Vertaa Oikeustieteen kandidaattiohjelmaa Vertaileva oikeustiedessa

LLB on tutkinto, jonka avulla sen vastaanottaja voi työskennellä lain kurinalaisuudessa. Kirjaimet "LLB" tulevat latinankielisestä kandidaatintyöstä. Tämä tutkinto tarjotaan erilaisilla erikoistumisaloilla, jotka voivat parantaa tutkinnon valtakirjoja ja työllistymismahdollisuuksia. Mikä on vertailevan lain LLB? Opiskelijat, jotka ottavat tätä ohjelmaa, voivat saada koulutusta ja koul… Lue lisää

LLB on tutkinto, jonka avulla sen vastaanottaja voi työskennellä lain kurinalaisuudessa. Kirjaimet "LLB" tulevat latinankielisestä kandidaatintyöstä. Tämä tutkinto tarjotaan erilaisilla erikoistumisaloilla, jotka voivat parantaa tutkinnon valtakirjoja ja työllistymismahdollisuuksia.

Mikä on vertailevan lain LLB? Opiskelijat, jotka ottavat tätä ohjelmaa, voivat saada koulutusta ja koulutusta, jotta heistä olisi tietoa kansainvälisessä oikeudessa. He voivat viettää aikaa verrata eri maiden lakeja ja verrata niitä. Päättäväisesti kansainvälinen näkökulma on otettu, kun opiskelijat saavat kokemusta useista oikeudellisista lainkäyttöalueista. Tämän tutkinto-ohjelman osanottajat opiskelevat usein yliopiston kotimaan lainsäädäntöä, kun se verrataan muiden maiden lakeihin. He käsittelevät sopimuksia, vahingonkorvauksia, rikosoikeutta ja julkisoikeutta. Jotkin ohjelmat tarjoavat ulkomaisille opiskelijoille mahdollisuuden opiskeluun sekä erikoistumisalueiden valintaan. On olemassa lukuisia erikoistumismoduuleja, kuten kriminologiaa, vapaakauppaa, ympäristöoikeutta, monikansallisia yrityksiä, työllisyyttä ja terveydenhuoltoa.

LLB-ohjelman oppilaat saavat selvää monista nykyisistä oikeudellisista kysymyksistä, ja prosessissa he saattavat saada monikulttuurisen näkökulman, kun he opiskelevat eri lainkäyttöalueita. LLB: n tutkinnon suorittaneet voivat hyötyä lain tutkimukseen liittyvistä organisatorisista taidoista sekä laaja-alaisesta kansainvälisillä arjen tuntemuksilla, joita voidaan ohjata yli rajojen.

LLB-ohjelmien kustannukset vaihtelevat monista tekijöistä riippuen, mukaan lukien alkuperämaa ja LLB: n tarjoama yliopisto. Tämä tutkinto kestää yleensä noin neljä vuotta.

Ne, jotka täydentävät LLB: tä vertailevassa laissa, voivat joutua mihinkään ammattiin. Tutkittujen sisältöjen globaalin luonteen vuoksi tutkinnon suorittaneet voivat löytää mahdollisuuksia sovittelussa tai konsultoinnissa kansainvälisissä organisaatioissa. He voivat toimia valtion virkamiehina, jotka valvovat maan oikeudellisia etuja, joita he työskentelevät. Yksilöt voivat joskus tulla tuomareiksi kansainvälisillä areenoilla, joissa käytetään monikansallisten oikeudellisten asioiden asiantuntemusta. Yritykset toisinaan palkkaavat kansainvälisiä oikeustieteitä valmistelemaan kansainvälisiä liiketoimintoja. Monet LLB: n jatko-opiskelijoista jatkavat opintojaan ja tulevat lakimiesten professoriksi.

Kansainvälisesti on monia ohjelmia, jotka tarjoavat LLB: n vertailevassa laissa. Online-vaihtoehtoja tarjotaan myös täydelliselle joustavuudelle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
University of Trento – Faculty of Law
Trento, Italia

CEILS-ohjelma tarjoaa opiskelijoilleen todellisen kansainvälisen kokemuksen ja kaiken kattavan koulutuksen vertailevassa, eurooppalaisessa, kansainvälisessä ja kansainvälisess ... +

CEILS-ohjelma tarjoaa opiskelijoilleen todellisen kansainvälisen kokemuksen ja kaiken kattavan koulutuksen vertailevassa, eurooppalaisessa, kansainvälisessä ja kansainvälisessä lainsäädännössä. Yhdessä muiden kansallisten oikeusjärjestelmien kanssa Italian lainsäädännön elementit opetetaan eurooppalaisissa, vertailevissa ja kansainvälisissä puitteissa. -
LLB
Full-time
3 vuotta
Englanti
Syys 2020
Kampus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here