kurssin yksityiskohdat

Tämä siirtymäkurssi tarjoaa reitin juridiselle ammatille ja auttaa sinua erottumaan joukosta tässä erittäin kilpailukykyisessä kentässä. Yhdistämällä kaikki asiaankuuluvien ammattialajärjestöjen edellyttämät ydinmoduulit, tämä kurssi valmistelee ei-oikeustieteellisiä tutkinnon suorittaneita seuraavaksi askeleeksi kohti solicitoria tai asianajajaa.

Tutustat oikeudellisen teorian peruselementteihin, ja itsenäinen tutkimushanke antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä sellaiseen lain alaan, joka kiinnostaa sinua. Kokeneet ohjaajat, mukaan lukien pätevät asianajajat ja asianajajat, joilla on laaja asiantuntemus kaikilla juridisilla aloilla, Leeds Law Schoolin tietämyksen ja taidon laajuus takaavat, että saat erikoistukea monenlaisista aiheista lääketieteellisestä laiminlyönnistä terrorisminvastaiseen toimintaan laki.

Opetus toteutetaan pienissä kasvotusten luvuissa yhdistettynä online-luentoihin, joihin pääsee käsiksi kiireisen aikataulun mukaiseen ajankohtaan ja paikkaan.

Oikeudelliseen koulutukseen ja koulutukseen tehtävät muutokset

Oikeudellista koulutusta tutkitaan parhaillaan oikeusalan sääntelyviranomaisten parissa. Tarkastelussa tarkastellaan tällä hetkellä avattavia reittejä ja pätevyysvaatimuksia, jotka ovat tarpeen avustajan tai barristerin muodostamiseksi, ja heijastelee nykyisten reittien muuttamista ja poistamista sekä mahdollisuutta perustaa uusia.

Tällä hetkellä opiskelijat voivat suorittaa oikeustieteellisen tutkintotodistuksen, Graduate Diploma Law (GDL) ja sitten Legal Practice Course (LPC), jotta he voivat tulla asianajajaksi tai Bar Professional Training Course (BPTC) tulla asianajajaksi; tämä säilyy muuttumattomana vasta elokuussa 2020 solicitorsille ja elokuussa 2019 barristerille.

Solicitors Regulation Authority (SRA) ja Bar Standards Board (BSB) ovat antaneet yhteisen ohjeiston. Tämä löytyy vierailemalla SRA: n verkkosivuilla.

Kurssin hyödyt

Sinua opetetaan luennoitsijoilla, jotka ovat työskennelleet eräissä parhaissa brittiläisissä yrityksissä, kuten DLA Piper, Eversheds, Walker Morris ja Herbert Smith Freehills. Erinomaisen akateemisen opetuksen lisäksi henkilökuntamme tarjoaa sinulle ammattitaitoista ja käytännöllistä tukea uran etenemiseen.

Oikeustieteellisiä kursseja on opittu Leedsin oikeustieteellisessä oppilaitoksessa vuodesta 1979, ja monet alumnistamme toimivat nyt mentorina opiskelijoillemme auttaen heitä etenemään tarjoamalla uran neuvontaa, työkokemusta ja jopa työmahdollisuuksia.

Erikoistutkijatila, joka on saatavilla vain jatko-opiskelijoillemme, on varustettu tietokonepäätteillä ja lakiteksteillä. Meillä on myös oikeussali, jossa teoriat voidaan panna käytäntöön simuloiduissa kokeissa.

Leeds on yksi Lontoon ulkopuolella sijaitsevista suurimmista oikeudellisista keskuksista ja tarjoaa runsaasti työpaikkoja ja sijoittautumismahdollisuuksia. Voit hyötyä läheisistä yhteyksistämme kaupungin yrityksiin sekä ammattihenkilöstömme tarjoamiin yhteyksiin ja mahdollisiin uramahdollisuuksiin.

Etäopiskelu

Ymmärrämme, että kokopäiväinen opiskelu ei sovi kaikille. Siksi tarjoamme kursseja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden päättää missä, milloin ja miten voit osallistua oppimiseen. Etäopiskelun opiskelu tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta koulutuksen tekemiseen sinulle. Haluatko sovittaa opintoihin lastenhoidon, kehittää taitojasi työskentelyn aikana tai yksinkertaisesti haluavat oppia omasta kodistasi mukavasti, voimme auttaa sinua saamaan pätevyyden kerrallaan ja vauhtiin, joka sopii elämäntapaan.

Kampus-opiskelijoidemme tavoin sinulla on samat erinomaiset opetus- ja oppimisresurssit, mutta näet ne verkossa luentoteatterin sijasta. Ei vain kaikki moduulit opetettu verkossa, mutta sinulla on myös mahdollisuus käyttää verkkoyhteisöä ja yli 140 000 kirjoja ja lehtiä verkkokirjastomme kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla tulee joko olla vähintään toisen luokan arvostamisaste tai heillä on vastaava kokemus tai koulutus, yleensä työympäristössä.

OPISKELIJAT, jotka haluavat harjoittaa ENGLANNIN JA WALESIN LAINSÄÄDÄNNÖN LAITOSTA BARRISTERIN KÄYTTÖÖN TARKOITUKSEEN:

 • Pidä UK / Irlannin tasavalta tutkinto, jonka arvosana on korkeintaan 2: 2; tai
 • On saanut Barstandards Boardin akateemisen pysyvän todistuksen ulkomaan tutkintotodistuksen tai epätyypillisen Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin tasavallan tutkintotodistuksen perusteella; tai
 • Bar Standards Boardin pätevöityvyyskomitea on hyväksynyt sen, että hän on sopiva pääsyksi oppilaana.

Kaikkien hakemusten tulee olla tuettuja joko akateemisella tai ammatillisella referenssillä.

Kaikkien hakijoiden on täytettävä Yliopisto-englannin kielivaatimuksemme.

Englannin kielivaatimus: IELTS 6.5, jolla ei ole taitoja alle 6,0 tai vastaava pätevyys. Yliopisto tarjoaa erinomaista tukea kaikille hakijoille, jotka saattavat joutua järjestämään englannin kielen kursseja.

MATURAT HAKIJAT

Yliopistomme suhtautuu myönteisesti hakijoihin, jotka edustavat akateemista potentiaalia. Me tarvitsemme yleensä joitain todisteita viimeaikaisesta akateemisesta tutkimuksesta, esimerkiksi pääsykurssien suorittamisesta, mutta viimeaikaista työkokemusta voidaan myös harkita. Huomaa, että joillakin ammatillisilla kursseilla kaikilla hakijoilla on täytettävä määritetyt tulokriteerit ja näissä tapauksissa työkokemusta ei voida pitää paikallaan.

VARMISTA VAATIMUKSET

Jos olet kansainvälinen opiskelija, voimme auttaa sinua vertailemaan ja vahvistamaan pätevyytesi. Ota yhteyttä kansainväliseen toimistoon numeroon 44 (0) 113 812 1111 09.00-17.00 ma-ke / 09.00-16.30 pe GMT tai sähköpostitse internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

TÄYTYY PARANNETTAA SUOMEN KIELITAITOJA?

Älä huolestu, jos sinulla ei ole vaadittua englannin kielen tasoa valitsemasi kurssiin. Tarjoamme laajan valikoiman kursseja, jotka on suunniteltu parantamaan pätevyyttäsi ja englannin kielen taitoja, joista suurin osa on British Councilin akkreditoima.

Työmahdollisuudet

Voit edetä seuraavaan oikeudelliseen koulutukseen ryhtymällä Legal Practice -kurssimme harjoittelemaan asianajajana tai Bar Professional Training Course -kurssina tulla asianajajaksi. Kurssisi avaavat myös rooleja, jotka edellyttävät perusteellista ja laajaa lakien tuntemusta, kuten avustaja. Voit myös soveltaa asiantuntemusta markkinoinnin, paikallishallinnon, mielenterveyden tai sosiaalityön rooleihin.

 • Asianajaja
 • asianajaja
 • avustavana

Urakehitys

Työpaikat ja ura-alueemme tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa ja paljon resursseja, joiden avulla voit valita ja hankkia työtä. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen tai viimeinen vuosi, voitte keskustella Ura-toimistosi henkilökunnan jäsenten kanssa, jotka voivat tarjota sinulle neuvoja ansioluettelosta etsimään työpaikkoja.

Opettaminen ja oppiminen

Leeds Law School työskentelee useiden Etäopetuksen edistämiskumppaneiden kanssa, jotka voivat tarjota neuvontaa ja opastusta Etäopiskeluista. Yhteistyökumppanit ovat:

 • Chancery Lane -ammattikorkeakoulu (Dubai)
 • Q
 • Lontoon oikeustieteiden korkeakoulu (Bangladesh).

Kokonaiskuormitus

Kutakin etäopiskeluohjelmaanmme on yksilöllisesti suunniteltu maksimoimaan oppimistasi, joten opintavaatimukset vaihtelevat. Suuntaviivoina on annettava noin 10 tuntia viikossa kunkin moduulin täydentämiseksi ja lisäksi viisi tuntia lisäluvan ja tehtävien suorittamiseksi. Nämä 10 tuntia opetusta ja oppimista toimitetaan useilla vuorovaikutteisilla resursseilla, jotka sisältävät tyypillisesti ääni- ja videosisältöjä, ryhmäkeskusteluja, heijastavia harjoituksia, tietokilpailuja, online-lukemista ja paljon muuta. Kaikki nämä resurssit toimitetaan virtuaalisen oppimisympäristön kautta, ja niitä voi käyttää sopivaan aikaan ja paikkaan.

Core-moduulit

 • Sopimusoikeuden perusteet
 • Rikosoikeuden perusteet
 • Euroopan unionin lainsäädännön perusta
 • Tort Lawin perusta
 • Itsenäinen oikeudellinen tutkimushanke
 • Kiinteistölainsäädäntö
 • Julkisoikeuden perusteet
 • Equity-perustukset

Palkkiot ja rahoitus

Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n opiskelijoille

Vuoden 2018/19 opiskelijoille maksettava lukukausimaksu on 3350 puntaa. Maksamasi summa voi kasvaa vuosittain inflaation vaikutusten huomioon ottamiseksi.

Kansainväliset opiskelijat

Vuoden 2018/19 opiskelijoille maksettava lukukausimaksu on 3350 puntaa. Määrät, jotka maksat, on vahvistettu tällä tasolla jokaisen kurssinne joka vuosi.

laitteisto

Kirjasto

Kirjastomme on avoinna ympäri vuorokauden, seitsemän päivää viikossa, joka päivä, joka tarjoaa sinulle pääsyn erikoistuneisiin kirjoihin ja lehtiin, oppimistiloihin, tietokoneisiin, multimediatiloihin ja medialaitteiden vuokraukseen. Kymmeniä tuhansia kirjaston digitaalisia resursseja, kuten e-kirjoja, päiväkirjoja ja tietokantoja, voi käyttää verkossa sopivaan aikaan ja paikkaan.

Virtuaalinen oppimisympäristö

VLE tarjoaa pääsyn kurssimateriaaleihin, kuten videoihin, e-kirjoihin ja muihin asiakirjoihin. Käytät myös sitä lähettämällä tehtävänne ja vastaanottamalla palautetta.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta Leeds Beckett University »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Request Info
Tammi 6, 2020
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
3,350 GBP
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Tammi 6, 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Tammi 6, 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä