LLM Oikeustieteen maisteri Yhdysvaltain oikeudellisessa järjestelmässä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Cincinnati College of Law on tyytyväinen voidessaan tarjota Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmää koskevaa opiskeluohjelmaa asianajajien ja oikeustieteiden tutkinnon suorittaneille, jotka saivat oikeudellisen koulutuksensa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

LLM-ohjelma on suunniteltu ottamaan käyttöön kansainvälisesti koulutettuja lakimiehiä Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään ja samalla antamaan jokaiselle opiskelijalle tilaisuuden laatia UC Law -opintojakso, joka parhaiten edistä ammatillista työtä. Ohjelmaa täydentävät opiskelijat pystyvät paremmin edustamaan Yhdysvaltain asiakkaita ja valmistautumaan neuvotteluihin ja oikeudenkäynteihin Yhdysvaltain puolueiden kanssa.

LLM-ohjelma voi olla valmis niinkin vähän kuin 9 kuukautta, vaikka jotkut opiskelijat päättävät käyttää ohjelmaan enintään kaksi lukuvuotta.

LLM-ohjelma

LLM-tutkinto-opiskelijat voivat harjoittaa asianajajia tai viimeisimpiä oikeustieteitä valmistuneita opiskelijoita, jotka parantavat englannin oikeudellista kirjoitustaitoaan, kehittävät syvällistä ymmärrystä Yhdysvaltain oikeudellisesta prosessista ja hioavat niistä tietyistä lain aloista, jotka eniten kiinnostavat niitä. Opiskelijat saavat tilaisuuden tehdä kestäviä suhteita LLM-ohjelmaan kuuluvien muiden kansainvälisten asianajajien sekä JD-opiskelijoiden kanssa, työskennellä tiiviisti kunnioitettujen UC-lakimiesten kanssa ja verkottua paikallisten lakimiesten, tuomareiden ja yritysjohtajien kanssa.

erikoistuminen

UC Law LLM-opiskelijat yleensä suorittavat ohjelman yhden lukuvuoden aikana. LLM-koulutusohjelma alkaa suuntautumiselta ja ensimmäisen kurssin - Johdatus lakiin - elokuussa ja päättyy toukokuussa. Vuoden aikana LLM-opiskelijoilta vaaditaan kaksi lisäkurssia: Yhdysvaltain oikeudellinen järjestelmä ja oikeudellinen tutkimus ja kirjoittaminen LLM-opiskelijoille.

LLM-ohjelman johtaja ja muu tiedekunta neuvovat ja auttavat valitsemaan loput luokastaan ​​UC: n oikeuskoulun koko kurssitarjonnasta. Tämän ansiosta LLM-tutkinto-opiskelijat voivat opiskella yhdessä JD-opiskelijoiden kanssa ja keskittää opintoihinsa lainkohdat, jotka ovat tärkeimpiä uransa kannalta. UC College of Law -opetussuunnitelma sisältää seuraavat opintoalat, joita kutsutaan ammatillisiksi Pathways : liike-elämä ja yrittäjyys; Criminal; Kansainvälinen; Innovaatio, teknologia ja henkinen omaisuus; Tiede, terveys ja ympäristö; Yleinen etu; Riita-asioita ja vaihtoehtoisia riitojen ratkaisuja; Yleinen ja pienet käytännöt. Tarjoamme nyt uutta keskittymistä liiketoimintaoikeuteen!

Englannin kielen taito ja ehdollinen pääsy

LLM-ohjelma sisältää luokkahuoneen vuoropuhelun monimutkaisista oikeudellisista kysymyksistä ja pitkälle kehitetyn oikeudellisen tekstin huomattavasta käsittelystä. Siksi, jos englanti ei ole sinun maan ensisijainen kieli, sinun on otettava ja annettava koe, joka osoittaa englannin kielen taidon. Hakijoille, joilla on seuraavat tulokset, annetaan etusija: 1) TOEFL internet-pohjainen 85, tietokonepohjainen 250 tai paperipohjainen 600; 2) IELTS 7.0 tai 3) ELS-kielikeskuksen taso 112. Hakijat, joilla on TOEFL-pisteitä 80 ja yli, otetaan myös huomioon.

Jos olet muulla tavoin pätevöitynyt ohjelmalle, mutta tarvitset lisää englantilaista kielikoulutusta, olet oikeutettu ehdolliseen hyväksymisilmoitukseen, jonka avulla voit tulla opiskelemaan englantia kampuksissamme ennen LLM-ohjelman aloittamista. ELS-Cincinnati Language Center sijaitsee Cincinnati-yliopistossa ja on yksi Yhdysvaltain suurimmista ELS-keskuksista. Ehdollinen sisäänpääsy on voimassa kaksi vuotta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A great American law school in a great American city The University of Cincinnati College of Law is a rare resource. An affordable top legal education in an energetic, diverse urban environment. A sma ... Lue lisää

A great American law school in a great American city The University of Cincinnati College of Law is a rare resource. An affordable top legal education in an energetic, diverse urban environment. A small and supportive law school community committed to your professional success. An academic enterprise that prides itself on its world class faculty and offers experiences in our law clinics and area law offices and courthouses. Apply today! www.law.uc.edu/llm Näytä vähemmän