LLM eurooppalaisessa oikeudessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma tarjoaa vauhtia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita palkitsevasta ura-alueesta EU: ssa tai muualla laissa, liike-elämässä, politiikassa tai politiikassa. EU: n lainsäädännön perusteellinen tuntemus on tullut entistä tärkeämmäksi Yhdistyneen kuningaskunnan äänestäjien äskettäisen äänestyksen jälkeen jättämään EU: n. EU: n lainsäädäntö on monimutkainen ja kiehtova aihe, joka painottuu entistä voimakkaammin poliittiseen päätöksentekoon Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopassa ja kansainvälisesti, minkä vuoksi syvällinen tietämys eurooppalaisesta lainsäädännöstä on välttämätöntä oikeudelliselle uralle.

Neuvottelut Ison-Britannian lähtemisestä EU: sta aiheuttavat monimutkaisia ​​kysymyksiä, joilla on erityinen tila Skotlannille (tai jopa uudistetut itsenäistymispyynnöt). Jopa ns. Brexitin jälkeen EU: n lainsäädäntö pysyy Yhdistyneen kuningaskunnan asianajajien kannalta tärkeänä paitsi silloin, kun se käsittelee pre-Brexit-kysymyksiä, mutta myös siksi, että kaikki EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan väliset suhteet todennäköisesti vaikuttavat voimakkaasti siihen. Tätä taustaa vasten EU: n oikeudenmukaisen tietämyksen merkitys julkisen ja yksityisen sektorin työllisyydelle kasvaa.

Edinburghissa teemme monialaista lähestymistapaa. Yhdistät EU: n lain ja oikeusjärjestelmien tutkimukset sekä politiikan vaikutuksista että soveltavaan taloustieteeseen. Oikeusalan ammattilaisten ja poliittisten päättäjien osallistuminen ohjelmaanmme sekä Eurooppa-instituutin ylläpitämät korkean profiilin luennot ja toiminnot antavat sinulle ensikäden tietoa siitä, mitä Euroopassa tapahtuu tällä hetkellä.

Ohjelmarakenne

Sinun on suoritettava 180 opintopistettä - 60 opintopistettä otetaan pakolliseen väitöskirjaan ja jäljelle jäävät 120 opintopistettä opitaan kurssilla. Näitä kursseja johtavat Law Schoolin akateemisen yhteisön jäsenet ja ne, jotka harjoittelevat eurooppalaisen oikeuden päätöksenteon eturintamassa.

Sinun on valmistauduttava etukäteen lukemalla vaaditut materiaalit ja pohtimalla niistä keskusteltavista asioista ja osallistumalla luokkiin arvioidaan. Väitöskirjassa sinulla on ohjaaja, josta voi odottaa opastusta ja tukea, mutta väitöskirjan tarkoitus on antaa sinun itsenäisesti suunnitella ja suorittaa tutkimus ja analyysi.

Huomaa, että ennalta arvaamattomien olosuhteiden tai tietyn kurssikysynnän puuttumisen vuoksi emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia opintojaksoja, jotka mainostetaan lukuvuoden alkaessa.

Oppimistulokset

Tämän ohjelman loppuun mennessä opiskelijoiden olisi pitänyt hankkia kehittynyt ymmärrys Euroopan unionin oikeusjärjestelmästä ja sen lainvalmistumisprosesseista sekä sisällöllisestä tietämyksestä valituista toimintalinjoista / kursseista.

He ovat tutkineet erilaisia ​​lähestymistapoja aiheeseen ja kehittäneet enemmän tuntemustaan ​​tutkimusmateriaaleista ja menetelmistä.

Uramahdollisuudet

Eurooppalaisessa oikeustieteen kandidaatti ei ole pelkästään laillistutkinnon suorittaneille, jotka aikovat kehittää uraa EU: n lainsäädännön alalla, mutta myös oikeusoppilaille tai harjoittelijoille, jotka haluavat saada kilpailuetua työmarkkinoilla yleisemmin laissa, liike-elämässä tai päätöksenteossa. Monet valmistuneet kehittävät dynaamisia uraa, jotka työskentelevät Brysselissä, Euroopan komission kotipaikkana.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 kunnia-astetta tai sen kansainvälistä vastaavaa laillista.

Voimme myös harkita Yhdistyneen kuningaskunnan 2: 1 arvosanan tai sen kansainvälisen vastineen yhteiskuntatieteellisessä oppiaineessa.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Uramahdollisuudet

Eurooppalaisessa oikeustieteen kandidaatti ei ole pelkästään laillistutkinnon suorittaneille, jotka suunnittelevat uran kehittymistä EU: n lainsäädännön alalla, mutta myös oikeustieteilijöille tai harjoittelijoille, jotka haluavat saavuttaa kilpailuetua työmarkkinoilla yleisemmin laissa, yrityksissä tai politiikassa . Monet valmistuneet kehittävät dynaamisia uraa, jotka työskentelevät Brysselissä, Euroopan komission kotipaikkana.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän