LLM (kansainvälinen ympäristölainsäädäntö ja -politiikka)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kent LLM (ja siihen liittyvä tutkintotodistusohjelma) avulla voit laajentaa ja syventää tietämystäsi ja ymmärrystä oikeudesta erikoistumalla yhteen tai useampaan eri alueeseen.

Yleiskatsaus

Tämä Pathway edistää kriittistä tietoisuutta kansainvälisen ympäristölainsäädännön ja -politiikan toiminnasta ja kiinnittää erityistä huomiota aiheisiin, joiden katsotaan olevan kiistanalaisia ​​tai evoluutiossa. Kehität tervettä tietämystä ja järjestelmällistä ymmärrystä institutionaalisista rakenteista, lainsäädännön ja politiikan keskeisistä periaatteista sekä konteksteista, joissa kansainvälinen oikeus toimii.

Opiskelet teoreettisia, sosiaalisia, poliittisia ja tieteellisiä näkökulmia, jotka perustuvat aineellisiin oikeudellisiin alueisiin sekä käytännön tilanteisiin, joissa kansainvälinen ympäristölainsäädäntö toimii. LLM: n jatkotutkinnon suorittavat heidän kanssaan osaamista ja asiantuntemusta, jota tarvitaan ammatti- tai akateemisen uran harjoittamiseen tässä nykyaikaisessa ja kehittyvässä kurissa.

Opiskelijat voivat valita yhden (joko syksyn tai kevään) seminaarin Canterburyn kampuksessamme ja yhdessä (joko syksyllä tai keväällä) Brysselin keskustassa (palaavana Canterburyssa väitöskirjan loppuun saattamiseksi) tämän split-site-vaihtoehdon alla. Split-site-vaihtoehto veloitetaan eri kurssilla. Lisätietoja saat alla olevista palkkioista. Brysselin keskustan ohjelmia tarjotaan ensisijaisesti kansainvälisessä oikeudessa ja ihmisoikeuslaissa. Opiskelijat vastaavat itse järjestelystä Brysselissä. Ota yhteyttä yliopiston majoituspalveluhuoneistoon saadaksesi tietoa lyhytaikaisten majoitusmahdollisuuksien saatavuudesta Canterburyssa.

Kentin opiskeleminen maisteriksi (LLM) tarkoittaa sitä, että hänellä on varmuus LLM: n hankkimisesta erikoislääkärin alueella. Kent LLM antaa sinulle vapauden jättää valitsemasi Pathway avoimeksi vasta saapumisen jälkeen - valitsemasi moduulit määrittävät Pathway .

Kent Law Schoolista

Kent Law School (KLS) on Yhdistyneen kuningaskunnan johtava oikeustieteellinen koulu. Maailmanluokan kriittisen oikeudellisen tutkimuksen kosmopoliittinen keskus tarjoaa tukea ja älyllisesti kannustavaa paikka opiskella jatko-opintoja ja tutkintotutkintoja.

Sen lisäksi, että opitaan lain yksityiskohtia, Kentin opiskelijat opettavat ajattelemaan lakia sen historiasta, kehityksestä ja suhteesta laajempaan yhteiskuntaan. Tämä lähestymistapa antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää täysin lakia. Kriittinen lähestymistapa ei ainoastaan ​​anna lain tutkimusta mielenkiintoisemmaksi, vaan auttaa kehittämään ratkaisevia taitoja ja kykyjä, joita vaaditaan uralla oikeudellisessa käytännössä.

Law School tarjoaa lippulaivansa Kent LLM yliopiston Canterbury-kampuksella (ja kolme määriteltyä LLM-ohjelmaa yliopiston Brysselin keskustassa). Ohjelmamme ovat avoimia ei-laillisille tutkinnon suorittaneille, joilla on asianmukainen akateeminen tai ammatillinen tausta, jotka haluavat kehittää edistyksellistä lakien tuntemusta omalla alallaan. Opiskelet läheisessä, tukevassa ja älyllisesti stimuloivassa ympäristössä, työskentelemällä tiiviisti akateemisen henkilökunnan kanssa. KLS käyttää kriittistä tutkimukseen perustuvaa opetusta kaikkiin ohjelmiimme varmistaakseen, että voit hyötyä Law Schoolin maailmanluokan tutkimuksesta.

