakijoiden on lähetettävä motivaatiokirje (enintään 650 sanaa). Hakijoiden tulee itse kirjoittaa kirje; (virallista) käännöstä ei saa toimittaa.
muut pääsyvaatimukset Ansioluettelo

Hakemusten määräajat

Opiskelijan tyyppi Takaraja Aloita kurssi
Hollantilaiset opiskelijat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020
EU / EEA-opiskelijat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020
EU: n ulkopuoliset / ETA-maat 1. toukokuuta 2020 1. syyskuuta 2020

Lukukausimaksut

kansalaisuus vuosi Maksu Ohjelmalomake
EU / ETA 2019-2020 2083 euroa täysaikainen
EU / ETA 2019-2020 14650 euroa täysaikainen
EU / ETA 2020-2021 2143 euroa täysaikainen

Työmahdollisuudet

(Oikeudellinen) ura ihmisoikeustoimintojen tekemisessä valtion laitoksissa ja ministeriöissä, hallitustenvälisissä organisaatioissa, kansalaisjärjestöissä, kansainvälisesti toimivissa yrityksissä ja akateemisissa instituutioissa.

tutkimus

Tiedekunnan tutkimus suoritetaan Groningenin lakien ja hallintotavan keskuksen alaisuudessa, johon kaikki tiedekunnan laitokset osallistuvat. Aina kun mahdollista, opettajat käyttävät tätä tutkimusta ja ottavat sen mukaan opetettaville kursseille. Kansainvälisen ihmisoikeusohjelman henkilöstö on aktiivinen myös globaalissa terveyslaki Groningenin tutkimuskeskuksessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lue lisää

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Näytä vähemmän
Groningen , Leeuwarden + 1 Lisää Vähemmän