LLM Global Environment and Climate Change Law

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle monipuolisen, monitieteisen tietämyksen ympäristönsuojeluun ja luonnonvarojen hallintaa koskeviin oikeudellisiin kysymyksiin ja tekniikoihin, joissa kiinnitetään erityistä huomiota ilmastonmuutokseen.

Analyysi ja arvioit ympäristönsuojeluun liittyvän kansainvälisen, eurooppalaisen ja kansallisen lainsäädännön historiallista ja jatkuvaa kehitystä, näiden eri tasojen välisiä suhteita sekä ympäristölainsäädännön ja muiden oikeusalueiden vuorovaikutusta. Valitset myös opintokursseja, jotka täydentävät oikeudellisia tutkimustasi ja analysoit ympäristönsuojelun tieteellisiä ja sosioekonomisia näkökohtia.

Tämä ohjelma on sidoksissa yliopiston globaaliin ympäristöön

Ohjelmarakenne

Sinun on suoritettava 180 opintopistettä - 60 opintopistettä otetaan pakolliseen väitöskirjaan ja jäljelle jäävät 120 opintopistettä opitaan kurssilla.

Saat kokemusta erilaisista opetustyyleistä näissä kursseissa, joita johtavat Edinburghin oikeustieteellisen korkeakoulun akateemisen yhteisön jäsenet ja kokeneet lailliset ja alan ammattilaiset.

Sinun on valmistauduttava etukäteen lukemalla vaaditut materiaalit ja pohtimalla niistä keskusteltavista asioista ja osallistumalla luokkiin arvioidaan.

Väitöskirjassa sinulla on ohjaaja, josta voi odottaa opastusta ja tukea, mutta väitöskirjan tarkoitus on antaa sinun itsenäisesti suunnitella ja suorittaa tutkimus ja analyysi.

Huomaa, että ennalta arvaamattomien olosuhteiden tai tietyn kurssikysynnän puuttumisen vuoksi emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia opintojaksoja, jotka mainostetaan lukuvuoden alkaessa.

Oppimistulokset

Ohjelman loppuun mennessä opiskelijat ovat saaneet perusteellisen ymmärryksen käsitteistä, innovaatioista ja haasteista, jotka luonnehtivat ympäristönsuojelua, luonnonvarojen hallintaa ja ilmastonmuutokseen vastaamista koskevaa lainsäädäntöä kansainvälisellä, eurooppalaisella ja kansallisella tasolla.

Opiskelija kehittää myös kriittisiä taitoja, joita tarvitaan riippumattomien analyysien tekemiseksi kansainvälisten ja ylikansallisten oikeudellisten ja poliittisten instituutioiden, kansallisten hallitusten ja kansallisten tuomioistuinten, kansalaisjärjestöjen ja yksityissektorin toiminnan tällä alalla.

Lakiin kannustetaan avoimuutta erilaisiin tieteellisiin lähestymistapoihin tarjoten tilaisuuden täydentää erikoistuneita oikeustieteellisiä kursseja kursseilla, jotka tarjotaan sosiaali- ja poliittitieteellisen korkeakoulun, kauppakorkeakoulun ja geotieteellisen korkeakoulun tarjoamista kursseista, jotka liittyvät tieteellisiin ja yhteiskunnallis-tieteellisiin kysymyksiin, ympäristönsuojelun taloudelliset näkökohdat.

Ohjelma sopii valmistamaan opiskelijoita yhä laajempaan valikoimaan erikoistuneita työmahdollisuuksia, joita julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä edistyksellisellä tutkimuksella tarjotaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Uramahdollisuudet

Global Environment and Climate Change Law -ohjelma on yhdyskäytävä tutkijoille, jotka etsivät uraa erikoistuneina lakimiehinä, hallitusten neuvonantajina, kansainvälisissä neuvottelijoissa, yksityisyritysten ja kansalaisjärjestöjen lakimiesten, kansainvälisten virkamiesten, erikoistuneiden akateemisten tutkijavaihtoehtojen ja riippumattomien konsulttien tutkijoissa .

Opetushenkilöstö on käytettävissä tukemaan oppilaita tunnistamaan harjoittelupaikat kansainvälisissä ja valtiosta riippumattomissa järjestöissä, tiedemaailmassa ja ajatuslaitoksissa. Viimeaikaiset tutkinnon suorittajat työskentelevät nyt oikeudellisissa rooleissa kansainvälisesti, myös Intiassa, Meksikossa ja Alankomaissa sekä Euroopan komissiolle.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 kunnia-astetta tai sen kansainvälistä vastaavaa laillista.

Voimme myös harkita Yhdistyneen kuningaskunnan 2: 1 arvosanan tai sen kansainvälisen vastineen yhteiskuntatieteellisessä oppiaineessa.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,5 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (kussakin moduulissa vähintään 23)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 61 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (vähintään 176 kussakin moduulissa)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Näytä vähemmän
Edinburgh , UK Online + 1 Lisää Vähemmän