Yleiskatsaus

Laaja valikoima valinnaisia ​​moduuleja, tämä kurssi antaa sinulle vapauden luoda koulutusohjelma, joka vastaa etuja ja uran toiveita.

Voit valita yli 40 moduulia, jotka kattavat laajan aihealueen. Tämä tarkoittaa, että aikataulun mukaan, voit yhdistää tavaroiden kansainvälisen myynnin kansainväliseen rikosoikeuteen ja kansainväliseen sijoituslainsäädäntöön Yhdistyneiden Kansakuntien lain kanssa.

Lue lisää.

Kurssin yksityiskohdat

Saat 120 opintopistettä täydestä moduulivalikoimasta sekä 60 opintopisteen väitöskirjasta. Opinnäytetyön valitsemista ja projektin suunnittelua koskeva neuvonta ja tuki annetaan tilaustyönä ja henkilökohtaisen tuen avulla.

opetus

Opetamme pienten ryhmien seminaareihin mahdollisuuksien mukaan, mikä mahdollistaa integroidun ja vuorovaikutteisen oppimiskokemuksen. Sinua kannustetaan ja odotetaan valmistautuvan ja osallistuttava seminaareihin, jotta saat mahdollisimman suuren hyödyn niistä.

Arviointi

Sinua arvioidaan tentillä tai esseellä tai molempien yhdistelmällä. Kaikki arviot tehdään kevätlukukauden lopussa.

Käytännön harjoitustehtäviä, ohjaustekniikoita, ajanhallintaa käsitteleviä työpajoja ja yhdenlaisia juridisia taitoja koskevia neuvonantoja tarjotaan koko lukuvuoden ajan valmistelemaan näitä arviointeja.

Sisäänpääsyvaatimukset

2.1 (tai kansainvälinen) oikeus, humanistiset tieteet tai yhteiskuntatieteet

Englannin kielivaatimukset

IELTS: 7,0 (vähintään 7,0 kirjallisesti, 6,5 lukemassa ja 6,0 puheessa ja kuuntelussa)

Työpaikat

Valmistuneitamme siirtyvät monenlaisiin urakohteisiin . Monet menevät asianajotoimiin tai palaavat aikaisempaan oikeusturvaansa erikoistuneilla tiedoilla ja parannetuilla mahdollisuuksilla. Toiset menestyvät menestyksellisesti kansainvälisten järjestöjen sekä kansainvälisten ja paikallisten kansalaisjärjestöjen kanssa. Viimeisimmät loppututkinnot ovat BAE Systems, Clifford Chance, Lontoon pörssi ja Simmons

Jotkut tutkinnon suorittivat edelleen akateemisen uransa etenemällä PhD-ohjelmaan . Nämä opiskelijat valitsevat usein pysyäkseen Nottinghamin yliopistossa sen jälkeen, kun he ovat tohtorintutkinnon suorittaneet. Useat tutkijat ovat tulleet jäseniksi henkilökunnalle suoritettuaan LLM / master ja PhD.

Nottinghamin yliopiston erikoislääketieteen tutkinto tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet jatkaa urasuunnittelua ja toteuttaa tavoitteesi.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 12 muuta ohjelmaa kohteelta University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Viimeksi päivitetty Helmikuu 18, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä