LLM (ihmisoikeuslaki)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kent LLM (ja siihen liittyvä tutkintotodistusohjelma) avulla voit laajentaa ja syventää tietämystäsi ja ymmärrystä oikeudesta erikoistumalla yhteen tai useampaan eri alueeseen.

Yleiskatsaus

Tämän Pathway avulla voit tutkia ihmisoikeuksien suojelua kansallisella, alueellisella ja kansainvälisellä tasolla. Se soveltuu erityisen hyvin niille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä kansainvälisissä järjestöissä, kansalaisjärjestöissä, kansainvälisissä asianajotoimistoissa ja ulkosuhteiden yksiköissä. Se soveltuu myös niille, jotka haluavat kehittää ihmisoikeuskäytäntöä kansallisessa lainsäädännössä.

Ihmisoikeuksia opiskelevia opiskelijoita kannustetaan osallistumaan Kentin kriittisen kansainvälisen oikeuden keskus (CeCIL) toimintaan. Näihin kuuluu työpajoja, matkoja kansainvälisiin tuomioistuimiin ja tuomioistuimiin sekä vierailevia luentosarjoja.

Opiskelijat voivat valita yhden (joko syksyn tai kevään) seminaarin Canterburyn kampuksessamme ja yhdessä (joko syksyllä tai keväällä) Brysselin keskustassa (palaavana Canterburyssa väitöskirjan loppuun saattamiseksi) tämän split-site-vaihtoehdon alla. Split-site-vaihtoehto veloitetaan eri kurssilla. Lisätietoja saat alla olevista palkkioista. Brysselin keskustan ohjelmia tarjotaan ensisijaisesti kansainvälisessä oikeudessa ja ihmisoikeuslaissa. Opiskelijat vastaavat itse järjestelystä Brysselissä. Ota yhteyttä yliopiston majoituspalveluhuoneistoon saadaksesi tietoa lyhytaikaisten majoitusmahdollisuuksien saatavuudesta Canterburyssa.

Kentin opiskeleminen maisteriksi (LLM) tarkoittaa sitä, että hänellä on varmuus LLM: n hankkimisesta erikoislääkärin alueella. Kent LLM antaa sinulle vapauden jättää valitsemasi Pathway auki kunnes saapuu, Pathway on määritetty valitsemillasi moduuleilla.

Kent Law Schoolista

Kent Law School (KLS) on Yhdistyneen kuningaskunnan johtava oikeustieteellinen koulu. Maailmanluokan kriittisen oikeudellisen tutkimuksen kosmopoliittinen keskus tarjoaa tukea ja älyllisesti kannustavaa paikka opiskella jatko-opintoja ja tutkintotutkintoja.

Law School tarjoaa lippulaivansa Kent LLM yliopiston Canterburyn kampuksella (ja kaksi määriteltyä LLM-ohjelmaa yliopiston Brysselin keskuksessa). Ohjelmamme ovat avoimia ei-laillisille tutkinnon suorittaneille, joilla on asianmukainen akateeminen tai ammatillinen tausta, jotka haluavat kehittää edistyksellistä lakien tuntemusta omalla alallaan.

Opiskelet läheisessä, tukevassa ja älyllisesti stimuloivassa ympäristössä, työskentelemällä tiiviisti akateemisen henkilökunnan kanssa. KLS käyttää kriittistä tutkimukseen perustuvaa opetusta kaikkiin ohjelmiimme varmistaakseen, että voit hyötyä Law Schoolin maailmanluokan tutkimuksesta.

palkkiot

Tämän ohjelman Canterburyn ainoat toimitukset ovat samat kuin standardin LLM-ohjelman palkkiot. Kuitenkin split-site-vaihtoehtomaksut (joita Canterbury ja Bryssel opettavat) veloitetaan erisuuruisella hinnalla.

Kansalliset luokitukset

Viimeisimmässä Research Excellence Framework Kent Law School sijoittui kahdeksanneksi tutkimusintensiteetiksi Times Higher Educationissa .

Kurssin rakenne

Kent LLM (ja siihen liittyvä tutkintotodistusohjelma) avulla voit laajentaa ja syventää tietämystäsi ja ymmärrystä oikeudesta erikoistumalla yhteen tai useampaan eri alueeseen. Voit räätälöidä tutkimukset asiakkaan erityistarpeisiin ja etuja saada OTK tai tutkinto yhdessä Pathway kahdessa Pathways yhdessä tai valitsemalla monenlaisia moduuleja eri alueilla lain jotta saadaan yleisen OTK tai tutkintotodistuksen saamista.

Opiskelijana Canterburyn LLM: ssä valintasi Pathway valinnasta vastaavat moduulit ja väitöskirjaasi. Jotta saisimme LLM: n yhdellä Pathway sivustolla, sinun on valittava vähintään kolme kuudesta moduulistasi, jotka liittyvät tähän Pathway , ja väitöskirjaanne keskitytään myös kyseiseen alaan. Muut kolme moduulia voidaan valita mistä tahansa lainopetuksesta. Kaikkien opiskelijoiden on myös otettava Legal Research and Writing Skills -moduuli. Jotta Pathway suuriin / pienempiin Pathway sinun on valittava kolme moduulia, jotka liittyvät yhteen Pathway ja kolme toisesta Pathway , ja väitöskirja määrittelee, mikä on sinun "tärkeä" Pathway .

Esimerkiksi opiskelija, joka suorittaa vähintään kolme moduulia kansainvälisessä kauppaoikeudessa ja suorittaa väitöskirjan tällä alalla, valmistuu kansainvälisen kauppaoikeuden LLM: stä. opiskelija, joka täyttää kolme rikosoikeusyksikköä ja kolme ympäristöoikeusmoduulia ja tekee sitten väitöskirjan, joka harjoittaa rikosoikeutta, valmistuu LLM: n rikosoikeudellisesta ja ympäristölainsäädännöstä.

moduulit

Seuraavat moduulit osoittavat tätä Pathway . Tämä luettelo perustuu nykyiseen opetussuunnitelmaan ja voi muuttua vuosi vuodelta vastauksena uusiin opetussuunnitelmiin ja innovaatioihin sekä opiskelijoiden kysyntään. Useimmat Pathways edellyttävät, että voit tutkia eri erikoistumismoduulien ja moduulien yhdistelmää muista Pathways jotta voit mukauttaa ohjelmaa ja tutkia muita kiinnostavia aihealueita.

  • LW871 Politiikka
  • LW843 Kansainvälinen ihmisoikeuslaki
  • LW922 Työoikeudet maailmantaloudessa
  • LW924 Euroopan unionin rikosoikeus ja menettely
  • LW925 Kulttuuriperintö

Tutkimustuki

Ystävällinen ja tukeva ympäristö

Kent Law Schoolilla on vilkas ja aktiivinen jatkoyhteisö, jota osittain ostavat voimakas tutkimuskulttuuri sekä henkilöstön ja opiskelijoiden läheinen vuorovaikutus. Henkilökunta julkaisee säännöllisesti ja laajalti lehtiä, konferenssijulkaisuja ja kirjoja sekä upottaa tutkimuksen opetukseen. Opettajilla on säännöllinen yhteydenpito ohjelmiinsa ja moduuliensa kanssa, joilla on valmiit henkilökunta vastata kysymyksiin ja antaa hyödyllistä ja rakentavaa palautetta toimitetuista töistä. Oikeustieteellisessä koulussa on aktiivinen ja osallistava ylimääräinen akateeminen ja yhteiskunnallinen kohtaus, jossa on säännöllisesti vierailevia luentoja, keskusteluja ja työpajoja, jotka ovat järjestäneet tutkimuskeskuksemme (joihin kuuluvat kriittisen kansainvälisen oikeuden keskus ja Kentin oikeus-, sukupuoli- ja seksuaalisuuskeskus).

