LLM: n kansainvälisen kauppa- ja kauppaoikeuden kurssi on kehitetty alan asiantuntijoiden ja kokeneiden juridisten ammattilaisten kautta, joilla on monivuotinen kokemus. Se perustuu tietoihisi PG Cert- ja PG Dip -ohjelmamoduuleista, ja voit suorittaa alkuperäisen tutkimustyön täyttämällä 60-kertaisen väitöskirjan.

Laki on laajalti tunnustettu ja arvostettu aihe ja LLM: n kansainvälisen kauppa- ja kauppaoikeuden tietämys tuo mukanaan monia mahdollisuuksia kehittää uraasi korkean tason uran kansainvälisessä lakiasiaintoimistossa, monikansallisessa yrityksessä tai valtion organisaatiossa.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Koska olemme 100%: n online-yliopisto, käytämme virtuaalista oppimisympäristöä perinteisen kampuksen sijaan. Järjestelmä seuraa ja hallinnoi oppimisprosessia reaaliajassa ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella ja katsella elävää luentoja ja seminaareja internetin välityksellä.

Sinulla on oma opiskelijakouluttaja, ja hänellä on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajasi kanssa.

Arviointi

Hyväksymme tehtävänlähtöisen lähestymistavan arvioinnin sijasta tenttien sijasta. LLM: n kansainvälisen kauppa- ja kauppaoikeuden arviointi perustuu kirjallisen opetussuunnitelman ja työhön väitöskirjan tai yksittäisen hankkeen yhdistelmänä.

Opintosi lopussa lähetät 60 opintosi.

Voit nähdä nykyiset alustavat merkit ohjelman alusta, jolloin voit arvioida nykyisten tutkimusmenetelmien menestystä ja selkeästi tunnistaa parannettavat alueet.

Urakehitysmahdollisuudet

Olemme sitoutuneet parantamaan työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneiden keskuudessa. Verkkokurssimme antavat sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiäsi ja ansaita potentiaalia yhdistämällä keskeisiä taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.

LLM: n kansainvälisestä kaupasta ja kaupallisesta oikeudesta saatava oikeudellinen tietämys voisi saada sinut mukaan kansainväliseen lakiasiaintoimistoon, monikansalliseen yritykseen tai hallitusten järjestöön.

Pätevöityneet asianajajat tai asianajajat voivat myös käyttää kurssin opiskelusta saatuja taitoja ja tietoja vastaamaan vuosittain jatkuvan ammatillisen kehityksen vaatimuksiaan.

Sisäänpääsyvaatimukset:

Tälle jännittävälle kurssille on kaksi pääsyreittiä: Akateeminen syöttöreitti ja Työkokemusreitti.

21 päivän rahat takaisin -takuu

Jos ilmoittaudut LLM: n kansainväliseen kauppa- ja kauppaoikeuteen, mutta päätätte, että verkko-oppiminen ei ole sinua varten, voimme peruuttaa 21 päivän kuluessa tarjousasiakirjallasi ilmoitetusta alkamispäivästä. Jos olet maksanut ensimmäisen talletuksen etukäteen, saat täyden hyvityksen.

Maksuvaihtoehdot

Meidän palkkioomme ovat samat kaikille opiskelijoille, ja kuka tahansa saa 10%: n alennuksen, jos he maksavat vuosittaisen lukukauden tai kurssimaksun etukäteen. Monet Englannissa asuvat UK: n tai EU: n kansalaiset ovat myös oikeutettuja hallituksen tukemaan opintolainaa.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 7 muuta ohjelmaa kohteelta University of Essex Online »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 23, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
24 kuukautta
Full-time
Hinta
10,906 GBP
maksetaan kuukausittain.
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä