LLM eurooppalainen ja kansainvälinen ip ja se laki

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Avainkohdat

 • Tutkinto: Master of Laws (LL.M.)
 • Erikoistuminen: Euroopan ja Transnational Law Intellectual Property ja tietotekniikan
 • Opetuskieli Englanti
 • Kesto: 1 vuosi (01.10.-30.09.)
 • Työmäärä: 60 op
 • Pääsyvaatimukset: kandidaatin + 1 vuoden ammattikokemus
 • Lukukausimaksu: 7800 euroa; varhainen hakijat 7,200 euroa
 • Apurahat: täysi ja osittainen opetusta poikkeuslupia
 • Hakuaika: 30. kesäkuuta
 • Osallistujia max: 30
 • Ohjelman verkkosivuilta: www.uni-goettingen.de/lipit
 • Yhteydenotto: lipit@uni-goettingen.de

Yleiskatsaus

OTK Euroopan ja kansainvälisen Intellectual Property and Information Technology Law (LIPIT) on jatko-ohjelma suunnattu tarjoamaan syvällistä ymmärrystä oikeudellisia kysymyksiä, jotka johtuvat luomisesta ja käytöstä kirjallisen tai taiteellisen teoksen, mekaaninen tai tieteellisiä keksintöjä, digitaalista tietoa, ja muut aineettomat hyödykkeet. Se kattaa monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien tekijänoikeudet, patentit, tavaramerkit, televiestintää, sähköistä kaupankäyntiä, tietoturvan ja tietosuojan.

Koska se on yhä yleisempää liiketoimien tekijänoikeuksien ja tietotekniikan tuotteiden kansalliset rajat ylittäviä, tämä varatuomari Ohjelma on laadittu selvästi kansainvälistä ja vertailevaa luonnossa. Ratkaisuja eri oikeusjärjestelmien esitetään usein tutkiessaan moderni ongelmia IP ja IT-oikeuteen, ja tapauksissa leviää kahdessa tai useammassa maassa keskustellaan säännöllisesti ja analysoidaan. Yksi seuraus tällainen lähestymistapa on, että tämä ohjelma sopii asianajajien ja muiden ammattilaisten eri maista sen sijaan, että rajoitettu yhteen tietty toimivalta.

Lisäksi Ohjelman kansainvälinen luonne, vahva painotetaan perustamisesta suora yhteys käytäntöön. Monet luokat ovat opettaneet kokenut asianajajien ja muiden ammattilaisten. Luentoihin ja seminaareihin, oikeudellisia kysymyksiä tarkastellaan suurelta osin analysoimalla todellinen oikeustapauksia, esitetään konkreettisia yhteisiä ongelmia ja etsivät tehokkaita ratkaisuja. Kautta käytännön työpajoja ja projekteja, vasta hankittu tieto on entisestään ja kehitetään helposti sovellettavissa käytännön taitoja.

laki

Kohderyhmä

Tärkein kohderyhmä LL.M. Ohjelma on asianajajien työtä tai jotka haluavat työskennellä luovia ja innovatiivisia teollisuudenaloilla. Ohjelma on suunniteltu laajentamaan osaamistaan ​​IP ja IT-oikeuden keskittymällä asioita ja näkökohtia, jotka eivät yleensä sisälly säännöllistä laillinen tutkimukset opetussuunnitelma, esimerkiksi rajat ylittävän täytäntöönpanon oikeuksia voidaan IP ja IT-oikeuteen.

Koska haarat IP ja IT Law valhe risteyksessä lain teknologian, tieteen ja taiteen, Program on avoin myös insinöörien, tietotekniikan tutkijoita, median johtajat ja muut ammattilaiset pyrkivät parantamaan ymmärrystä oikeudellisen sääntelyn, politiikan, ja suojamekanismien aloilla tekijänoikeuksien ja tietotekniikkaa. Tämän seurauksena ohjelma osallistujat voivat hyötyä vaihtamasta lausuntoja, harjoittaa ryhmäprojekteja ja muiden yhteistyömuotojen kanssa valmistuneiden muiden tieteenalojen, joka auttaa heitä paremmin ymmärtämään eri näkökulmista ja näkökulmia aiheita he opiskelevat.

