LLM immateriaalioikeudessa (ONLINE-OPPIMINEN)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Tämän ohjelman avulla voit kehittää täysin pyöristetyn käsityksen henkisen omaisuuden (IP) oikeuksista.

Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille korkeatasoinen tietämys ja ymmärrys IP-oikeuksista ja -politiikasta kotimaassa (Yhdistyneessä kuningaskunnassa), alueellisessa (eurooppalaisessa) ja kansainvälisessä ympäristössä.

Ohjelma kattaa kaikkien tärkeimpien IP-oikeuksien, kuten tekijänoikeuksien, mallien, tavaramerkkien ja patenttien, sekä luottamuksellisuuden, läpäisemisen, tietokannan oikeuksien ja muun IP-suojauksen aineellisen oikeuden. Ohjelma käsittelee myös kansainvälisiä sopimuksia, jotka sääntelevät IP-lainsäädäntöä, oikeudellisia näkökohtia kaupallistamisesta ja IP: n täytäntöönpanosta sekä erilaisia ​​ajankohtaisia ​​oikeudellisia ja poliittisia kysymyksiä.

Huomaa, että yksivuotinen ja 20 kuukauden pituinen opintokokonaisuus tietotekniikan laitokselle ei ole saatavana lukuvuoden 2018/19 aikana.

Ohjelmarakenne

LLM: n immateriaalioikeuslisenssiä varten on suoritettava kuusi kurssia, joista neljä on IP-oikeustieteen kursseja ja 10 000 sanan väitöskirja valitun opintoviikon aikana.

Opiskelujesi aikana sinulla on myös mahdollisuus opiskella jopa kahdella eri aihealueella, kuten tietotekniikkaoikeudella, lääketieteellisellä lailla tai kansainvälisellä kauppaoikeudella.

Huomaa, että valittavissa oleva kurssien valinta voi muuttua.

Oppimistulokset

Tutkinnon aiheet on tarkoitettu tarjoamaan sinulle sekä aineellisen immateriaalioikeuden että henkisen omaisuuden paikka ja rooli kotimaisessa, alueellisessa ja kansainvälisessä yhteydes- sä kehittyneestä tietämyksestä, joka luo perustan erityiselle väitöskirjalle.

Teidän opintojensa loppuun mennessä olet hankkinut korkeatasoisen tietämyksen immateriaalioikeuden alalla, hienostuneesta tietoisuudesta alueen ongelmista ja erilaisista ratkaisumalleista.

Uramahdollisuudet

Verkko-etäopiskelumme jatko-opiskelijoillemme etenevät useisiin laillisiin ura-alueisiin ja niihin liittyviin oikeudellisiin aloihin, mukaan lukien työ paikallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, valtion oikeudellisissa osastoissa, muissa julkisissa laitoksissa, kansainvälisissä järjestöissä ja korkeakouluissa.

Ohjelmat ovat myös ihanteellinen alusta edistykselliselle tutkimukselle.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 kunnia-astetta tai sen kansainvälistä vastinetta. Sinun tutkinto ei tarvitse olla lain alainen, mutta sen on oltava tunnustetusta korkeakoulusta.

Perehdymme myös muihin pätevyyksisi ja työkokemuksesi osana hakemustasi.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Edinburghin oikeustieteellinen tiedekunta Englannin kielitesti

Edinburghin oikeustieteellinen tiedekunta on yhdessä yliopiston englanninkielisen opetuksen kanssa kehittänyt vaihtoehtoisen englanninkielisen testin hakijoillemme verkko-etäopiskelijoillemme jatko-opiskelijoille vuoden 2017/18 lukuvuonna.

Testi on vaihtoehto yliopiston nykyisin hyväksymille englannin kielitesteille, kuten IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE ja CPE.

Huomaa, että tätä testiä voidaan käyttää vain englannin kielen vaatimusten täyttämiseksi jatko-opinto-ohjelmaan pääsemiseksi etäopetuksessa Edinburghin yliopiston oikeustieteellisessä yliopistossa Edinburghissa.

Hakemusten määräajat

  • Ohjelman aloituspäivä: 14. tammikuuta 2019
  • Hakuaika päättyy: 13. marraskuuta 2018

Suosittelemme, että lähetät valmiin hakemuksen mahdollisimman pian, varsinkin jos haet rahoitusta tai tarvitset viisumin. Voimme harkita myöhästyneitä hakemuksia, jos meillä on paikkoja.

Seuraamme sovellusnumeroita huolellisesti, jotta pystymme sopeutumaan kaikkiin, jotka saavat tarjouksia. Sen vuoksi voi olla tarpeen sulkea ohjelma aikaisemmin kuin julkaistut määräajat. Jos näin on, annamme neljän viikon varoitusilmoituksen.

Miten hakea

Sinun on lähetettävä viite hakemuksestasi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän