Guardianin yliopiston opas 2018 saavuttaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa kolmanneksi sijoittuneen oikeustieteellisen koulun tutkinnon

Kurssin yleiskuvaus

  • Toteutetaan joustava, vaihtoehtoinen opiskeluratkaisu perinteisille kampusohjelmille, jotka on räätälöity työhön erikoistuneille ammattilaisille jäljempänä kuvatuilla alueilla ja opiskellut 100% Online-verkkoa .
  • Paranna urasiäkymiäsi hankkimalla korkeatasoinen pätevyys vaarantamatta työsi sitoumuksiasi ja hankkimalla ammattitaitoa ja käytännön kokemusta, jota yritykset etsivät tänään.
  • Hyödynnä opetusta, joka sisältää alan kokemusta ja joka on saanut tietoa maailman johtavasta tutkimuksesta.
  • Valitse moduulit ja väitöskirja, jonka avulla voit räätälöidä ohjelman juuri sinun tarpeisiisi ja yrityksesi tarpeisiin ja varmistaa, että sinulla on parhaat mahdollisuudet urasi etenemiseen.

Kun ohjelma toimitetaan eri tasoilla, tarpeet täyttyvät todella monipuolisella opiskelijakunnalla. Korkea työpaikkakilpailu merkitsee sitä, että lisäkoulutuksella ja koulutuksella voi olla todellinen etu, olitpa sitten markkinoilla uuden uran parissa tai haluat vain edetä nykyisessä asemassasi.

Kurssin rakenne

Tämä ainutlaatuinen etäopiskeluohjelma perustuu CCLS: n vakiintuneisiin opetusvoimiin ja johtavaan tutkimusmaineeseen digitaalisen IP-oikeuden, medialain, televiestintälain ja tietotekniikkalain aloilla.

Opiskelemalla joko LLM, jatko-tutkinto tai todistus:

  • Hanki asiantuntemusta tieto- ja viestintätekniikan tarjontaa ja käyttöä koskevista oikeudellisista järjestelmistä.
  • Tutki monimutkaisia kysymyksiä, jotka liittyvät kansalliseen ja kansainväliseen oikeuteen ja tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvään politiikkaan.
  • Analysoi, miten tieto- ja viestintätekniikka on vaikuttanut perinteisten oikeusperiaatteiden soveltamiseen.

Ohjelma ei-lakisääteisille

Olemme luoneet Pathway ei-oikeustieteen tutkinnon osallistua meidän teknologia-, media- ja laki televiestinnästä ohjelma.

Nämä valmistuneet suorittavat oikeudellisten järjestelmien, tutkimuksen taitojen ja IT-lain kirjoittamisen ennen istuntojaksoja (opiskelivat tammikuusta toukokuuhun 2020 (vain tammikuussa 2020) .Thy tulee sitten liittymään olemassa olevaan teknologia-, media- ja televiestintälainsäädäntöön. pakollinen moduuli tietotekniikan oikeudellisissa periaatteissa ja käsitteissä.

Lisäluottoja saadaan sitten yhdistämällä valinnaisia opetettuja online-moduuleja, väitöskirjoja (10 000 tai 20 000 sanaa) ja seminaarin esityksiä.

Tavoitteena on tarjota lakisääteisille tutkijoille perusta oikeudelliselle kirjallisuudelle, tutkimusosaamisille ja oikeusjärjestelmille ja antaa heille mahdollisuus tutustua ja ymmärtää oikeudellisia resursseja ja soveltaa kaikkia näitä tietoja tieto- ja viestintäoikeusohjelmaan.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 9 muuta ohjelmaa kohteelta KNect365 Learning »

Viimeksi päivitetty May 7, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Elo 28, 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
14,015 GBP
LLM --- Jatko-tutkintotodistus £ 8,130 --- Jatko-opintokortti £ 530
Deadline
Heinäkuu 22, 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 28, 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Heinäkuu 22, 2019

Elo 28, 2019

Location
Haun määräaika
Heinäkuu 22, 2019
Päättymispäivämäärä