Lisäksi erilaisia ​​akateeminen ja ammatillinen tausta, me myös pyrimme monipuolista maantieteelliseen edustuksen valinnassa kunkin vuoden Program osallistujille. Tällainen moninaisuus rikastuttaa luokkahuoneessa keskusteluissa ja yhteistyössä toimintaa varmistamalla vaihto ja soveltaminen ajatuksia ja lähestymistapoja eri oikeusjärjestelmien ja kulttuuriympäristöjä.

Ohjelman kesto

Omat opinnot LIPIT Ohjelma kestää tavallisesti noin vuoden (lokakuusta syyskuuhun). Tänä aikana sinun täytyy saada 60 opintopistettä, mukaan lukien 20 ov varten loppuun diplomityö. Jos koko jälkeisen koulutuksen kestänyt alle 4 vuotta, saatat joutua ansaita enemmän krediittejä, jotta voidaan myöntää OTK asteen. Tällöin koulutusjärjestelmämme neuvonantaja auttaa selvittää yksilöllisen opintosuunnitelman, jonka avulla voit ansaita vaadittua luottojen ylittämättä tavanomaista Ohjelman kesto.

Opetussuunnitelma

Saadakseen oman OTK aste, sinun täytyy saada vähintään 60 op. 20 ov myönnetään loppuunsaattamiseksi yksilön päällikön moduuli, johon kuuluu valmistelu ja kirjoittaminen diplomityö. Loput 40 op voidaan saada suorittamalla riittävän määrän ryhmän opintokokonaisuuksia, joista kukin on yhtä kuin vähintään 5 opintopistettä. Luettelo moduuleista voi vaihdella hieman vuodesta toiseen, mutta esimerkit alla yleensä tarjoavat hyvän käsityksen käytettävissä olevista moduuleista:

 • Fundamentals of Intellectual Property Law
 • Fundamentals of Information Technology Law
 • Advanced Immateriaalioikeus
 • Advanced Information Technology Law
 • E-Commerce laki
 • Kilpailulaki
 • Tietosuojalakia
 • Media ja laki televiestinnästä
 • Tietotekniikka ja oikeusinformatiikka
 • Taloudellinen perusteet IP ja IT Law
 • Kansainvälinen ja vertaileva IP ja IT Law
 • Transnational täytäntöönpano IP ja IT Law
laki

Pääsyvaatimukset

Akateeminen ja ammatilliset vaatimukset

Meidän pääsyvaatimukset ovat kandidaatin tai ylempi korkeakoulututkinto laissa, tietotekniikan, tekniikan, mediatutkimuksen, tai toinen aihe plus yhden vuoden työkokemuksen. Koska meidän opiskelijat tulevat eri maista eri luokitukset, emme virallisesti edellyttävät, että saavutetaan tietty keskiarvon omassa aiemmissa tutkimuksissa (esim British ensimmäisen luokan arvosanoin), mutta laadut varmasti muodostavat merkittävän kriteerin prosessissa arvioinnin sovelluksia.

Vaikka kaikkein tyypillisiä kantajia lain valmistuneet, olemme tyytyväisiä myös sovelluksia valmistuneet muilta aloilta keinona varmistaa monimuotoisuuden taustat, taidot ja kokemukset johtavat hedelmällistä ja hyödyllistä tiedon ja ideoiden. Jos aiempi alan tutkimus ei ole laki, voimme pyytää sinua antamaan lyhyt selvitys siitä, kuinka opintojen tai työkokemus on merkitystä erikoistuminen tämän maisteriohjelma.

Jos vielä viimeistely kandidaatin opintoja tai on alle yhden vuoden työkokemus haettaessa Program, se ei estä hakemuksen. On vain tärkeää, että olet suorittanut tutkimuksia ja on yhden vuoden työkokemus ennen ohjelman alkua.

Ammatillinen kokemus vaatimus voidaan täyttää erilaisilla käytännön toimintaa, kuten harjoittelupaikkoja ja harjoittelupaikkoja. Esimerkiksi Saksan lain valmistuneiden käytännön koulutuksen (Referendariat) täyttää tämän vaatimuksen. Kuitenkin, jos käytännön toimintaa muodostivat pakollinen osa kandidaatin ohjelma, sitä ei lasketa työkokemusta. Tietyissä tapauksissa, pääsy voidaan myöntää hakijoille työkokemus alle vuoden. Jos et ole varma, onko opintojen tai käytännön kokemus täyttää Ohjelman pääsyvaatimukset, ota yhteyttä ennen hakemuksen virallisen hakemuksen.

Kieli vaatimukset

Jos Englanti ei ole äidinkieli tai ei ollut opetuskieli aiemmista tutkimuksista, sinun on osoitettava, että Englanti kielitaito on riittävä, voidakseen korkeakoulutuksen, mukaan lukien rajoittamaton osallistuminen opetukseen keskusteluihin ja tuotanto selkeä ja kieliopillisesti oikein tieteellisen tekstin. Yleisimmin tämä tapahtuu lähettämällä meille kopio johtaa standardoitu Englanti testi, kuten TOEFL tai IELTS. Kuitenkin muunlaisia ​​todisteita voidaan myös hyväksyä.

Jos haluat osoittaa Englanti kielitaito kautta yhtä standardoitua testejä, huomaa, että sinun täytyy saavuttaa vähintään vähimmäispistemäärä ottamista jatko oikeustieteen opintoja Göttingen. Erityisesti pienin hyväksyttävä testin tulokset TOEFL 80 pistettä Internet-pohjainen testi ja 550 pistettä paperilla testi. Pienin hyväksyttävä IELTS on Band 6.

Kuinka hakea

Jotta hakea ohjelmaan, täytä hakemuslomake sivuillamme (www.uni-goettingen.de/en/application-process/546501.html), lisätä CV ja PDF kopioita tutkintotodistukset (joissa selostukset) ja lähettää kaiken E-Mail lipit@uni-goettingen.de~~V. Jos äidinkieli ei ole Englanti ja olet läpäissyt TOEFL, IELTS tai toisella Englanti testi, lähetä myös meille PDF kopio testitodistuksen. Voit myös lisätä muita asiakirjoja (esim todistukset, viittaukset professoreita tai työnantajien kopioita kirjoitettu teoksia tai otteita niistä), että pidätte hyödyllistä onnistumisen sovelluksen. Jos tutkintotodistukset tai muut asiakirjat eivät ole Englanti tai saksa, ilmoittakaa niiden Englanti käännös. Kopiot ja käännökset ei tarvitse varmennettava vaiheessa hakemuksen. Kuitenkin, jos olet hyväksytty, sinun on annettava alkuperäisinä tai oikeaksi todistetut jäljennökset ja käännökset.

Apurahat

Vuosittain Göttingen oikeustieteellisen tiedekunnan voi myöntää useita stipendejä muodossa osittaisen tai täyden opetusta poikkeuslupia paras kandidaatti Program hakijat. Erilliset sovellukset ei tarvita, koska kaikki Varatuomari Ohjelman hakijat automaattisesti harkita näiden stipendejä jos ne osoittavat kiinnostuksensa Program hakemuslomake.

Lisäksi tuleville opiskelijoille voi hakea apurahoja tarjotaan eri säätiöt, yritykset ja organisaatiot. Esimerkiksi Saksan Academic Exchange Service (DAAD) tarjoaa erilaisia ​​stipendejä ulkomaisille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Saksassa ja saksalaisten opiskelijoiden menossa opiskelemaan ulkomaille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Law of the Georg-August-Universität Göttingen is the oldest, largest and most renowned faculty of law in Lower Saxony. Since it was founded in 1737, it has been committed to the unity a ... Lue lisää

The Faculty of Law of the Georg-August-Universität Göttingen is the oldest, largest and most renowned faculty of law in Lower Saxony. Since it was founded in 1737, it has been committed to the unity and freedom of research and teaching. Its top position in Northern Germany has been confirmed by positive teaching (2008) and research evaluations (2002) in the past. Näytä vähemmän