Palkittu Law Library

Oikeuskirjasto on jo pitkään ollut johtava oikeudellisten opetusten ja tutkimusten elektronisten resurssien kehittämisessä. Yliopiston Templeman-kirjaston laaja ja ajan tasalla oleva lain kokoelma on erityisen vahva sähköisessä aineistossa, ja sähköisen oikeuden kirjastossa on lukuisia oikeudellisia tietokantoja, jotka ovat yhä arvokkaampia tutkimusvälineitä. Lisäksi voit käyttää tuhansien lakinehtävien tekstiä verkossa. Oikeustieteellisen kirjastonhoitajamme on valmis kouluttamaan sinua käyttämään näitä resursseja ja järjestämään säännöllisiä oikeudellisia tutkimusluokkia jatko-opiskelijoiden kanssa.

Tuki

Meillä on oma postgraduate office, joka tarjoaa tukea sovelluksesta valmistumiseen. Kent Law Schoolin jatko-opiskelijoilla on pääsy jatko-opiskelijoille, opiskelu-alueelle ja yhteiseen huoneeseen, jossa on langaton internetyhteys.

Global Skills -palkinto

Kaikki opiskelijat, jotka ovat kirjautuneet opettamaan maisteriohjelmaan, voivat hakea paikkaa Global Skills Award -ohjelmassamme. Ohjelma on suunniteltu laajentamaan ymmärrystäsi globaaleista asioista ja ajankohtaisista asioista sekä kehittämään henkilökohtaisia ​​taitoja, jotka parantavat työllistettävyyttäsi.

Työpaikat

Työllistettävyys on keskeinen painopiste koko yliopistossa ja Kent Law Schoolilla, jolla on erityinen työllistyvyys- ja urakehitysjohtajan tuki sekä laaja valikoima työharjoittelumahdollisuuksia, työllistettävyyttä ja uranäkymiä. Jatko-opiskelijoille annetaan jatko-opiskelijoille jatko-opiskelijoille järjestöjä, hyväntekeväisyysjärjestöjä ja muita ammatillisia järjestöjä.

Brysselin keskustaan ​​harjoitteleville opiskelijoille tarjotaan sopimuksia Brysselissä välittömästi valmistumisen jälkeen. Toiset ovat liittyneet kotimaahansa diplomaattiseen palveluun, tulleet kansainvälisiin järjestöihin tai ovat päättäneet toteuttaa "vaihe" Euroopan komissiossa tai muussa EU: n toimielimessä.

Oikeustieteilijät ovat siirtyneet rahoitukseen, kansainväliseen kauppaan, hallintoon ja lainsäädäntöön tai ovat liittyneet tai alkaneet, kansalaisjärjestö tai hyväntekeväisyysjärjestö.

Kentillä on erinomainen ennätys jatko-opiskelijoille: vuonna 2016 valmistuneista Kentin jatko-opiskelijoista 98 ​​prosenttia kansallisen kyselyn vastaajista oli töissä tai jatko-opintoja kuuden kuukauden sisällä (DLHE).

Sisäänpääsyvaatimukset

Ensimmäinen tai 2,1 honors tutkinto tai vastaava, laissa tai liittyvä aihe. Myös Kent Law Schoolin (KLS) harkintaa voidaan harkita korkean 2,2-standardin saavuttaneita opiskelijoita. Koulu voi myös ottaa huomioon asianmukaisen työkokemuksen hakemusten käsittelyssä.

Kaikki hakijat otetaan huomioon yksilöllisesti ja lisätutkinnot, ammatillinen pätevyys ja kokemus otetaan huomioon myös hakemusten käsittelyssä.

Englannin kielen maahantulovaatimukset

Yliopisto edellyttää, että kaikki ei-äidinkielenään puhuvat englantilaiset saavuttavat kirjallisen ja puhuneen englannin kielitaidon vähimmäisvaatimukset ennen jatkotutkinnon aloittamista. Tietyt aiheet vaativat korkeamman tason.

Tarvitsetko apua englannin kielellä?

Huomaa, että jos sinun on täytettävä englannin kielen edellytys, tarjoamme useita edeltäviä kursseja englanniksi akateemisiin tarkoituksiin Kent International Pathways .

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete Uni ... Lue lisää

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete University Guide 2019. Näytä vähemmän