LLM digitaalitalous

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Anglia Ruskinin yliopisto

Yleiskatsaus

Hallitse digitaalitalouden esittämät oikeudelliset ja poliittiset kysymykset. Kehitä huipputeknisiä strategisia liiketoimintataitoja ja edistynyttä lakitietoa tullaksesi strategiseksi digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi tai lakimieheksi.

 • Opiskele syventävää kansainvälistä oikeutta englannin kielellä lakimiesten kanssa eri lainkäyttöalueista ja taustoista.
 • Hyödy pienistä luokista: saa tiivistä tukea ja muodosta elinikäinen ystävyys.
 • Opiskelu Cambridgen laillisen vuosineljänneksen keskustassa, kruununlaskun ja kreivikunnan tuomioistuimen välissä.
 • Liity oikeustieteelliseen korkeakouluun tyytyväisten opiskelijoiden kanssa: lainopiskelijat olivat Yhdistyneen kuningaskunnan tyytyväisimpiä vuosina 2015 ja 2016 *
 • Vapaaehtoisena lakiklinikkaamme: laki oikeusteoriaa käytännössä auttamalla kansalaisia
 • Hanki ammattilaiselta ensi käden neuvoja ja ohjeita mentorointijärjestelmästämme
 • Saa pääsyn Cambridgen yliopiston Squire Law Library -kirjastolle

* Täydellinen yliopisto-opas 2015 sekä The Times ja Sunday Times University League Table 2016

Kehitä oikeudellisia ja liiketaidosi korkeatasolle

LLM: n digitaalitaloudessamme voit kehittää taitojasi tullaksesi strategiseksi digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi, joka voi ohjata yrityksiä, organisaatioita ja hallituksia hyödyntämään digitaalitalouden potentiaalia ja suojaamaan samalla heidän laillisia oikeuksiaan.

Oikeudellista perusteluasi, kriittistä analyysiä, tutkimusosaamista ja riippumatonta arviointia käytetään kaikki, kun saat yksityiskohtaisen tuntemuksen tärkeimmistä oikeudellisista ja poliittisista kysymyksistä, jotka ovat digitaalitalouden ytimessä.

Opi perusteet ja erikoistu

Keskittymällä nykyajan haasteisiin ja mahdollisuuksiin ydinmoduulimme tutustuttavat sinut lakien käytäntöihin sellaisilla aloilla kuin viestintä, kilpailu, henkinen omaisuus ja data.

Valinnaisissa moduuleissamme voit erikoistua globalisaatioon ja maailmankauppaan, kansainväliseen kilpailulakiin, yrityshallintoon tai kansainväliseen kauppalakiin.

Kurssin lopussa käytät kaikkia opittuja taitoja ja tietoja tutkimaan ja suorittamaan suurprojekti sinua kiinnostavimmasta digitaalitalouden alueelta asiantuntijan valvonnassa.

Hyödy pienistä luokista

Kaikkiin moduuliemme sisältyy pienryhmäseminaarityötä, jota täydentää riippumaton tutkimus, jonka avulla voit käsitellä kutakin aihetta kerrallaan ja tehdä selkeän eron niiden välillä. Pieni luokka antaa sinulle mahdollisuuden saada erityistä tukea luennoitsijoilta ja muodostaa läheisiä ystävyyssuhteita muiden opiskelijoiden kanssa.

Hanki tukea erilaisilta asiantuntijoilta

Koko kurssin aikana saat tukea ja neuvoja omalta ammattilaiselta, joka on alaansa asiantuntija. Näihin kuuluvat kurssinjohtaja Tom Serby ja tohtori Sarita Patil-Woolhouse (molemmat harjoittaneet kauppalakimiehiä Lontoon kaupungissa valmistuttuaan Cambridgen yliopistosta); Tohtori Ana Keglević Steffek (johtavia kauppaoikeudellisia tekstejä kirjoittanut) ja professori Rohan Kariyawasam (Harvard Fulbright -tutkija ja Kiinan höylätiehankkeen E15-konsulttiryhmän jäsen).

Master kansainvälisen oikeuden englanniksi

Englannin laki tarjoaa perustan monille oikeusperinteille ja -periaatteille maailmanlaajuisesti, etenkin Amerikassa ja Kansainyhteisön maissa, kuten Intiassa, Malesiassa ja Nigeriassa. Kansainvälisen oikeuden opiskelu englannin kielellä antaa sinulle ainutlaatuisen kuvan siitä, kuinka lakiohjelma on muotoiltu, sekä edistyneille kielille, joita käytetään ympäri maailmaa.

Työpaikat

Siirrettävät taidot

LLM-työkalumme auttaa sinua kehittämään siirrettäviä ammattitaitoja, mukaan lukien looginen päättely, kriittinen analyysi, tutkimus ja itsenäinen arviointi, sekä ymmärtämään infrastruktuurin, sisällön, kilpailun, sosiaalipolitiikan, rangaistuksen ja kaupan monimutkaista vuorovaikutusta digitaalisella areenalla, ja paremmat valmiudet lailliseen viestintään.

Nämä taidot valmistavat sinut korkeimmalle tasolle kansainväliselle käytännölle ja akateemiselle tutkimukselle, mutta ovat siirrettävissä myös muihin rooleihin, jotka keskittyvät digitaaliseen ja tietoon perustuvaan talouteen, kuten juridisiin / liiketaloudellisiin neuvonantajiin tai kansalaisjärjestöjen tai yksityisten yritysten kanssa työskenteleviin tutkijoihin tai riippumattomaan konsultointiin.

Työllistyvyystapahtumat ja mahdollisuudet

Vapaaehtoisena lakiklinikkaamme ja harjoittele oikeustaidosi tosielämässä. Työskentele paikallisten asianajajien rinnalla tarjoamalla pro bono -neuvontaa ihmisille, joilla on rajoitettu pääsy laillisiin resursseihin.

Liity mentorointijärjestelmäämme: kumppani alueellisen lakiasiaintoimiston ammattilaisen kanssa saadaksesi ensikäden neuvoja ja opastusta.

Työllistyvyyspalvelumme järjestää myös monia kohdennettuja tapahtumia, kuten uranäyttelyitä erityisesti oikeustieteen opiskelijoille.

Moduulit ja arviointi

Core-moduulit

 • Laki globaalissa tilanteessa
 • Digitaalinen talous
 • Oikeudelliset tutkimusmenetelmät
 • Suuri tutkimusprojekti (LLM)
 • Immateriaalioikeus ja sosiaalinen media

Valinnaiset moduulit

 • Globalisaatio ja maailmankauppa
 • Kilpailulaki kansainvälisessä tilanteessa
 • Hallinnointi
 • Kansainvälinen kauppaoikeus

Arviointi

Voit näyttää edistymisen kirjallisten esseiden, ongelmanratkaisutehtävien ja esitysten yhdistelmällä.

Kaikki opiskelijat ottavat ydinmoduulimme, mutta huomaa, että valinnaisten moduulien saatavuus riippuu kysynnästä.

Kurssimaksut

 • Ison-Britannian ja EU: n opiskelijat, 2019/20 (vuodessa): £ 8 500
 • Kansainväliset opiskelijat, jotka alkavat 2019/20 (vuodessa): £ 13 100

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Ensimmäinen tutkinto, kunnianosoituksin, läheisestä aiheesta ja alemman sekunnin lopullinen vähimmäisluokitus (2: 2) tai vastaava.
 • Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun odotetaan osoittavan vähintään IELTS 6.5 (akateeminen taso) tai vastaavan englanninkielisen kelpoisuuden sertifioitu taso, kuten Anglia Ruskinin yliopisto on tunnustanut.
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Lue lisää

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Näytä vähemmän
Hatfield , Mexico City , Bogota , Salford , Kylpy , Cambridge , Lontoo , Northampton + 7 Lisää Vähemmän