LLM / PGDip / PGCert julkisia hankintoja koskeva laki ja politiikka

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Tämän ainutlaatuisen, osa-aikaisen ohjelman ansiosta tämä ala tarjoaa syvällistä koulutusta tällä alalla.

Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana tapahtunut kehitys on tehnyt julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä jännittävimmistä ja nopeasti kehittyvistä juridisista aloista. Kun otetaan huomioon, missä laajuisissa säännöissä säännellään nykyisin useimpien hankintojen päivittäistä toimintaa, hankintaoikeuden tuntemus on tullut elintärkeä julkisen sektorin hankintoihin.

Tämä ohjelma on avoin niille, joilla on oikeudellinen tausta ja ne, jotka eivät ole ja eivät edellytä laillista tutkintoa. Se on suunniteltu erityisesti:

 • hankintaviranomaiset, joiden rooli edellyttää oikeudellisten sääntöjen ymmärtämistä
 • jotka ovat vastuussa hankintasääntöjen suunnittelusta ja täytäntöönpanosta
 • julkisten hankintojen neuvonantajat
 • ne, jotka haluavat harjoittaa tutkimusta tai opetusta julkisissa hankinnoissa

Se tarjoaa perusteellisen ymmärryksen:

 • lakiin ja oikeudellisiin prosesseihin
 • julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön periaatteet ja säännöt
 • näiden sääntöjen soveltaminen keskeisiin kansallisiin ja kansainvälisiin järjestelmiin / malleihin, mukaan lukien UNCITRAL, WTO, Maailmanpankki, EU ja Yhdistynyt kuningaskunta
 • miten parhaita käytänteitä pannaan täytäntöön oikeudellisen kehyksen puitteissa

Tärkeimmät asiat

 • Tämä innovatiivinen ohjelma opettaa koulujen maailmankuulun julkisten hankintojen tutkimusryhmän (PPRG) johtavat tutkijat,
 • Saat laajan valikoiman kurssimateriaaleja, mukaan lukien pienikokoiset oppikirjat, joihin on lisätty lukemisia ja itsetestauskysymyksiä ja vastauksia.
 • Jokainen moduuli * tukee kahden päivän intensiivistä opetustilaisuutta, joka pidetään Nottinghamin yliopistossa

* Oikeudellisten tutkimusmenetelmien osalta lähestymistapa poikkeaa siitä, että on olemassa alustava istunto ja istunto siitä, miten tehdään oikeudellista tutkimusta (jota pidetään muiden moduulien opetuksen rinnalla), mitä seuraa moduuliratkaisun suorittaminen.

Voiko Brexit vaikuttaa ohjelman toimintaan?

Voisittekin miettiä, voiko Brexit-ohjelmasta aiheutuvia muutoksia ohjelman sisältöön.

Ilmeisesti on hyvin vaikeaa ennustaa, mitä Brexit liittyy. Tämä riippuu olennaisesti siitä, mitä kauppasopimuksia, jos sellaisia ​​tahansa, Yhdistynyt kuningaskunta neuvottelee lähtöään EU: sta. Mitä vaikutuksemme ohjelmallemme koskee, me kuitenkin tiedämme, että:

 1. Mitä vaikutusta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan aiomme jatkaa EU: n hankintamoduulien opetusta Brexitin jälkeen samalla tavalla kuin nyt . (Aiomme myös jatkaa tutkimustyötä tällä alalla.) Näin ollen potentiaalisia opiskelijoita Ison-Britannian ulkopuolelta ei pitäisi vaikuttaa.
 2. EU: n hankintamoduulit pysyvät voimassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ainakin vuoden 2019 puolivälissä - ja todennäköisesti pidempään, koska nykyiset EU: n lainsäädännön mukaiset Yhdistyneen kuningaskunnan säännökset ovat todennäköisesti jäljellä siihen saakka, kunnes neuvottelut EU: n ja muiden WTO: n Julkisia hankintoja koskeva sopimus (GPA).
 3. EU: n hankintamoduulit saattavat pysyä pysyvästi Yhdistyneen kuningaskunnan kannalta, sillä erittäin todennäköinen neuvottelujen tulos on kauppasopimus, joka sisältää nykyiset EU: n hankintasäännöt.

Jos muutoksia Yhdistyneen kuningaskunnan sääntöihin tapahtuu, aiomme ottaa käyttöön uudet moduulit, jotka kattavat nämä säännöt - ja tietysti nykyinen moduuli UK: n hankinnasta jatkaa kattavasti kattavuutta kehityksessään niiden kehittymisen myötä!

Jos Yhdistyneen kuningaskunnan järjestelmä muuttuu merkittävästi, aiomme (IP-rajoitusten alaisena ) tehdä minkä tahansa uuden UK-moduulimateriaalin ilmaiseksi ilmaiseksi kaikille, jotka ovat ottaneet ohjelman edeltäneiden kolmen vuoden aikana , jotta he voivat helposti päivittää itseään uudella järjestelmällä .

Lue lisää.

Kurssin yksityiskohdat

OTK

Julkisia hankintoja koskeva laki ja politiikan LLM-ohjelma tarjotaan osa-aikatyössä, joka on saatettava loppuun 24 kuukauden kuluessa. Tämä edellyttää kahdeksan moduulin ja väitöskirjan suorittamista.

PGDip

PGDip-ohjelma tarjotaan osa-aikatyönä, joka on tarkoitus suorittaa yli 21 kuukauden ajan. Tämä edellyttää kahdeksan moduulin suorittamista. Ei ole väitöskirjaa.

PGCert

PGCert-ohjelma tarjotaan osa-aikatyönä, joka valmistuu yli 10-24 kuukauden ajan (valittujen moduulien mukaan). Tämä edellyttää neljän moduulin suorittamista. Ei ole väitöskirjaa.

Kurssimateriaalit

Kurssi toteutetaan etupäässä etäopetuksessa ja se on suunniteltu osa-aikatyöhön, jotta se sopisi sitoumuksiisi. Jokaisesta moduulista saat runsaasti materiaaleja, kuten perustekstiä, tapaustutkimuksia, jatkokäsittelyä ja itsetestauskysymyksiä.

Saat myös lukuvuoden keskeisiä akateemisia artikkeleita ja lainsäädäntöä jokaiselle moduulille. Materiaali on saatavana sekä verkossa että paperilla tai levyllä, ja online-akateemista tukea sekä online-keskustelufoorumi kullekin moduulille.

Intensiivikurssit

Jokainen moduuli sisältää kahden päivän intensiivisen opetustilanteen, joka pidetään Nottinghamin yliopistossa. Tämä tarjoaa mahdollisuuden kehittää ymmärrystä perinteisen kasvotusten välityksellä (luennot, seminaarit ja työpajat). Näitä toimitetaan pääasiassa Nottinghamin yliopiston akateemisella henkilökunnalla, ja muutamat istunnot esittelevät myös vierailevien luennoitsijoiden ammattikäytännöistä ja kansainvälisistä instituutioista.

Intensiivikurssit ovat tärkeä osa ohjelmaa, mikä auttaa varmistamaan, että se on yhtä korkealaatuinen kuin koulun kokopäiväiset ohjelmat. Sinua kannustetaan voimakkaasti osallistumaan, vaikka tämä ei ole pakollista pätevyyden hankkimiseksi.

Sisäänpääsyvaatimukset

2: 1 tai korkea 2: 2 (tai kansainvälinen vastaava); hakijoilla, joilla on vaihtoehtoisia akateemisia taustoja, harkitaan myös, missä heillä on asianmukainen työkokemus ja / tai ammatillinen pätevyys, kuten MCIPS

Englannin kielivaatimukset

IELTS: 7,0 (vähintään 7,0 kirjallisesti, 6,5 lukemassa ja 6,0 puheessa ja kuuntelussa)

Työpaikat

Tämän jatkokoulutuksen hankkiminen osoittaa tietämystä tämän julkisen sektorin hankintasääntelyn erityisaloista, joka on sekä korkean tason että leviämisen koko alalla, sekä korkeatasoiset taidot lakiin niille, joilla ei ole aiempaa oikeudellista koulutusta.

Suurin osa ohjelman opiskelijoista jo työskentelee julkisten hankintojen alalla, usein hyvin vanhempana, joko lakimiehinä (yksityisissä tai yksityisissä käytännöissä), julkisten / hyödyllisyysalan toimijoiden, neuvonantajien, päättäjien tai (muutamissa tapauksissa) toimittajia. Näille opiskelijoille ohjelmasta hankittu hankintaoikeuden asiantuntemus ja ymmärrys lisäävät merkittävästi heidän kykyään hoitaa tehtävänsä, kuten todisteena on saatu lukuisista vastaajista.

Opiskelijat ovat myös käyttäneet pätevyyttään siirtymään vanhempien rooliensa nykyisiin organisaatioihin tai muihin organisaatioihin sekä siirtymään uusille aloille, esimerkiksi työskentelemään EU: n hankintaoikeudessa työskentelemään kehityshankinnoissa tai hankintamenettelystä konsultointi - kuten todistetaan jälleen suosituksissa. Monet opiskelijat ovat myös ilmoittaneet, että heidän ammattitaitonsa ovat hyötyneet huomattavasti ohjelman aikana tehdyistä yhteyksistä muiden alan korkeiden tason asiantuntijoiden kanssa.

Jotkut opiskelijoistamme ovat uusia kentällä ja ovat käyttäneet pätevyyttä, joka on saatu siirtymään tähän nopeasti kasvavaan kenttään. Muutamat ovat myös ottaneet ohjelman saadakseen laajan tietämyksen julkisten hankintojen sääntelystä taustana alan tohtorintutkinnon suorittamisesta tai ovat päättäneet tehdä tohtorin tutkinnon suorittaneensa.

Viimeksi päivitetty Helmikuu 2019

Oppilaitoksesta

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lue lisää

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Näytä vähemmän