Ohjelmamme ovat avoimia ei-laillisille tutkinnon suorittaneille, joilla on asianmukainen akateeminen tai ammatillinen tausta, jotka haluavat kehittää edistyksellistä lakien tuntemusta omalla alallaan. Opiskelet läheisessä, tukevassa ja älyllisesti stimuloivassa ympäristössä, työskentelemällä tiiviisti akateemisen henkilökunnan kanssa. KLS käyttää kriittistä tutkimukseen perustuvaa opetusta kaikkiin ohjelmiimme varmistaakseen, että voit hyötyä Law Schoolin maailmanluokan tutkimuksesta.

palkkiot

Tämän ohjelman Canterburyn ainoat toimitukset ovat samat kuin standardin LLM-ohjelman palkkiot. Kuitenkin split-site-vaihtoehtomaksut (joita Canterbury ja Bryssel opettavat) veloitetaan erisuuruisella hinnalla.

Kansalliset luokitukset

Viimeisimmässä Research Excellence Framework Kent Law School sijoittui kahdeksanneksi tutkimusintensiteetiksi Times Higher Educationissa .

Kurssin rakenne

Voit räätälöidä opinnoidesi tarpeidesi ja kiinnostuksesi mukaan saada LLM tai laillisen tutkinnon yhdellä Pathway kahdella Pathways tai valitsemalla laajan valikoiman moduuleja eri osa-alueilla, jotta saat yleisen LLM: n tai korkeakoulututkinnon Laki.

Valitsemasi Pathway muotoilevat moduulit, joita teet ja väitöskirjaasi. Jotta saisimme LLM: n yhdellä Pathway sivustolla, sinun on valittava vähintään kolme kuudesta moduulista, jotka liittyvät kyseiseen Pathway ja väitöskirjaasi, joka keskittyy tähän oikeusalueeseen. Muut kolme moduulia voidaan valita mistä tahansa lainopetuksesta. Kaikkien opiskelijoiden on otettava Legal Research and Writing Skills -moduuli. Jotta Pathway merkittävästi / pienempiin Pathway , valitset kolme moduulia, jotka liittyvät yhteen Pathway ja kolme toisesta Pathway , ja väitöskirja määrittää tärkeän Pathway .

Esimerkiksi opiskelija, joka suorittaa vähintään kolme moduulia kansainvälisessä kauppaoikeudessa ja suorittaa väitöskirjan tällä alalla, valmistuu kansainvälisen kauppaoikeuden LLM: stä. opiskelija, joka täyttää kolme rikosoikeusyksikköä ja kolme ympäristöoikeusmoduulia ja tekee sitten väitöskirjan, joka harjoittaa rikosoikeutta, valmistuu LLM: n rikosoikeudellisesta ja ympäristölainsäädännöstä.

moduulit

Seuraavat moduulit osoittavat tätä Pathway . Tämä luettelo perustuu nykyiseen opetussuunnitelmaan ja voi muuttua vuosi vuodelta vastauksena uusiin opetussuunnitelmiin ja innovaatioihin sekä opiskelijoiden kysyntään. Useimmat Pathways edellyttävät, että voit tutkia eri erikoistumismoduulien ja moduulien yhdistelmää muista Pathways jotta voit mukauttaa ohjelmaa ja tutkia muita kiinnostavia aihealueita.

  • LW852 Euroopan unionin ympäristölainsäädäntö ja -politiikka
  • LW906 Kansainvälinen ympäristölainsäädäntö - oikeudelliset perusteet
  • LW881 Kansainvälinen kauppaoikeus ja ympäristö
  • LW888 Ilmastonmuutos ja uusiutuvan energian laki
  • LW931 maankäyttö- ja suojelulaki
  • LW839 Environmental Quality Law

Tutkimustuki

Ystävällinen ja tukeva ympäristö

Kent Law Schoolilla on vilkas ja aktiivinen jatkoyhteisö, jota osittain ostavat voimakas tutkimuskulttuuri sekä henkilöstön ja opiskelijoiden läheinen vuorovaikutus. Henkilökunta julkaisee säännöllisesti ja laajalti lehtiä, konferenssijulkaisuja ja kirjoja sekä upottaa tutkimuksen opetukseen. Opettajilla on säännöllinen yhteydenpito ohjelmiinsa ja moduuliensa kanssa, joilla on valmiit henkilökunta vastata kysymyksiin ja antaa hyödyllistä ja rakentavaa palautetta toimitetuista töistä. Oikeustieteellisessä koulussa on aktiivinen ja osallistava ylimääräinen akateeminen ja yhteiskunnallinen kohtaus, jossa on säännöllisesti vierailevia luentoja, keskusteluja ja työpajoja, jotka ovat järjestäneet tutkimuskeskuksemme (joihin kuuluvat kriittisen kansainvälisen oikeuden keskus ja Kentin oikeus-, sukupuoli- ja seksuaalisuuskeskus).

