Yleiskatsaus

Kun sinulla on tilaisuus valita vaihtoehdoista julkisessa ja yksityisessä kansainvälisessä oikeudessa, tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden saada laaja-alainen pätevyys kansainvälisessä oikeudessa

Voit valita monista moduuleista, jotka liittyvät kansainväliseen kauppaoikeuteen, eurooppalaiseen lainsäädäntöön, rikosoikeuteen, ihmisoikeuslakiin ja kansainväliseen yleiseen kansainväliseen oikeuteen.

Laaja valikoima moduuleja toimittaa vaikuttava ja monipuolinen joukko lahjakkaita tutkijoita . Nottinghamin kansainvälisen julkisoikeuden tiimin jäsenet ovat julkaisseet palkittuja teoksia. Monet myös osallistuvat aktiivisesti ihmisoikeusnormien poliittiseen päätöksentekoon ja täytäntöönpanoon valtiollisella ja kansainvälisellä tasolla.

Kansainvälistä oikeutta kiinnostuneille opiskelijoille tarjotaan paljon. Me järjestämme säännöllisen sarjan seminaareja Kansainvälisen lakiyhdistyksen kautta, jonka toimittavat eri puolilla maailmaa arvostetut vieraat. Äskettäisissä seminaareissa on käsitelty pakolaislain, kansainvälisen ympäristölainsäädännön ja terrorismin vastaista kehitystä.

Lue lisää.

Kurssin yksityiskohdat

Sinulla on vähintään 90 ov erikoisvalinnaisia ​​moduuleja. Loput 30 opintopistettä voidaan valita LLM-ohjelman valinnaisista moduuleista. Teet myös 60-väitöskirjaa.

Opastus ja tuki kansainvälisen oikeuden dissertation-aiheen valinnasta ja projektin suunnittelusta annetaan tilaustyönä ja henkilökohtaisen tuen avulla.

opetus

Opetamme pienten ryhmien seminaareihin mahdollisuuksien mukaan, mikä mahdollistaa integroidun ja vuorovaikutteisen oppimiskokemuksen. Sinua kannustetaan ja odotetaan valmistautuvan ja osallistuttava seminaareihin, jotta saat mahdollisimman suuren hyödyn niistä.

Arviointi

Sinua arvioidaan tentillä tai esseellä tai molempien yhdistelmällä. Kaikki arviot tehdään kevätlukukauden lopussa.

Käytännön harjoitustehtäviä, ohjaustekniikoita, ajanhallintaa käsitteleviä työpajoja ja yhdenlaisia juridisia taitoja koskevia neuvonantoja tarjotaan koko lukuvuoden ajan valmistelemaan näitä arviointeja.

Sisäänpääsyvaatimukset

2.1 (tai kansainvälinen) oikeus, humanistiset tieteet tai yhteiskuntatieteet

Englannin kielivaatimukset

IELTS: 7,0 (vähintään 7,0 kirjallisesti, 6,5 lukemassa ja 6,0 puheessa ja kuuntelussa)

Työpaikat

Valmistuneitamme siirtyvät monenlaisiin urakohteisiin . Monet menevät asianajotoimiin tai palaavat aikaisempaan oikeusturvaansa erikoistuneilla tiedoilla ja parannetuilla mahdollisuuksilla. Toiset menestyvät menestyksellisesti kansainvälisten järjestöjen sekä kansainvälisten ja paikallisten kansalaisjärjestöjen kanssa. Viimeisimmät loppututkinnot ovat BAE Systems, Clifford Chance, Lontoon pörssi ja Simmons

Jotkut tutkinnon suorittivat edelleen akateemisen uransa etenemällä PhD-ohjelmaan . Nämä opiskelijat valitsevat usein pysyäkseen Nottinghamin yliopistossa sen jälkeen, kun he ovat tohtorintutkinnon suorittaneet. Useat tutkijat ovat tulleet jäseniksi henkilökunnalle suoritettuaan LLM / master ja PhD.

Nottinghamin yliopiston erikoislääketieteen tutkinto tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet jatkaa urasuunnittelua ja toteuttaa tavoitteesi.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 12 muuta ohjelmaa kohteelta University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Viimeksi päivitetty Helmikuu 18, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä