Yleiskatsaus

Aseellisen konfliktin aikana ennen, sen aikana ja sen jälkeen sovellettavaa lakia tarkastellaan kurssilla, joka tutkii nykyisiä kysymyksiä ja nykyaikaisia ​​haasteita sotaa ja oikeudenmukaisuutta koskevaan lakiin ja politiikkaan.

Maailmanlaajuisen terrorismin nousun myötä perinteisten maiden ja aseellisten selkkausten välisten aseellisten konfliktien perinteinen eroavaisuus heikkenee. Samaan aikaan kansainvälisiä rikoksia tehdään päivittäin. Miten tämä laki käsitteli tätä?

Tämä kurssi auttaa sinua kehittämään kokonaisvaltaista yleiskatsausta laista, jota valtiot käyttävät voimankäytön mukaan, väkivallan käyttämiseen sovellettavaa lakia ja kansainvälistä rikosoikeusjärjestelmää. Pohditaan nykyisiä kysymyksiä ja nykyaikaisia ​​haasteita lakiin ja politiikkaan, joka ympäröi sotaa ja oikeudenmukaisuutta sekä oikeudellisia ja filosofisia vastauksia kansainväliseen rikollisuuteen.

Sinua opettaa kansainvälisesti tunnustetut alan asiantuntijat, joista monet ovat työskennelleet asiaankuuluvien kansainvälisten järjestöjen kuten Kansainvälisen rikostuomioistuimen ja Sierra Leonen erityistuomioistuimen kanssa.

Lue lisää.

Kurssin yksityiskohdat

Sinulla on ydinmoduuli, kansainvälinen rikosoikeus ja vähintään 75 opintoviikkoa erikoisvalintamoduulista. Loput 30 opintopistettä voidaan valita LLM-ohjelman valinnaisista moduuleista. Teet myös 60-väitöskirjaa.

Opastus ja tuki kansainvälisen rikosoikeudellisen aseman valinnasta ja aseellisen konfliktin väitöskirjasta ja projektin suunnittelusta annetaan tilaustyönä ja henkilökohtaisen tuen avulla.

opetus

Opetamme pienten ryhmien seminaareihin mahdollisuuksien mukaan, mikä mahdollistaa integroidun ja vuorovaikutteisen oppimiskokemuksen. Sinua kannustetaan ja odotetaan valmistautuvan ja osallistuttava seminaareihin, jotta saat mahdollisimman suuren hyödyn niistä.

Arviointi

Sinua arvioidaan tentillä tai esseellä tai molempien yhdistelmällä. Kaikki arviot tehdään kevätlukukauden lopussa.

Käytännön harjoitustehtäviä, ohjaustekniikoita, ajanhallintaa käsitteleviä työpajoja ja yhdenlaisia juridisia taitoja koskevia neuvonantoja tarjotaan koko lukuvuoden ajan valmistelemaan näitä arviointeja.

Sisäänpääsyvaatimukset

2.1 (tai kansainvälinen) oikeus, humanistiset tieteet tai yhteiskuntatieteet

Englannin kielivaatimukset

IELTS: 7,0 (vähintään 7,0 kirjallisesti, 6,5 lukemassa ja 6,0 puheessa ja kuuntelussa)

Työpaikat

Valmistuneitamme siirtyvät monenlaisiin urakohteisiin . Monet menevät asianajotoimiin tai palaavat aikaisempaan oikeusturvaansa erikoistuneilla tiedoilla ja parannetuilla mahdollisuuksilla. Toiset menestyvät menestyksellisesti kansainvälisten järjestöjen sekä kansainvälisten ja paikallisten kansalaisjärjestöjen kanssa. Viimeisimmät loppututkinnot ovat BAE Systems, Clifford Chance, Lontoon pörssi ja Simmons

Jotkut tutkinnon suorittivat edelleen akateemisen uransa etenemällä PhD-ohjelmaan . Nämä opiskelijat valitsevat usein pysyäkseen Nottinghamin yliopistossa sen jälkeen, kun he ovat tohtorintutkinnon suorittaneet. Useat tutkijat ovat tulleet jäseniksi henkilökunnalle suoritettuaan LLM / master ja PhD.

Nottinghamin yliopiston erikoislääketieteen tutkinto tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet jatkaa urasuunnittelua ja toteuttaa tavoitteesi.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 12 muuta ohjelmaa kohteelta University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Viimeksi päivitetty Helmikuu 18, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä