LLM Oikeustieteen kandidaatti (DL)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yksityiskohdat

Jos olet suorittanut tutkintoon johtavan tutkinnon, oikeustieteen harjoittelun kurssin, baarin ammatillisen kurssin tai baarin ammattikurssin (BPTC), voit opiskella tätä kurssia kaikkialta maailmasta saadaksesi masterit kirjoittamalla väitöskirjan tietystä oikeusalue.

Tutkimusmenetelmien koulutusta tarjotaan ja sinulla on säännöllinen yhteydenpito väitöskirjaasihteisiisi. Jos etsit uraopetuksen lakia tai haluat työskennellä erikoistuneella juridisella tai liiketoiminta-alueella, tämä kurssi auttaa sinua saamaan asiantuntemusta.

Tarjoamme väitöskirjanvalvontaa monilla erilaisilla oikeudellisilla aloilla, mukaan lukien kauppaoikeus, kansainvälinen oikeus, rikosoikeus, työoikeus, tasa-arvot ja syrjintälainsäädäntö, EU-laki, ihmisoikeudet, henkinen omaisuus, ammattikäytäntö ja ammattietiikka. Jos olet kiinnostunut toisesta alueesta, keskustelemme siitä mielellämme.

Oikeudelliseen koulutukseen ja koulutukseen tehtävät muutokset

Oikeudellista koulutusta tutkitaan parhaillaan oikeusalan sääntelyviranomaisten parissa. Tarkastelussa tarkastellaan tällä hetkellä avattavia reittejä ja pätevyysvaatimuksia, jotka edellyttävät asianajajan tai asianajotoimiston muodostumista. Siinä tarkastellaan myös olemassa olevien reittien muuttamista ja poistamista sekä mahdollisuutta perustaa uusia.

Tällä hetkellä opiskelijat voivat suorittaa tutkintotodistuksen, Graduate Diploma Law (GDL) ja sitten Bar Practice Training Course (BPTC) tulla barrister, tämä reitti pysyy ennallaan kesällä 2017 aikaisintaan. Oikeustieteen tutkintojen tai GDL: n reitti ja sitten oikeuskäytäntö, jotta ne voivat tulla asianajajaksi, pysyvät voimassa kesällä 2019.

Solicitors Regulation Authority (SRA) ja Bar Standards Board (BSB) ilmoittavat havainnoistaan ​​vuoden 2016 loppupuolella, ja niiden päätökset vaikuttavat sitten käytettävissä oleviin reitteihin pätevöitymiseksi solicitorina tai barristerina.

Kurssin hyödyt

Sinua opetetaan henkilökunnalla, jolla on akateemista osaamista ja laaja alan kokemus. Sinulla on mahdollisuus tutustua kirjastoomme 24/7 ympäri vuorokauden, jotta voit sovittaa opintoihinne nykyisten sitoumustesi ympärille.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tälle kurssille on kolme reittiä, hakijoiden on täytettävä jokin seuraavista syöttökriteereistä:

  • Oikeustieteen jatkotutkinto (GDL, LPC, BVC tai BPTC)
  • Saavutettu pätevyyden asianajajana Englannissa ja Walesissa
  • Saadut pätevyyden asianajajana toimivan asianajajan toimesta, joka on solicitor-asetuksen viranomainen

Kaikkien hakemusten tulee olla tuettuja joko akateemisella tai ammatillisella referenssillä.

Kaikissa hakemuksissa on oltava täydellinen väitöskirjoituslomake.

Kaikkien hakijoiden on täytettävä Yliopisto-englannin kielivaatimuksemme.

IELTS 6.5, jolla ei ole taitoja alle 6,0 tai vastaava pätevyys. Yliopisto tarjoaa erinomaista tukea kaikille hakijoille, jotka saattavat joutua järjestämään englannin kielen kursseja.

MATURAT HAKIJAT

Yliopistomme suhtautuu myönteisesti hakijoihin, jotka edustavat akateemista potentiaalia. Me tarvitsemme yleensä joitain todisteita viimeaikaisesta akateemisesta tutkimuksesta, esimerkiksi pääsykurssien suorittamisesta, mutta viimeaikaista työkokemusta voidaan myös harkita. Huomaa, että joillakin ammatillisilla kursseillamme kaikkien hakijoiden on täytettävä määritetyt tulokriteerit ja näissä tapauksissa työkokemusta ei voida pitää paikallaan.

Jos haluat hakea tämän reitin kautta, sinun on viitattava yliopiston tunnistamiseen ennakko-oppimispolitiikasta.

Huomaa, että kaikki yliopiston hakijat ovat velvollisia täyttämään standardi GCSE-luokan C tai vastaavan standardin Englannin kielivaatimuksemme.

Työmahdollisuudet

Tämä kurssi parantaa työllistymismahdollisuuksia kilpaillussa oikeudellisessa maailmassa. Se antaa sinulle asiantuntemuksen siirtyä erikoistuneisiin alueisiin, kuten työoikeuteen tai kansainväliseen oikeuteen. Monet lakimiesyhtiöt ja barristerikamarit tunnustavat LLM: n edistyneeksi koulutukseksi ja suosivat ehdokkaita tällä pätevyydellä. Jos pyrkii työskentelemään oikeustieteellisessä koulutuksessa, LLM: ssä vaaditaan usein luennoitsijan asemaan.

  • Harjoittelun asianajaja
  • Asianajaja
  • Vaatimusten käsittelijä
  • Lakiopettaja

Urakehitys

Työpaikat ja ura-alueemme tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa ja paljon resursseja, joiden avulla voit valita ja hankkia työtä. Olitpa sitten ensimmäisellä tai viimeisellä vuosineljänneksellä, voit puhua Ura-toimistosi henkilökunnan jäsenille, jotka voivat tarjota sinulle neuvontaa ansioluettelon etsimiseen työpaikoista.

Moduulit ja oppiminen

Core-moduulit

  • Väitöskirja

Maksut ja rahoitus

Yhdistynyt kuningaskunta ja EU

Opiskelijoiden vuoden lukumaksu on 3000 puntaa. Maksamasi määrä voi kasvaa joka vuosi inflaation vaikutusten huomioon ottamiseksi.

kansainvälinen

Opiskelijoiden vuoden lukumaksu on 3000 puntaa. Maksamasi summa on vahvistettu tällä tasolla kurssin jokaiselle vuodelle.

laitteisto

Portland

Leeds Law School sijaitsee Portlandissa lähellä kaupungin oikeustaloa. Opiskelijamme voivat hioa oikeudellista asiantuntemustaan ​​tarkoitukseen rakennettuihin tiloihin, kuten omaan oikeuteen.

Virtuaalinen oppimisympäristö

VLE tarjoaa pääsyn kurssimateriaaleihin, kuten videoihin, e-kirjoihin ja muihin asiakirjoihin. Käytät myös sitä lähettämällä tehtävänne ja vastaanottamalla palautetta.

Kirjasto ja online-resurssit

Kirjastomme on avoinna ympäri vuorokauden, seitsemän päivää viikossa, joka päivä, joka tarjoaa sinulle pääsyn erikoistuneisiin kirjoihin ja lehtiin, oppimistiloihin, tietokoneisiin, multimediatiloihin ja medialaitteiden vuokraukseen. Kymmeniä tuhansia kirjaston digitaalisia resursseja, kuten e-kirjoja, päiväkirjoja ja tietokantoja, voi käyttää verkossa sopivaan aikaan ja paikkaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Näytä vähemmän
Leeds , UK Online + 1 Lisää Vähemmän