Palkittu Law Library

Oikeuskirjasto on jo pitkään ollut johtava oikeudellisten opetusten ja tutkimusten elektronisten resurssien kehittämisessä. Yliopiston Templeman-kirjaston laaja ja ajan tasalla oleva lain kokoelma on erityisen vahva sähköisessä aineistossa, ja sähköisen oikeuden kirjastossa on lukuisia oikeudellisia tietokantoja, jotka ovat yhä arvokkaampia tutkimusvälineitä. Lisäksi voit käyttää tuhansien lakinehtävien tekstiä verkossa. Oikeustieteellisen kirjastonhoitajamme on valmis kouluttamaan sinua käyttämään näitä resursseja ja järjestämään säännöllisiä oikeudellisia tutkimusluokkia jatko-opiskelijoiden kanssa.

Tuki

Meillä on oma postgraduate office, joka tarjoaa tukea sovelluksesta valmistumiseen. Kent Law Schoolin jatko-opiskelijoilla on pääsy jatko-opiskelijoille, opiskelu-alueelle ja yhteiseen huoneeseen, jossa on langaton internetyhteys.

Global Skills -palkinto

Kaikki opiskelijat, jotka ovat kirjautuneet opettamaan maisteriohjelmaan, voivat hakea paikkaa Global Skills Award -ohjelmassamme. Ohjelma on suunniteltu laajentamaan ymmärrystäsi globaaleista asioista ja ajankohtaisista asioista sekä kehittämään henkilökohtaisia ​​taitoja, jotka parantavat työllistettävyyttäsi.

Työpaikat

Työllistettävyys on keskeinen painopiste koko yliopistossa ja Kent Law Schoolilla, jolla on erityinen työllistyvyys- ja urakehitysjohtajan tuki sekä laaja valikoima työharjoittelumahdollisuuksia, työllistettävyyttä ja uranäkymiä. Jatko-opiskelijoille annetaan jatko-opiskelijoille jatko-opiskelijoille järjestöjä, hyväntekeväisyysjärjestöjä ja muita ammatillisia järjestöjä.

Oikeustieteilijät ovat siirtyneet rahoitukseen, kansainväliseen kauppaan, hallintoon ja lainsäädäntöön tai ovat liittyneet tai alkaneet, kansalaisjärjestö tai hyväntekeväisyysjärjestö.

Kentillä on erinomainen ennätys jatko-opiskelijoille: vuonna 2016 valmistuneista Kentin jatko-opiskelijoista 98 ​​prosenttia kansallisen kyselyn vastaajista oli töissä tai jatko-opintoja kuuden kuukauden sisällä (DLHE).

Sisäänpääsyvaatimukset

Ensimmäinen tai 2,1 honors tutkinto tai vastaava, laissa tai liittyvä aihe. Myös Kent Law Schoolin (KLS) harkintaa voidaan harkita korkean 2,2-standardin saavuttaneita opiskelijoita. Koulu voi myös ottaa huomioon asianmukaisen työkokemuksen hakemusten käsittelyssä.

Kaikki hakijat otetaan huomioon yksilöllisesti ja lisätutkinnot, ammatillinen pätevyys ja kokemus otetaan huomioon myös hakemusten käsittelyssä.

Englannin kielen maahantulovaatimukset

Yliopisto edellyttää, että kaikki ei-äidinkielenään puhuvat englantilaiset saavuttavat kirjallisen ja puhuneen englannin kielitaidon vähimmäisvaatimukset ennen jatkotutkinnon aloittamista. Tietyt aiheet vaativat korkeamman tason.

Tarvitsetko apua englannin kielellä?

Huomaa, että jos sinun on täytettävä englannin kielen edellytys, tarjoamme useita edeltäviä kursseja englanniksi akateemisiin tarkoituksiin Kent International Pathways .

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete Uni ... Lue lisää

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete University Guide 2019. Näytä vähemmän